hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

slm kızlarrr...

rumeysamustafa dua takibimizi ediodu ya kızlar köye gidecek we nete giremeyecek o yüzden ben takip ediyorum artık... okuyan arkadaşlar buraya yada bana özelden mesaj atabilir... toplam duamız 3380 oldu kızlar. kadir gecesine kadar bitirsek süper olur

slm kızlarrr...

rumeysamustafa dua takibimizi ediodu ya kızlar köye gidecek we nete giremeyecek o yüzden ben takip ediyorum artık... okuyan arkadaşlar buraya yada bana özelden mesaj atabilir... toplam duamız 3380 oldu kızlar. kadir gecesine kadar bitirsek süper olur

ben kırmızı kartı yedim bugün ama hiç üzgün değilim gerçekten hayırlısı böyleymiş diyorum son bir deneme kaldı dönmeden yumurtlama tarihlerime de denk geliyo hakkımızzda hayırlısı

ben kırmızı kartı yedim bugün ama hiç üzgün değilim gerçekten hayırlısı böyleymiş diyorum son bir deneme kaldı dönmeden yumurtlama tarihlerime de denk geliyo hakkımızzda hayırlısı

hayırlısı olsun canım demekki gelecek ay yine takibindeyim

hakkından hayırlısı canım üzülme.bak gelecek ayda güzel haberlerini alırız inşallah

merhaba kızlar..öncelikle hayırlı cumalar; bu mübarek ayda, günde herkesin duası kabul olur.Allahın herkesin gönlüne göre versin...

nasılsınız bakimmm

bu arada benim döngü başta 30 gündü sonra 28 oldu şimdi de27 oldu yani yeni batım 7 eylül oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…