hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

haklısın erkekler sadece istemekle yetinirler,ama kadınlar onların istediklerini yerine getirmeye çalışmakla bebek konusuda böyle,etrafımda kim varsa hep kadın ugraşıyor,erkek nazlanıyor,sanki kendisi mutlu olmayacak gibi,,hödük iyi bi kelime yani bu noktada

slm acaba ne sorunun var merak ettm neden gebelik olmuyo yani

ah ah bi bilsem ne sorun var diye:85:
hormon testi yapildi 9 ay once hic bisi cikmadi ,,bu ay tekrarlatik bisi cikmadi ,,pco testi yapildi bisi cikmadi ,,sperm testi yapildi bisi cikmadi sadece miktar az dediler okadar ,,
bende bilmiyorum canim ama su son 4 aydir kocisle basim dertte ,,en buyuk sorunum haline geldi ,,ya yumos zamani bi yerlere ucar is geregi ya yorgunum arginim halleri ,,bikmis pes etmis sankim offffff

ya niye olacak biz kafaya cok takıyoruz,psikoloji rahat diil ondan olmuyor.Bizdede sorun yok ama kafa gitmiş bikere benim olmuyor diye,olmaz tabi,tamamen negatifiz.ayrıca kocan sallamıyosa sende uğraşma bakalım bıkac ay ne yapacak,hep sen hep sen olmaz yani..

haklisin canim ,,dogru soyluyorsun ,,ben pesine dustukce o nazlaniyo ben dusundukce elde psikolojide kalmiyo ,,bu nedenlede artik negatif dusunur oldum ,,
evet bu ay dan sonra bu isi tamamiylen birakmak gerek ,,bu kararida onada soylerim ,,bakalim birkac ay ne yapacak
hakimizda hayirlisi ne diyim

bencede bende öyle yapmaya karar verdim,5 ay verdim kendime hiç sallamıyacam,neymiş ben negatifmişim ondan olmuyomuş benimkide öyle diyor..eltim de hamileymiş daha geçen ay evlendilerdi..kaynanamı tebrik edemedim:))))

bencede bende öyle yapmaya karar verdim,5 ay verdim kendime hiç sallamıyacam,neymiş ben negatifmişim ondan olmuyomuş benimkide öyle diyor..eltim de hamileymiş daha geçen ay evlendilerdi..kaynanamı tebrik edemedim:))))

eltinin bu acelesi bu hizi neymis anaaa ilk geceden olmus deme sakin ,,sinir oluyorum artik bu ilk geceden oldu diyenlere,,,uleyynn biz kac gece deniyoruz be
kiz kaynanayi neden tebrik ediceksin ,,babaanne oluyo diyemi ???

bana korunduk diye kızıoda,banada ilk evlendiğimiz ay demişti ben yapmadım tabi..tam istediği gibi bir gelin buldu diye tebrik etmeliyim hehe:)

bana korunduk diye kızıoda,banada ilk evlendiğimiz ay demişti ben yapmadım tabi..tam istediği gibi bir gelin buldu diye tebrik etmeliyim hehe:)

heee ,,alsin gelinini tepe tepe kullansin ozaman ,,pehh hersey onun istedigi gibimi gelisecekmis
uleyn bu kaynanalara oldum olasi gicigim hee miletin yatagina bile karisiyolar pes yani

haklısın tatlım amaaannn biraz boşverelim tadını cıkarmalıyız özgürlüğün,birbirimiz bu şekilde motive etmeliyiz,bu arada ben sahur hazırlamalıyım cnm,yine konusuruz inşallah,kendine iyi bak,yarın mübarek gün dua edelim bol bolll....

tamam canim sen isine bak gorusuruz

yaz istersen orkide benimkine yorum yapmıştı seninkilerede bişeyler yazar bence
benim haziran ayındaki canım arkadaşlarım burdalarmış,bende yeni topiğin ismini bulamamıştım birtürlü,ne güzel bana destek oluyodunuz orada,neyse buldum sizi...ben hala hamile değilim:)

hoşgeldinnnnnn kızzzzzzzzzz hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnn

ben de kimyasal yaşadım ya adet olduğum gün ölçtürdüm 2 çıkmıştı. belki sen de kimyasal geçirdin o ay:26:

canım valla niye böyle olmuştur bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…