hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

Kocişi gidecekti , hadi bakalım heyecanlı bekleyiş başladı ha benimde son 6 dırın dırın dırırırın
Ben olmazsam eğer 17'sine kadar bekleyeceğim canım bazen 1-2 gün atabiliyorum geriye.İnşallah güzel haberler alırız bu ay
canım hoşgeldin:) benim ablamda hiç belirti yaşamamıştı gebeliğinde canım. ümitsizlenme. ama çokta ümitlenip üzülme.
Hoşbulduk canım ümitsizlenmiyorum da ümitte etmiyorum. Akşam kociş dedi zaten olmuyorsa senin bu gerginliğin yüzünden yay zamana dedi ne dikip duruyorsun ayaklarını. Olacağı varsa olur sen öyle yaptığında olacak mı dedi. haklı da canım hangimizin annesi ayaklarını dikipte bekledi nasip ne zamansa o zaman istemesekte gelir zaten

ben bayram sonuna kadar yol verdim zaten bu ay olmaz benim olması mucizeee

kızlar günaydın hormon testini yaptırmak için illede adetin tam olarak gerçekleşmesi gerekmi pembe akıntı yeterli olmazmı

Ben 17 akşama doğru bekliyorum , bi gün versem kendime zaten bayram tatili giriyo araya zaten ben en az 5 gün gecikmesini gerektiğini düşünenlerdenim....

Normalde benim pek günüm değişmez canım en stresli dönemlerde 1-2 gün ya öne atmıştır ya geriye. o Yüzden 17'sine kadar müddet verdim o da kırmızılar gelmezse şayet.

ya önce yapman gerekeni yapcan sonra tevekkül kuru kuruya tevekkül olur mu bacım, bende bu ay yok kısmetse gelecek aya niyetlendim, ama ben ne zaman plan yapsam aksilik çıkıyo ,misafir ölüm derken adamı sonunda hastada ettim bakalım gelecek ay nolacak

neden canım ikimiz beraber haber verelim mutlu haberi olmaz mı?

Tamam canım bu ay ben olayım gelecek ay da sen ol anlaştık o zaman kocişine iyi bak. Hasta etmişsin adamı

kızlar günaydın hormon testini yaptırmak için illede adetin tam olarak gerçekleşmesi gerekmi pembe akıntı yeterli olmazmı

canım ben adetten bi gün sonra gitmiştim o zaman bile olur demişti doktor. hangi hormon baktıracağın biliyorum ama adet döneminde bakılanlarsa ben adetten bi gün sonra yaptırmıştım.

Tamam canım bu ay ben olayım gelecek ay da sen ol anlaştık o zaman kocişine iyi bak. Hasta etmişsin adamı

canım ben adetten bi gün sonra gitmiştim o zaman bile olur demişti doktor. hangi hormon baktıracağın biliyorum ama adet döneminde bakılanlarsa ben adetten bi gün sonra yaptırmıştım.

benim adet tam başlamadı kahve geliyo yarına kesin gelir ama zaten 2 gün falan sürüyo hafta sonuna denk geliyo tam pazarteside geç olur diyorum bugün yaptırsam heralde olur değilmi

bir sorum olacak kızlar..
ben şimdi doktora gideceğim. ama evlendikten sonra ilk kez gidiyorum. alttan mı muayene edecek ultrasonla mı bakacak bilmiyorum.. yani idrara sıkışık olmam lazım mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…