hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

bn de baktim netten guzel gozukuordu. bnde yapmak istiyorum yemek. esim saolsun yapiyor yemegi ama herseyiyle hazirlamiyor ben soguk meze falan cok severim o sadece ana yemek yapior. gerci ona sukur yapabilior en azindan

fasülye diblesi en güzel azcık diri olcak cok pişmeyecek fasülyeler neyse bana müsade ckmam lazım kızlar cok acayip bi durumdayım test yapsam mı yapmasammı kendimi yemeye başladımmmmmmmmmmmm

duamızı tumet devrealddydı duamızı yapmış bat 14 temmuzdu ama gelmdi halen ama köyde cok üşüdüydüm sanırsam ondan gelmedi ağrılarım var geldim gelcem der gibi vucudum.bilmiyrum yav öyle işte

temmuzmuuuuuuuuu yaaaa bi test yapsana rümüşşşşşşş içerde bişiler büyüyo bence haberimiz yokkkk

<kızlar adetliyken ultrasondan bakılabiliyor mu doktor birşey görebiliyor mu.yarın hormon testi için doktora gideceğim adetin 2.günü gel demişti.o zaman ultrasondan bakamadı sıkışık olmadığım için birşey gözükmüyor demişti .ona göre hazırlıklı gideyim diyorum.Bilgisi olan bilgilendirebilirse sevinirim.

temmuzmuuuuuuuuu yaaaa bi test yapsana rümüşşşşşşş içerde bişiler büyüyo bence haberimiz yokkkk
ene biz ağustos ayındayız dimi ayları şaşırmışım temmuz ayında 14 ünde adet olduydum 14 ünden sonra beklemeye başladm ama halen gelmedi ağrım var o yüzden test yapmak istemyrum

hayirlisiyla guzel haberlerini bekliyor olacagiz
almadım testi ağrım var cünkü
canım bakılıor ben özelde hormonlaara bakıldı bide ultrsonla karnımdan baktıydı

ene biz ağustos ayındayız dimi ayları şaşırmışım temmuz ayında 14 ünde adet olduydum 14 ünden sonra beklemeye başladm ama halen gelmedi ağrım var o yüzden test yapmak istemyrum

hayirlisiyla guzel haberlerini bekliyor olacagiz
almadım testi ağrım var cünkü
canım bakılıor ben özelde hormonlaara bakıldı bide ultrsonla karnımdan baktıydı

banada bakmislardi cnm. klomen verecekti kist falan var mi diye bakmisti. tabi kist cikinca hapi kullanamamistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…