canim insallah hemen hamis kalirsinbu benim 2 denemem.2 aydir istiyoruz.biz kizim var cok sukur 20 aylik.ona 3 seneye kalmisdim.haliyle tedirginim.oyuzden simdiden basladdim calismaya seni cok iyi anliyorum canim
düşün artık derkenregennn ben ağustosta tüpe gidiyorum
gel senide götüreyim
elbetteki zaten en önemlisi belirti aramamak canım batın bayağı yakınmış
hadi bakalım rast geleeeee inşallah
hamiş listemi yarın yapacam
evet canim görüsemiyoruz ne olsun iste ayni biraktigin yerdeyim.. hic bi degisiklik yok.. iste önümüzdeki ay tedaviye basliyoz iyi bi dr buldum sonunda insallah ugurlu gelirsen naptin nasilsin??
hadi bakalım hayırlısı..bir kaç forumda battan önce bisürü belirti hissedenler olmuş..
hatta madde madde sıralamışlar..inşallah Allah gönlümüze göre verir.
inşallah canım doktor çok önemli
tedavin sonuç getirsin inşallahhh
bende de rahim duvarı kalınlaşması var
ikinci operasyonumu oldum doktor çok beklemeyelim tüpe gidelim dedi
ama ben kendime iki ay zaman tanıdım
inşallah hamiş kalrız hemen
insallah canim yaa... gecmis olsun bu arada. iste herkesin ayri bi sorunu var.. insallah topigi acan ellerin ugurlu gelir de pitir pitir hamis kaliriz
ayyy kizlar ben gitmeliyim.. esim cagirio... hepinize iyi geceler, yarin görüsürüz
insallah canim yaa... gecmis olsun bu arada. iste herkesin ayri bi sorunu var.. insallah topigi acan ellerin ugurlu gelir de pitir pitir hamis kaliriz
allah bagislasin kizini canim.. evet cok zor helede etraf konusurken.. insallah bu sefer bekletmez bebegin..
düsün artik derken kuzum belki bizi biliodur eski topikten diye dedim.. e bikac kisi kaldi geriye kimse kalmadiki bir bucuk senedeofff iyice ümitsizlige kapiliyorum sorma insallah hemencik tutar bebegin ilk denemende
amin amin..şu mübarek günlerin müarek geceleri hürmetine..
amin amin..şu mübarek günlerin müarek geceleri hürmetine..
herkese merhabalar hadi birlikte güzellikleri iyilikleri
dertlerimiz paylaşmaya var mısınız? hadi o zaman başlasın tekrar sohbetimiz
bereketli bir topik olsun inşalllahhh
en kotusude etrafinsallah hepimizin bebisleri gelir bekletmezler. sakin umitsizlige kapilma seni bizim IRENMEVA ile tanisdirmak lazim.onun yaninda umitsizlige kapilinca cok kiziyor
ben de geldimmmmmmm.diger topikte kimsecikler kalmamis
ben de geldimmmmmmm.diger topikte kimsecikler kalmamis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?