benim kırmızılar halen gelmedi 2 gün gecti ama biraz daha beklicem test icin cünkü ağrım var
canım eşit oluyo o testte bi kaç gün önce de çok yakın olsada yumurtladığında tam eşitleniyo kırmızılar, en koyu olduğu gün dünse zaten 16-17. gün yumurtlamıyomuydun demekki yumurtlayacan 24 saat içinde bugün yapmışındır gece bi daha yap garantile bence
inşallah gelmez canım benim gibi hüsrana uğramazsın da alırız güzel haberlerini
senin kac gün sonra geldiydi kırımızılar
2 gün sonra gelmişti
slm kızlar geçmişte bi ekşın var mı kızlar 30 sayfa nasıl okusam bilemedim
işte bende o yüzden bekleyebildğim kadar bekleyeyim diyrum ama dürtüyor şeytan yap diyorneyse ben yatmaya gidim oturdukca kendimi dinlyrum cünkü
pek ekşın yok canım çok geçmişlere takılma burda kalllllll....benimkocişte yatmaya hazırlanıo bugün ekşın istemio canı galibagerçi dünden beri kasık ağrım var banada eziyet oluyo yavvvv bu ovu günlerinde çarpışmak
hoşgeldinnnnnnnnnnn cadıııııııı
dimi ödev yapar gibi hadi gel yumurtlaycm carpışmamız lazmyoksa öğretmenim kızar
hoşbuldukkkkkkk tatlişkooooooooooooohadi yap şu testi rumüşşşşşşşş bize muştuyu ver artıkınnnnnnnnnn
işte bende o yüzden bekleyebildğim kadar bekleyeyim diyrum ama dürtüyor şeytan yap diyorneyse ben yatmaya gidim oturdukca kendimi dinlyrum cünkü
evet yaaaaaaa benim herhan hazır kocayı ben bahane uydurur atlatırdım şimdi o kaçıoyumurtlamasan hiç vericita yok zati kullanıosun sen benidio eee biyerde haklı ama napimmmmm
dürtmen beni kızzzzz zaten zor duruyrom testi yapmamak icinndürtüp dürtüp durma kuzum evde test yokk kocişe desem ki test alcam para ver diye az dur hemen ne testi diycek o yüzden dürtmen beni yav
kuzum gecen ay bende öyle diyrdum gel yumurtlaycam carpışak diye adamın zoruna gidiyrdu o yüzden öyle demiyrum cok hevesliyimişim gibi davranıyorm ozman daha rahat oluyor 2 yi bile istiyr bazen artık öyle yapcam iki tarafın stresli olmasındansa tektarafılı stres olsun diye düşünüyrum
naparsınız kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?