hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

hoşgeldin swetim nasıl hamişlik sizin oralarda
çok sıcakmış bu yıl dışarı çıkma
aşermen var mı canım

hos bulduk cnm disari cikmiorum zaten hatta yatak odasindan bile cikmiorum. ruyamda tatli goruyorum iki defa oldu. oyle cok yiyorum ki anlatamam. normalde tatli istemior cnm yemedigim icin mi goruyorum bilmiorm

ayy canım yazarken aklımdan geçmedi değil
biliyorum ama arkadaşlarla birlikte hazırladık başlığı
içimden çok geçirdim eğer topiğimize takılırsan
beni anlarsın her mesaj başında inşallah derim
ama başlık böyle oldu sadece içimden hep inşallah ve hayırlısıtla derim
ama iyi niyyetinden ötürü sağol

hos bulduk cnm disari cikmiorum zaten hatta yatak odasindan bile cikmiorum. ruyamda tatli goruyorum iki defa oldu. oyle cok yiyorum ki anlatamam. normalde tatli istemior cnm yemedigim icin mi goruyorum bilmiorm

ye tatlıyı doğur hakkıyı demişler hadi hayırlısı

topiginiz hayirli ugurlu sanslii olsunnnnnnn bebsi bereketiiii bollll nesesii cokkkkkkkkkk olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnn

ve tum topik sakinlerine hediye olarak yolluyorummmmmmmm

merhaba kızlar bende geldim..bebiş istiyoruuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm bebiiiiiiiiiişşşşşşşşşşşşşşş

hoşgeldin canımmm
inşallah Allahım hemen isteğine yanıtı -bir iki üç niyetine göre- bebişle verirr

topiginiz hayirli ugurlu sanslii olsunnnnnnn bebsi bereketiiii bollll nesesii cokkkkkkkkkk olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnn

ve tum topik sakinlerine hediye olarak yolluyorummmmmmmm

hoşgeldin canım
inşallah neşesi bol
en önemliside hamişlerle dolup taşsın

hayırlısıyla bende istiyorum.bakalım zamanını Rabbim bilir...artık kafaya çok takmıyorum.geçen ay çektiğimi ben bilirim

aaaaaaaaa isim annesi benim miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii yehuuuuuuuuuuu
inşallah bebişimin de annesi olurum bu topik hayırlı gelicek inşallah canlaaaarrrrr

hoşgeldin canımmm
inşallah Allahım hemen isteğine yanıtı -bir iki üç niyetine göre- bebişle verirr

inşallah canım bekle bekle tak etti artık gidimde doktoru sıkıştırayım bekle bekle diyip duruyo bana ya.neyse doktor değiştircem yumurta takibi yapsın...her ay düşünmekten başka bişey düşünemez oldum....isteyen herkesin bebişleri olur inşallaaaaahhhhh...

anlıyorum seni canım
bilerek söyledim ki güzel niyetinizin saflığı bozulmasın
başlık düzeltilemiyor mu ki

hayırlısıyla bende istiyorum.bakalım zamanını Rabbim bilir...artık kafaya çok takmıyorum.geçen ay çektiğimi ben bilirim

bencede biz keyfimize bakalım denizim yaa
stres olacak tabii ama dozuna ayar çekmek lazım

anlıyorum seni canım
bilerek söyledim ki güzel niyetinizin saflığı bozulmasın
başlık düzeltilemiyor mu ki

yok canım başlık değişmiyor moderatörler değiştirebilir heralde:44:
yok başlık önemli değil bizim niyetimiz

sweet85 battan önce belirti hissetmiş miydin?
cnm ben bundan oncedusuk yapmistim. ikisinde de bata 5 gun kala ogrendim. normalde kronik bi kasik agrim var zaten ama hamilelikte son 10 gun cok kotu oldu. bi de afedersiniz isteklilik oluyor bnde. ordan anlayip erken yapmistim testi.ins sende en kisa zamanda kavusursun melegine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…