- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
Özür dilemene gerek yok canım..evet ya dün anlatmıştın unutmuşum özür dilerim...bakalım öğleden sonra cıkıcam kayınvalidem aradı köye gelirken siparişler verdi kandırmama gerek kalmadan cıkabilcem heyecanlandımmm bak şimdiii yav
Özür dilemene gerek yok canım..
Heyecansız olmaz bilirsin.İnşallah bebeişin senledir canım benim..
Kociş bu sabah diyo ki bence kan testi yanlış çıktı sen hamilesin. Günüm geçti ya o yüzden.
Öyle canım işte adama laf anlatamıyorum ki.Normalde günüm hiç geçmezdi o ona bel bağlıyor ama olabilir dedikçe şimdiye kadar neden olmadı diyor belki geç döllenme olmuştur diyor.Hayallarini yıkmak ta istemiyorum susuyorum..ahh keşke tek gün geçince hamile olabilseydik ama öyle değil ki neler olabiliyor neler
Öyle canım işte adama laf anlatamıyorum ki.Normalde günüm hiç geçmezdi o ona bel bağlıyor ama olabilir dedikçe şimdiye kadar neden olmadı diyor belki geç döllenme olmuştur diyor.Hayallarini yıkmak ta istemiyorum susuyorum..
burda bi arkdaşımız vardı kanda 0 cıkmıştı ama sonra hamile oludgnu öğrenmişti ozmandan sonra ne olursa olsun hep acaba mı diyorum ya belkide gec döllenmedir
Yok canım ben bekliyorum kırmızıları ya bugün ya da yarın..Gelsin artık temizlenip yeni bir aya hazırlanmak istiyorum..
Ben umudumu pazartesi kaybettim canım olsaydı çıkardı ama anlatamıyorum adama. Neyse boş ver eylül belki uğurlu gelir bize. kafamda sakin olacak belki gelecek ay olur.hayırlısı kuzum insan kendini daha iyi bilir zatende işte yinede bi umud
Ben umudumu pazartesi kaybettim canım olsaydı çıkardı ama anlatamıyorum adama. Neyse boş ver eylül belki uğurlu gelir bize. kafamda sakin olacak belki gelecek ay olur.
benimde çıkmam lazım canım evi hiç toparlamadım akşama da hiç yemeğim yok yavaş yavaş hazırlıklara başlayayım bayram alışverişine de çıkılması lazım.Bakalım kocişi bekliyorum..hayırlısı böylemiş kuzum nediyelim bana müsade evi toparlayayım sonra pazara çıkarım bende hadi kendine iyi bak
Özür dilemene gerek yok canım..
Heyecansız olmaz bilirsin.İnşallah bebeişin senledir canım benim..
Kociş bu sabah diyo ki bence kan testi yanlış çıktı sen hamilesin. Günüm geçti ya o yüzden.
arkadaşlar ben kan verdim de geldim. saat 2 de çıkacak sonuç. garip bir ümit vardı içimde. gittim. inşaallah ümitlerim boşa çıkmaz hayırlısıyla.
amanin amaninnnnnnnnnnnnnnnnn yandan ohh inşallah hayırlısıyla güzel haberlerini almak nasip olurrrrrrrrr inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
aslında 2 gün önce idrar testi yaptım negatif çıktı. ama ben inanmadım. var gibi geldi. inşaallah doğru hissediyorumdur. Allahım hayırlı evlatlar verir. bana da size de:) çok dua ediyorum inşaallah Rabbim bu ay yüzümü güldürür.
aslında 2 gün önce idrar testi yaptım negatif çıktı. ama ben inanmadım. var gibi geldi. inşaallah doğru hissediyorumdur. Allahım hayırlı evlatlar verir. bana da size de:) çok dua ediyorum inşaallah Rabbim bu ay yüzümü güldürür.
bende öğleden sonra test yaptırcam ama kan mi idrar mı karar veremedim bilmimm
bende öğleden sonra test yaptırcam ama kan mi idrar mı karar veremedim bilmimm
İnşallah!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?