amanın fena gelinlerden diyon yaniiiiaç hele kız anlamadımmm... kayınvalidesi aynı evde evlerimi ayırmışş
hmmm:26: yine mi:26: adetlerim aksmaz demistin sankim :44:
peki kirmizilar geldimi ,,gelecek gibimi??
saglik olsun bu ay beraber bastiririz canim
ay utandım bırdennkız hangiiz anlatalım hayalimm:26:
derdini anlat derman olayım yavrummyok canim estafurullah ,,,ama senin basardiklarini herkez basaramaz ,,bende oyle olmak isterdim yanekikiki
bizede biraz tuyo ver bazen ne olcak ,,ben sevmiyorum benim pis kaynonosu ,,gicik sey
saol cnm ya cıdden kotu bı gundu...burda ozel var mı kız askolsun:)şööle özet geçeyim biz eşimle nişanlandık sonra bide merak ettik kaçmak nasıl bişeymiş die deneyelim dedik kaçtıkkaynbabanin evi terk edisinden basliyabilirsin meselane utancan ya onlar utansin gencecik insanlarla ugrasip huzur kaciranlar utansin pehhh,,
hem saka bi yana bu senin ozelin sonucta ben takiliyorum sadece ,,anlatma mecburiyetin elbette yok ..
gecmise baktim biraz simdi ,,kotu bir gun gecirmissingecmis olsun ,,uzuldum
saol cnm ya cıdden kotu bı gundu...burda ozel var mı kız askolsun:)şööle özet geçeyim biz eşimle nişanlandık sonra bide merak ettik kaçmak nasıl bişeymiş die deneyelim dedik kaçtıkdugun zamanı geldıgınde bunlar cok konusmaya basladı vaatler tutulmamaya calısıldı bende bırazcık parcaladım...bırazcık dedıysek kayınpeder evden kactı bır hafta bulamadık dugunden sonrada dublex olan evi merdiven basına kapı yaptıraraktan ıkıye boldurdum kapıyı calmadan gıremıyolar vs. vs. vs....
hakaten miiii kapımı yaptırtınnn...helal beaaa kikiiii
saol cnm ya cıdden kotu bı gundu...burda ozel var mı kız askolsun:)şööle özet geçeyim biz eşimle nişanlandık sonra bide merak ettik kaçmak nasıl bişeymiş die deneyelim dedik kaçtıkdugun zamanı geldıgınde bunlar cok konusmaya basladı vaatler tutulmamaya calısıldı bende bırazcık parcaladım...bırazcık dedıysek kayınpeder evden kactı bır hafta bulamadık dugunden sonrada dublex olan evi merdiven basına kapı yaptıraraktan ıkıye boldurdum kapıyı calmadan gıremıyolar vs. vs. vs....
yaptırdım tabı be çile çekmeyemi evlendimbnm tek şansım kocamın anlayısı ne yaparsam yapayım hep yanımdaydı cok sukur
yok yok gazozu bol bol kayınvalıdene ıcır gaz sancısıyla ugrasırken senınle ugrasmazzway anasini bee her okudugumda yine helal olsun diyom kiz ,,peki bu savasacak enerjiyi acaba gazozdami buluyon :44: :44:he bendemi alsamki:26:
simdi degilde kayvalde gelince iceyim
kesinlikle koçişinden yana şanslıymısın benim deyüsss... töbe yapmazdııı... pısırıkkk
yok yok gazozu bol bol kayınvalıdene ıcır gaz sancısıyla ugrasırken senınle ugrasmazz
Iyi geceler hanimlaar :)) ben bu topige yeni yaziuorrumm bende bebek istiyorum ins. Durumumu kisaca ozetliyeyimm 20 yasindayim 2 ay once menopoz teshisi konulmasiyla birlikte tum hayatim degistii birden adetim kesildii amh 0.01 fsh 108 tup bebek bile imkansiz doktor bana 2 ay once artik sana igne bile vursalar sen adet olmazsn ddi ve oylede oldu o ay ilac kullandm olmdm ve snradan kendmce doktorlara kulak vermeme ve gitmeme karari aldim iykide ole yapmisimm :)) cunku adet gordum 3 ay aradan sonraa cok mutliyummmm ve cok umutluyummm
Iyi geceler hanimlaar :)) ben bu topige yeni yaziuorrumm bende bebek istiyorum ins. Durumumu kisaca ozetliyeyimm 20 yasindayim 2 ay once menopoz teshisi konulmasiyla birlikte tum hayatim degistii birden adetim kesildii amh 0.01 fsh 108 tup bebek bile imkansiz doktor bana 2 ay once artik sana igne bile vursalar sen adet olmazsn ddi ve oylede oldu o ay ilac kullandm olmdm ve snradan kendmce doktorlara kulak vermeme ve gitmeme karari aldim iykide ole yapmisimm :)) cunku adet gordum 3 ay aradan sonraa cok mutliyummmm ve cok umutluyummm
geliciğim kızlar gaynanam yemek hazırlamıs yime cagırıyo
iyi fikir:44: valla
ayy canim ya cok zor olmali ,tekrar adet olmana sevindim gercekten insallah bebisinde olur yakinda,,
kac yasindasin ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?