hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

Özür dilemene gerek yok canım..
Heyecansız olmaz bilirsin.İnşallah bebeişin senledir canım benim..
Kociş bu sabah diyo ki bence kan testi yanlış çıktı sen hamilesin. Günüm geçti ya o yüzden.

ahh keşke tek gün geçince hamile olabilseydik ama öyle değil ki neler olabiliyor neler
Öyle canım işte adama laf anlatamıyorum ki.Normalde günüm hiç geçmezdi o ona bel bağlıyor ama olabilir dedikçe şimdiye kadar neden olmadı diyor belki geç döllenme olmuştur diyor.Hayallarini yıkmak ta istemiyorum susuyorum..

burda bi arkdaşımız vardı kanda 0 cıkmıştı ama sonra hamile oludgnu öğrenmişti ozmandan sonra ne olursa olsun hep acaba mı diyorum ya belkide gec döllenmedir

burda bi arkdaşımız vardı kanda 0 cıkmıştı ama sonra hamile oludgnu öğrenmişti ozmandan sonra ne olursa olsun hep acaba mı diyorum ya belkide gec döllenmedir

Yok canım ben bekliyorum kırmızıları ya bugün ya da yarın..Gelsin artık temizlenip yeni bir aya hazırlanmak istiyorum..

hayırlısı böylemiş kuzum nediyelim bana müsade evi toparlayayım sonra pazara çıkarım bende hadi kendine iyi bak
benimde çıkmam lazım canım evi hiç toparlamadım akşama da hiç yemeğim yok yavaş yavaş hazırlıklara başlayayım bayram alışverişine de çıkılması lazım.Bakalım kocişi bekliyorum..
hadi kolay gelsin sana...

arkadaşlar ben kan verdim de geldim. saat 2 de çıkacak sonuç. garip bir ümit vardı içimde. gittim. inşaallah ümitlerim boşa çıkmaz hayırlısıyla.

arkadaşlar ben kan verdim de geldim. saat 2 de çıkacak sonuç. garip bir ümit vardı içimde. gittim. inşaallah ümitlerim boşa çıkmaz hayırlısıyla.

amanin amaninnnnnnnnnnnnnnnnn yandan ohh inşallah hayırlısıyla güzel haberlerini almak nasip olurrrrrrrrr inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

amanin amaninnnnnnnnnnnnnnnnn yandan ohh inşallah hayırlısıyla güzel haberlerini almak nasip olurrrrrrrrr inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

aslında 2 gün önce idrar testi yaptım negatif çıktı. ama ben inanmadım. var gibi geldi. inşaallah doğru hissediyorumdur. Allahım hayırlı evlatlar verir. bana da size de:) çok dua ediyorum inşaallah Rabbim bu ay yüzümü güldürür.

bende öğleden sonra test yaptırcam ama kan mi idrar mı karar veremedim bilmimm

kızlaaar selam nasılsınız inşallah rankara hamilesindir hadi bakalım zaman geçmez şimdi...
benim adetimin 4. günü.... bu ay gelmedi bebek...acaba ne zaman yumurtluyoruz aay ne öyle tavuk gibi....
adetimin 8 10 12 14 günü birlikteydik...herhalde beceremedim hesabı..ovulasyon testi işe yarar mı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…