hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

he az kaldı doğumuna teyzesi kuzum evime yakın eczane yok yaptırırsamda kan testi yaptırcam direk ne var ne yok belli olsun diye düşünyürum dürtmennnnnnnnnnnnn beniiiiiiiiiiiiiiiiiiii :79:

anladım canım çarp çarp ki çarpımın sonunda çoğalabilelim yoksa çoğalma olmaz.Bende napayım kociş yolu gözlüyom acayipte uykum var anahtarı yok herifin evde unutmuş mecburen bekliyorum yoksa çoktan 9. rüyayı görmüştüm.

sizin evde zil yokmu kuzum zili calar sende uyanırsın yoksa top atılsada uyunmayanlardan msın

sizin evde zil yokmu kuzum zili calar sende uyanırsın yoksa top atılsada uyunmayanlardan msın
İşte o dediğindenim canım geçen geç geldi bende anahtarı kapıdan çıkarmamışım hem evin zilini çalmış hem telefonu çaldırmış bende tık yok yarımsaat apartmanda oturmuş Allah'tan uyandım da kocayı eve aldım yoksa herkes kapı önüne bıraktım zannedecekti.

ben geldim komşimmmmm beng eldimmmmmmmmmmmmmmm daha ne ekşini ararsınnnnnnnnn
hoşgeldin şekerim gelmen ekşın bi de mutlu haberi netleştir o dahada ekşın olsun bize , bende pazar gün bi gittim bide dünle bugün fındık olayını kapattım burada allahım gelecek sene hamiş olurumda gitmem o bahçalara yarebbimmm

herşeyi yanlış anlıyo ne desem dediğim gibi değilde kendi istediği gibi anlıyo :) İsteklerine karşılık veremiyorum şu aralar kırmızıdan dolayı oda baya etken olddu :)

kız genelde erkekler kurar bu cümleyi sizde tam tersi demekki

bence sperm kalitesi diye bişey yok çarp gitsin sahurdan önce niyeti yoksa sen niyetlendir, ben yımırtlama günü herif nazlandı yapmadım şimdi çok pişmanım keşke ben azdıraydım diye senin için 15 dk iş zaten

ben bu seferki adetten hiçbişe anlamadım kızlar normalde 5 6 gün sürer ilk gün gayet iyi oldum dün bugün gündüz tık yok akşamlarıda çok az geliyo yıkanıyorum tam bitti die hoppalaaa bi leke daha ne iş anlamadım gündüz ümitleniyo kociş akşamda görünce öle dalga mı geçiyon benle dio istemiyosun sen beni zorla yapıyosun hep ben istediğim için yapıyosun dedi kızıp yattı

kızlar geçmişi okumaktan şu ana halim kalmadı çamaşırları makineden çıkartcam asmadan yatcam o kıvamdayım hepciğinizi öpüyom hamiş olasıcalar kendinize iyi bakın bana da mutlu haberlerinizi verin.............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…