aranıza yeni katıldım bu ay denemelere başlıyorum
Ben de de kasıklarda ağrı var inşallah gelmez. İnşallah sende ki belirtilerde bebiş belirtileridir.ben dedeğişik haller içindeyim sancım var ama üşütmeden sanırım yine gelecek kırmızılar belirtilerini gösterdi sağolsun
ben dedeğişik haller içindeyim sancım var ama üşütmeden sanırım yine gelecek kırmızılar belirtilerini gösterdi sağolsun
selam kızlar nasılsınız?
aaayyyy anma kız o mel'unun adınıgelmezler inşallah
Ben de de kasıklarda ağrı var inşallah gelmez. İnşallah sende ki belirtilerde bebiş belirtileridir.
hoş geldiiinhele bahsediver kendinden. kaç yaşındasın, kaç yıllık evlisin, yarışmaya nereden katılıyon falan filan...
İnşallah canım ama ümitlenmek istemiyorumALMAK İSTEMIYORUM BİTANEM DE İŞTE MALESEF GETİRİYOR AKLIMA KENDİNİ .ZATEN KENDİMİ REGL OLUCAM DİYE ŞARTLADIM EMİNİM BEBEK YOK BU AY ÇÜNKÜ ÇOK ÇABALAMADIM TEST ALDIM ONDA DA ÇİFT ÇİZGİYİ GÖREMEDİM TAM KOYU OLMADI ZATEN TEST TE ALMICAM GÖREV GİBİ OLUYOR BENIM İÇİN ARTIK ÖYLE YAŞAMAK İSTEMIYORUM
umarım tatlım senınkıde bebek belırtılerıdır inşallah
bakın size ne göstericem acın bakın 6 Günlük Cenin Görüntülendi - Trabzon Haber | Trabzon Net Haber
ben miii şeeeyyy:26: akşamları hep biryerlere davetliyim. eve dönünce malum saat 12 olduğundan ben tavuk gibi uyuyorum. ee gündüz de çok yoğun... öyle işte. bayramda da izne çıkıyorum. 2 hafta buralarda olmayacağım. dönüşte belkim hamiş haberleri getiririmiyiyiz canım sen nerelerdesin bakıyım yoksun kaç gündür....
32 yaşındayım 9,5 yıllık evliyim 8 yaşında bir kızım var yarışmaya istanbul dan katılıyorum :))))
ALMAK İSTEMIYORUM BİTANEM DE İŞTE MALESEF GETİRİYOR AKLIMA KENDİNİ .ZATEN KENDİMİ REGL OLUCAM DİYE ŞARTLADIM EMİNİM BEBEK YOK BU AY ÇÜNKÜ ÇOK ÇABALAMADIM TEST ALDIM ONDA DA ÇİFT ÇİZGİYİ GÖREMEDİM TAM KOYU OLMADI ZATEN TEST TE ALMICAM GÖREV GİBİ OLUYOR BENIM İÇİN ARTIK ÖYLE YAŞAMAK İSTEMIYORUM
umarım tatlım senınkıde bebek belırtılerıdır inşallah
bakın size ne göstericem acın bakın 6 Günlük Cenin Görüntülendi - Trabzon Haber | Trabzon Net Haber
ben miii şeeeyyy:26: akşamları hep biryerlere davetliyim. eve dönünce malum saat 12 olduğundan ben tavuk gibi uyuyorum. ee gündüz de çok yoğun... öyle işte. bayramda da izne çıkıyorum. 2 hafta buralarda olmayacağım. dönüşte belkim hamiş haberleri getiririmsen nasılsın?
ben miii şeeeyyy:26: akşamları hep biryerlere davetliyim. eve dönünce malum saat 12 olduğundan ben tavuk gibi uyuyorum. ee gündüz de çok yoğun... öyle işte. bayramda da izne çıkıyorum. 2 hafta buralarda olmayacağım. dönüşte belkim hamiş haberleri getiririmsen nasılsın?
ayy canım maşallah ne güzel bir kızın varmış .Allah tez zamanda ikinci yavrunu da nasip eder inşallah
bende evlendikten sonra gittim hemen problemi bilince beklemeye gerek yok tabi. ilk 1 yıl tedaviye başlanmıyo denmişti ama benim doktorum 9. ayda başladı. muhtemelen sana da ilk 6 ay olmazsa gel diyecektir. yarın yaz mutlaka olur mu merak ederim)
slm ben geldim morelimm çokk bozukk bata 4gün var ve sürekli kasıklarımda batma oluyodu bugün çok şiddettlisansıyla uyandım ve hasta oldum sandım ama daha olmadım kesin olurum lütfenn kırmızılar gelmesin artıkkk hamile olmak istiyom
kan testi yaptırsana beytocan.. o süreci beklemek de sıkıntılı oluyordur... yapıp kurtulmak lazım belki de.[/QUO evet ama daha önce çok umutlanmıştım yaptırdım sonuç hüsran oluncaçok utandım drdan eşimden saçbasapan duygular.. eşimde umutla bekler onu ümütlenmesini istemiyorum ben üzülüyom oda üzülünce çok kötü oluyom beklicem snr evde test yapcam tabi kırmızılar gelmezse
cnm bn yaptirirken tam akintinin geldigi gunu bir say demisti doktor. hatta aksam bile baslamissa ertesi gunden sayiyordu. sen bi sor istersen doktorunakızlar günaydın hormon testini yaptırmak için illede adetin tam olarak gerçekleşmesi gerekmi pembe akıntı yeterli olmazmı
hadi rast gelsin insmügecim doktordan yeni geldim. ilk kez alttan muayene oldum. hiç hoşlanmadım.yumurtan gayet güzel bugün ilişkiye gir dedi. çatlamak üzereymiş. kistler sorun değil dedi. çok güzel yumurtlamışsın dedi. o da ne demekse. üç gün sıkı çalışıcaz. hafta sonuna gelmesi iyi oldu. hafta içi yorgun oluyoruz. hayırlısı bakalım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?