hemen ciktin ama konusamadik. son sahur yaa bun seneki ramazanda gectisweett
hemen ciktin ama konusamadik. son sahur yaa bun seneki ramazanda gecti
hemen ciktin ama konusamadik. son sahur yaa bun seneki ramazanda gecti
yokkız çıkmadım. benim pc kendimi güncelleyeceğim diye kapanıverdi.
bir ramazan daha geçti. özleyeceğim onu. İnşallah affedilenlerden olmuşuzdur
tmm cnm. ee nasilsin?
amin cnm yaa ins. gerci ne yapiorumda bekliorum orasi ayri
iyiyim canım çook şükür. kafayı yumurtaya taktımçatlayacak boyuta geldi ama sanki çatlamıyor gibi geliyo:26: ateşim yükselmedi hala
<a href="http://www.fertilityfriend.com/home/3d1d67/">My Ovulation Chart</a>
Allah'tan ümit kesilmez sweetim. Onun rahmet ve merhameti sonsuz
cnm ultrasonda bakildi nasil olsa catlamasi cok yakindir hinzirino chart acilmiyor bu arada
elh cnm iyiyim artik kalkip biseyler hazirliyorum yavastan ama yinede cok yormuyorum kendimi hemen yatiyorumchartı düzelttim üstte. sweetim kendimi anlatırken seni sormayı unutmuşum. sen nasılsın tatlım
en dusuk olan 36.2 var o zmn catlamamismidir diosun
tmm cnm iyi geceleryani aslında hep 36.2 de çatlarım ama sonrasında ateşim genelde daha fazla yükselir. ateşim yükselmemiş çok fazla ama bilmiyorum. neyse her şeyde var bi hayır. sweetim seni öpüyorum ben kaçayım, yatayım
ben salı gün yedim kırmızı kartı şuan dinlenmedeyim ama heveste kalmadı çalışırmıyım bilmem ilk aydan yan çizdim azıcık gelemiyom ben öyle streslere yaw, fındık olayımızın yarısı bitti ben bi sene sonra tanıştım fındık bahçemizle 3 gün toplamaya gittim birazda kaynım tek toplamıştı 2 gün galiba bitti kayınpederden kalan yer, bi de dedelerinde kalma bi yer varmış ama bayramdan sonra abim toplayacak onu galiba ben mesaimi doldurdum ama sevdim fındık toplamayı bizim yer bide pek yokuş değil iyidi yani....
Kızlar bugün kan testi yaptırdım veeeeeeeee hamileyim değerim 540mış:))))) allahim hepinize nasip etsin insalah isteyen herkese sağlıklı çocuklar versin
Ben de geldim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?