rankara testi ne zamn yapmistin sen? 2 gun oncemiydi?
kızlar hormon tahlılı adetın kacıncı gununde yapılırr?????
cnm sen bilirsin cok stres yapiosan yaptir kurtulkusura bakma sweet85 ben çamaşır asıyordum da:) geç cevap veriyorum. dün yaptım idrar testi negatifti. acaba yarın kan testi mi yaptırsam diyorum ne diyosun?
3.gun yapildi cnm bana ama bi gun once ve sonra farketmez demisti bana doktorkızlar hormon tahlılı adetın kacıncı gununde yapılırr?????
Benim kırmızılar yien yok ortalıktaaaaaaaaaaaaa
bat ın geçtimi canım
Ben geldim kızlar
Bende yeni uyandım canım ama yine uykum var anlamadım gitti kafamı kaldıramıyorum.Hoşbulduk bu arada. Sen napıyon gelmedi di mi kırmızılar.
hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn iyi uyuyaibildin mi ben yeni uyandım daha
Bende yeni uyandım canım ama yine uykum var anlamadım gitti kafamı kaldıramıyorum.Hoşbulduk bu arada. Sen napıyon gelmedi di mi kırmızılar.
Bilmem canım ama 3 gün geçti di mi önceden hiç gecikirr miydi? Benim de gelmedi kırmızılar bekliyorum ya gelmesini gelmez artık.yok gelmedi daha öğleden sonra herifi kandırıp dışarı cıkabilirsem test alcam akşama yaparım sanırsam tabi kırmızılar glemesse az daha beklesemmi yav
Bilmem canım ama 3 gün geçti di mi önceden hiç gecikirr miydi? Benim de gelmedi kırmızılar bekliyorum ya gelmesini gelmez artık.
Benim 15'iydi bat canım ama ben pazartesi kan verdim hamile değilim...4 ay öncesine kadar cok düzensizdi doktora gittim prolaktinim hormonum yüksek olduğu için düzensiz oluyrdum ilacı kullandıktan sonra 12 13 ünde olmaya başladıydım kız yoksa sende mi hamişsin bazı hamileler ilk aylarda cok uyurmuş seni bat nezmandı
Benim 15'iydi bat canım ama ben pazartesi kan verdim hamile değilim...
Test al da yap canım veya imkanın varsa kana git kesin sonuç olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?