hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

evet canım nette 17 si dio bugünde ateşim 36.2den 35.9 a düştü ve test yine dünkü gibi çok koyu ikinci çizgi birinciden bayaa bi koyu kımızı bugün ..dün çalıştık belki bugün ara veririm 48 saat sperm dinlensin dio ya yarın yaparıs yada bugündemi yapmak lasım bilmiom 3 gün üst üste olcak .zaten cmt sabahta misafir gelio yapamıcam bidaha

slm kızlar geçmişte bi ekşın var mı kızlar 30 sayfa nasıl okusam bilemedim

pek ekşın yok canım çok geçmişlere takılma burda kalllllll....benimkocişte yatmaya hazırlanıo bugün ekşın istemio canı galiba gerçi dünden beri kasık ağrım var banada eziyet oluyo yavvvv bu ovu günlerinde çarpışmak

işte bende o yüzden bekleyebildğim kadar bekleyeyim diyrum ama dürtüyor şeytan yap diyor neyse ben yatmaya gidim oturdukca kendimi dinlyrum cünkü

bence yap biatene kurtul bu durumdan zaten gecikmiş testte silikte olsa çıkar artık...böle varmı acaba diye bekledikçede stresten gecikio kırmızılar .....

dimi ödev yapar gibi hadi gel yumurtlaycm carpışmamız lazm yoksa öğretmenim kızar

hoşbuldukkkkkkk tatlişkooooooooooooo hadi yap şu testi rumüşşşşşşşş bize muştuyu ver artıkınnnnnnnnnn

dürtmen beni kızzzzz zaten zor duruyrom testi yapmamak icinn dürtüp dürtüp durma kuzum evde test yokk kocişe desem ki test alcam para ver diye az dur hemen ne testi diycek o yüzden dürtmen beni yav

evet yaaaaaaa benim herhan hazır kocayı ben bahane uydurur atlatırdım şimdi o kaçıo yumurtlamasan hiç vericita yok zati kullanıosun sen benidio eee biyerde haklı ama napimmmmm

kuzum gecen ay bende öyle diyrdum gel yumurtlaycam carpışak diye adamın zoruna gidiyrdu o yüzden öyle demiyrum cok hevesliyimişim gibi davranıyorm ozman daha rahat oluyor 2 yi bile istiyr bazen artık öyle yapcam iki tarafın stresli olmasındansa tektarafılı stres olsun diye düşünüyrum

dürtmen beni kızzzzz zaten zor duruyrom testi yapmamak icinn dürtüp dürtüp durma kuzum evde test yokk kocişe desem ki test alcam para ver diye az dur hemen ne testi diycek o yüzden dürtmen beni yav

anam ne rahat gacısın yaaaaaaaaaaaaaaaaffffffffffffffffffffffff......insan gündüzden almazmıııı..........yarın sabah alda yap bari habire girip bakıom sana yaptınmı die..sen hala yapsammı yok beklicemlerdesin içerde bebiş büyüdü beeeeeeeeee

haklısın yaffff...hazır benim testte çok koyu çıktı dün gece yarısı çarptım ama bugündemi çarpsam adamı bide yarın çarparım ..uleyn adamda sperm kalmıcak hergün hergünnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…