- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
kociş gelmedi uyku da tutmadı.sen uyumaya gidmyrmydun kuzum :78:
anam ne rahat gacısın yaaaaaaaaaaaaaaaaffffffffffffffffffffffff......insan gündüzden almazmıııı..........yarın sabah alda yap bari habire girip bakıom sana yaptınmı die..sen hala yapsammı yok beklicemlerdesin içerde bebiş büyüdü beeeeeeeeee
naparsınız kızlar
hoşgeldinnnnnnnn..napalım muhabbet işteee rumüş test yapsammı derdinde ben adamı 3 gün arka arkayamı çarpsam yoksa bugün dinlendirip yarınmı çarpsam derdinde aynı şeyler yani her ayki gibi:).....sen napıosunn ne var ne yok
he az kaldı doğumuna teyzesi kuzum evime yakın eczane yok yaptırırsamda kan testi yaptırcam direk ne var ne yok belli olsun diye düşünyürum dürtmennnnnnnnnnnnn beniiiiiiiiiiiiiiiiiiii :79:
anladım canım çarp çarp ki çarpımın sonunda çoğalabilelim yoksa çoğalma olmaz.Bende napayım kociş yolu gözlüyom acayipte uykum var anahtarı yok herifin evde unutmuş mecburen bekliyorum yoksa çoktan 9. rüyayı görmüştüm.hoşgeldinnnnnnnn..napalım muhabbet işteee rumüş test yapsammı derdinde ben adamı 3 gün arka arkayamı çarpsam yoksa bugün dinlendirip yarınmı çarpsam derdinde aynı şeyler yani her ayki gibi:).....sen napıosunn ne var ne yok
en iyisi ortasını yap sahurdan önce carp :81:
:76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76:dürtcem vallaaaaaaa dürtüom da bakkk:76:
evde bi test yap önce kısım deldirme damarları hemen
Çarpa çarpa bizde çarpılacaz hıııen iyisi ortasını yap sahurdan önce carp :81:
Bence de kız evde yapdürtcem vallaaaaaaa dürtüom da bakkk:76:
evde bi test yap önce kısım deldirme damarları hemen
anladım canım çarp çarp ki çarpımın sonunda çoğalabilelim yoksa çoğalma olmaz.Bende napayım kociş yolu gözlüyom acayipte uykum var anahtarı yok herifin evde unutmuş mecburen bekliyorum yoksa çoktan 9. rüyayı görmüştüm.
İşte o dediğindenim canım geçen geç geldi bende anahtarı kapıdan çıkarmamışım hem evin zilini çalmış hem telefonu çaldırmış bende tık yok yarımsaat apartmanda oturmuş Allah'tan uyandım da kocayı eve aldım yoksa herkes kapı önüne bıraktım zannedecekti.sizin evde zil yokmu kuzum zili calar sende uyanırsın yoksa top atılsada uyunmayanlardan msın
hadi çarpıverde gel bak saat tuttum kim rekor kıracak bakalım 23:16ben gidiorum şimdi ışık hızıylan döncemmmmmmm vınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
İşte o dediğindenim canım geçen geç geldi bende anahtarı kapıdan çıkarmamışım hem evin zilini çalmış hem telefonu çaldırmış bende tık yok yarımsaat apartmanda oturmuş Allah'tan uyandım da kocayı eve aldım yoksa herkes kapı önüne bıraktım zannedecekti.
hoşgeldin şekerim gelmen ekşın bi de mutlu haberi netleştir o dahada ekşın olsun bize , bende pazar gün bi gittim bide dünle bugün fındık olayını kapattım burada allahım gelecek sene hamiş olurumda gitmem o bahçalara yarebbimmmben geldim komşimmmmm beng eldimmmmmmmmmmmmmmm daha ne ekşini ararsınnnnnnnnn
herşeyi yanlış anlıyo ne desem dediğim gibi değilde kendi istediği gibi anlıyo :) İsteklerine karşılık veremiyorum şu aralar kırmızıdan dolayı oda baya etken olddu :)
evet canım nette 17 si dio bugünde ateşim 36.2den 35.9 a düştü ve test yine dünkü gibi çok koyu ikinci çizgi birinciden bayaa bi koyu kımızı bugün ..dün çalıştık belki bugün ara veririm 48 saat sperm dinlensin dio ya yarın yaparıs yada bugündemi yapmak lasım bilmiom 3 gün üst üste olcak .zaten cmt sabahta misafir gelio yapamıcam bidaha
Sorma o da eve geç geldim hanım beni eve almıyor diye düşünmüş
ben gidiorum şimdi ışık hızıylan döncemmmmmmm vınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?