gunaydin kizlar.az once test yapdim.RABBIME sonsuz sayda sukurler olsun.hamileyimmmmmmmmmmmmALLAH tez zamanda sizinde kucaginizi doldursun.DUA ediyorum size INSALLAH SAG SALIM kucagima alirim bebisimi
kIZLAR SLM NASILSINIZ ??? MALUM BENİMDE BEBİŞİM 4AYDIR GELMİYOR BU AY OVULASYON TESTİ ALDIM DÜN REGLM BİTTİ BENDE YAPAYIM DEDİM SU TESTİ DENEMELİK 2 ÇİZGİ ÇIKTI YANİ BEN BOSUNA MI HESAPLIYORMUSUM YANLIŞ GÜNLERDE İLİŞKİYE GİRİYORMUSUM BÖYLE OLAN VAR MI ??
yok kuzum kaçırmadın sen altın vuruş yaptınpeki canım ben altın günleri kaçırdım mı:26:
oooh kız valla hamiş olsam iki döktürür kıvırırız şurdaakronometreyi bende çalıştırdım pusuda bekliyorum haaa , çekcem halayını kızım
30 temmuza bişey kalmadı.kırmızılar için tek belirti şu anda göğüs ağrısı.inşallah gelmez.ama hamile değilsem de hemen gelsin de diğer aya hazırlık yapalımartık hesap kitap yapmaktan başım döndü
kIZLAR SLM NASILSINIZ ??? MALUM BENİMDE BEBİŞİM 4AYDIR GELMİYOR BU AY OVULASYON TESTİ ALDIM DÜN REGLM BİTTİ BENDE YAPAYIM DEDİM SU TESTİ DENEMELİK 2 ÇİZGİ ÇIKTI YANİ BEN BOSUNA MI HESAPLIYORMUSUM YANLIŞ GÜNLERDE İLİŞKİYE GİRİYORMUSUM BÖYLE OLAN VAR MI ??
orkidecim canım ben altın günleri kaçırdımmı :26:
yok kuzum kaçırmadın sen altın vuruş yaptın
oooh kız valla hamiş olsam iki döktürür kıvırırız şurdaa
ay gelmezler inşallah körolasıca kırmızılar da hamiş çıkarsın
yok kuzum kaçırmadın sen altın vuruş yaptın
ikisi de aynı koyulukta mı çizgilerin
30 temmuza bişey kalmadı.kırmızılar için tek belirti şu anda göğüs ağrısı.inşallah gelmez.ama hamile değilsem de hemen gelsin de diğer aya hazırlık yapalımartık hesap kitap yapmaktan başım döndü
birisi diğer koyudan biraz açık aynı koyulukta değil
birisi diğer koyudan biraz açık aynı koyulukta değil
pozitif olması için aynı koyulukta olmaları gerekiyor. Yani sen her gün yapmaya devam et. Pozitifi yakaladın mı altın vuruşlarını yaparsın
komşimmmmm halayy cekermişşşşşşş bende ona eşlik etmessem olmaz dedim..haydin halayaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaseni zilli seniiiii, beklemedin demi büyüklerini, sen baştan beri aceleciydin zatiiiiallah sağlıcakla kucağına aldığın günleri göstersin inşallah canım çok sevindim dayanamıycam oynuycam ben yaaa
:118::118::118::118::118::118::118::118::118:
kızzzzzzzzzz topğimizin doktoru topiğimizin güzeliiiiii napıyonnnnnnİkisi eşit koyulukta olduktan sonra 6 ila 24 saat içinde yumurtluyorsun canım gebelik testi gibi ikinci cizgiyi görmek yetmiyo bunda
bende bu kız ne çabuk yumurtluyo dedim
ikisi eşit koyulukta olduktan sonra 6 ila 24 saat içinde yumurtluyorsun canım gebelik testi gibi ikinci cizgiyi görmek yetmiyo bunda
Bende bu kız ne çabuk yumurtluyo dedim
[ı]testi daha önce yapmıstım hiç bir şey cıkmamıstı tek cizgi şimdi reglımden hemen sonra cıkması cok garip geldi o zaman ben zamanı yanlıs hesaplıyorum hamile kalamıyordum öyle mi ? Bugünden itibaren çalışmalara başlıcam tekrardan ama ramazan nasıl olcak bilemiyorum , hemen kalkmamak gerekiyor sonra banyo sonra sahur bilemiyorum bu ay beni çok zorlayacak iş ayrı konu ama bebeğim için değer . [/ı]
meltem ben hala adet olmadımmmmmmm....
[ı]testi daha önce yapmıstım hiç bir şey cıkmamıstı tek cizgi şimdi reglımden hemen sonra cıkması cok garip geldi o zaman ben zamanı yanlıs hesaplıyorum hamile kalamıyordum öyle mi ? Bugünden itibaren çalışmalara başlıcam tekrardan ama ramazan nasıl olcak bilemiyorum , hemen kalkmamak gerekiyor sonra banyo sonra sahur bilemiyorum bu ay beni çok zorlayacak iş ayrı konu ama bebeğim için değer . [/ı]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?