bende yapıyorum onu anladım zatende bir umut Allah yazdırttı dedim :) üstüme alınması bile güsel oldu valla:) 4 yıldır istiodu die biliorum canım ama yanlış sölemiş olmyım yinede...Allah nasip etmiştir inşallah bu ay ..benim yeni bitti sayılır 1 eylülde gelmesi gerekio ama inşallah kırmızılar değilde bebiş gelir :) ben henüz çarpışmalara başlıcam daha anlıcağın çokkk varrrr...
ben cok heycanlıyım tatlımmm:)sen nasılsıngamzelim.66,
yasemnn,
sevincmerden,
sweet85
nasılsınız kızlar
gamzelim.66,
yasemnn,
sevincmerden,
sweet85
nasılsınız kızlar
gamzelim.66,
yasemnn,
sevincmerden,
sweet85
nasılsınız kızlar
inşallah cnm inşallah hepımızın göbüşler dolsun allahın izniyle bian önceysemin inşallah heyecanın yarın daha dorukta
bebişin göbüşünde olurr
swettcim yalnız sen bi anne adayı olarak çok pcde takılıyosun
bu arada elh (elhamdüliilah mı demek :)
iyi ol inşallah er daim
nasıl tek cızgı yaa olamazzz gondersene resmınıgeldim ama maaleseffffff tek cizgiii
sahurluk hazirliym kizlar heyecanimi paylastiniz tesekkur ederim allah gonlunuze gore versin ins yarin gorusuruz iyi geceler benim sevincim umudum bu kadarmis hayirlisi
geldim ama maaleseffffff tek cizgiii
nasıl tek cızgı yaa olamazzz gondersene resmını
sahurluk hazirliym kizlar heyecanimi paylastiniz tesekkur ederim allah gonlunuze gore versin ins yarin gorusuruz iyi geceler benim sevincim umudum bu kadarmis hayirlisi
canım testte silik çıktına göre daha çok yeni ki idrara yüksek oranda geçmemiş sabah ilk idrarla tekrarla bence yinede sakın stres yapma üzülme
insallah oyledir ama bunda tek cizgi olsaydi bunada cikardi bence napalim hayirlisi demekten baska bir sey diyemiyorum esim bekliyor yarin gorusuruz ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?