bn de baktim netten guzel gozukuordu. bnde yapmak istiyorum yemek. esim saolsun yapiyor yemegi ama herseyiyle hazirlamiyor ben soguk meze falan cok severim o sadece ana yemek yapior. gerci ona sukur yapabilior en azindan
Hayırlısı olsun canım geç olsun da güç olmasın yaparsan yaz ama merakte da bırakma.akşam iftara gidiyrz eğer alabilirsem testi alırm olmassa artk cuartesiye kalır
Tamam canım kararsızsan bekle istersen.fasülye diblesi en güzel azcık diri olcak cok pişmeyecek fasülyeler neyse bana müsade ckmam lazım kızlar cok acayip bi durumdayım test yapsam mı yapmasammı kendimi yemeye başladımmmmmmmmmmmm
duamızı tumet devrealddydı duamızı yapmış bat 14 temmuzdu ama gelmdi halenama köyde cok üşüdüydüm sanırsam ondan gelmedi ağrılarım var geldim gelcem der gibi vucudum.bilmiyrum yav öyle işte
akşam iftara gidiyrz eğer alabilirsem testi alırm olmassa artk cuartesiye kalır
temmuzmuuuuuuuuu yaaaa bi test yapsana rümüşşşşşşş içerde bişiler büyüyo bence haberimiz yokkkk
almadım testi ağrım var cünkühayirlisiyla guzel haberlerini bekliyor olacagiz
canım bakılıor ben özelde hormonlaara bakıldı bide ultrsonla karnımdan baktıydı<kızlar adetliyken ultrasondan bakılabiliyor mu doktor birşey görebiliyor mu.yarın hormon testi için doktora gideceğim adetin 2.günü gel demişti.o zaman ultrasondan bakamadı sıkışık olmadığım için birşey gözükmüyor demişti .ona göre hazırlıklı gideyim diyorum.Bilgisi olan bilgilendirebilirse sevinirim.
temmuzmuuuuuuuuu yaaaa bi test yapsana rümüşşşşşşş içerde bişiler büyüyo bence haberimiz yokkkk
almadım testi ağrım var cünkühayirlisiyla guzel haberlerini bekliyor olacagiz
canım bakılıor ben özelde hormonlaara bakıldı bide ultrsonla karnımdan baktıydı<kızlar adetliyken ultrasondan bakılabiliyor mu doktor birşey görebiliyor mu.yarın hormon testi için doktora gideceğim adetin 2.günü gel demişti.o zaman ultrasondan bakamadı sıkışık olmadığım için birşey gözükmüyor demişti .ona göre hazırlıklı gideyim diyorum.Bilgisi olan bilgilendirebilirse sevinirim.
<kızlar adetliyken ultrasondan bakılabiliyor mu doktor birşey görebiliyor mu.yarın hormon testi için doktora gideceğim adetin 2.günü gel demişti.o zaman ultrasondan bakamadı sıkışık olmadığım için birşey gözükmüyor demişti .ona göre hazırlıklı gideyim diyorum.Bilgisi olan bilgilendirebilirse sevinirim.
Acayip uykum var
Acayip uykum var
Yok canım çok da yemedim azcık pilav yedim başka birşey yemedim hoş gelmedicok mu yedin iftarda?
Aynen canım sabah 11 de uyandım ama halen daha uykum var halen daha gözlerimi açamıyorum ama kociş gelene kadar uyumamam gerekiyor.:26:benim uykum yok ama uyumak yatağın icine gömülmek istiyrummmm
Yok canım çok da yemedim azcık pilav yedim başka birşey yemedim hoş gelmedi
Aynen canım sabah 11 de uyandım ama halen daha uykum var halen daha gözlerimi açamıyorum ama kociş gelene kadar uyumamam gerekiyor.:26:
Yok canım birşeye moralim bozuk değil. İyiyim şükür..bişeye moralin mi bozuk senin
Kent'in reklamı neden beni her izlediğimde duygulandırıyor ki acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?