hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

4yıldır ıstıyorsa cok guzel bır haber vallahhh :)) evet canım daha cook varmıs olsun bakalım canım sogan kurunu hıc uyguladınmı? bu ay eger bakalım benım olmazsa sogan kurune baslıcam onumuzdekı ay ınsallh dedıgın gıbı kırmızılar deılde bebısı goruruz allahımın ıznıyle canım sana bısey soyleyımmı hamıleler kendının hamıle oldugunu hıssedermıs yanı 6.hıslerı cok kuvvetlı olurmus bendede bu ay bole bısey olustu bakalım ne derece dogru ınsallah dogrudur bırde progestonım 17.16 cıktı doktorum degerı gorunce guldu kadın mutlu oldu adetını baklıcez dedı hayırlısıyla geleydı bı ayın 17sı offffffffffffff offfffffffffffffffffff

ysemin inşallah heyecanın yarın daha dorukta
bebişin göbüşünde olurr

swettcim yalnız sen bi anne adayı olarak çok pcde takılıyosun

bu arada elh (elhamdüliilah mı demek :)

iyi ol inşallah er daim

inşallah cnm inşallah hepımızın göbüşler dolsun allahın izniyle bian önce

sahurluk hazirliym kizlar heyecanimi paylastiniz tesekkur ederim allah gonlunuze gore versin ins yarin gorusuruz iyi geceler benim sevincim umudum bu kadarmis hayirlisi

sahurluk hazirliym kizlar heyecanimi paylastiniz tesekkur ederim allah gonlunuze gore versin ins yarin gorusuruz iyi geceler benim sevincim umudum bu kadarmis hayirlisi

sen dinlen bu gece artık.her şey olabilir.yarını bekle.yarın da denersin bir daha.olmazsa da hayırlısı..

canım bence test hatalıdır ya sen bı beta hcg hormonunan baktır bakalım gununde gecmıs madem hakkında hayırlısı olsun artık

canım testte silik çıktına göre daha çok yeni ki idrara yüksek oranda geçmemiş sabah ilk idrarla tekrarla bence yinede sakın stres yapma üzülme

insallah oyledir ama bunda tek cizgi olsaydi bunada cikardi bence napalim hayirlisi demekten baska bir sey diyemiyorum esim bekliyor yarin gorusuruz ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…