slm acaba ne sorunun var merak ettm neden gebelik olmuyo yani
yarım saate gelcem yavrumm kaybolma cok sıkılıomm
ah ah bi bilsem ne sorun var diye:85:
hormon testi yapildi 9 ay once hic bisi cikmadi ,,bu ay tekrarlatik bisi cikmadi ,,pco testi yapildi bisi cikmadi ,,sperm testi yapildi bisi cikmadi sadece miktar az dediler okadar ,,
bende bilmiyorum canimama su son 4 aydir kocisle basim dertte ,,en buyuk sorunum haline geldi ,,ya yumos zamani bi yerlere ucar is geregi ya yorgunum arginim halleri ,,bikmis pes etmis sankim offffff
ya niye olacak biz kafaya cok takıyoruz,psikoloji rahat diil ondan olmuyor.Bizdede sorun yok ama kafa gitmiş bikere benim olmuyor diye,olmaz tabi,tamamen negatifiz.ayrıca kocan sallamıyosa sende uğraşma bakalım bıkac ay ne yapacak,hep sen hep sen olmaz yani..
bencede bende öyle yapmaya karar verdim,5 ay verdim kendime hiç sallamıyacam,neymiş ben negatifmişim ondan olmuyomuş benimkide öyle diyor..eltim de hamileymiş daha geçen ay evlendilerdi..kaynanamı tebrik edemedim:))))
10 ay bitti canım artık 1 seneye yaklaştık tıık yok ,sen nezamandır deniosun peki
bana korunduk diye kızıoda,banada ilk evlendiğimiz ay demişti ben yapmadım tabi..tam istediği gibi bir gelin buldu diye tebrik etmeliyim hehe:)
haklısın tatlım amaaannn biraz boşverelim tadını cıkarmalıyız özgürlüğün,birbirimiz bu şekilde motive etmeliyiz,bu arada ben sahur hazırlamalıyım cnm,yine konusuruz inşallah,kendine iyi bak,yarın mübarek gün dua edelim bol bolll....
yaz istersen orkide benimkine yorum yapmıştı seninkilerede bişeyler yazar bencebugun adetimin üçüncü gunuydu ve ben ilk kez hormonlarıma baktırdımmm:)doktor hepsi normal dedı hatta biraz düşük sayılabilir falan sacmaladı bıraz hıcbısey anlamadım:)size yazsam anlarmısınızzz
benim haziran ayındaki canım arkadaşlarım burdalarmış,bende yeni topiğin ismini bulamamıştım birtürlü,ne güzel bana destek oluyodunuz orada,neyse buldum sizi...ben hala hamile değilim:)
Rumus ne yapiyon kiz ??
ben de kimyasal yaşadım ya adet olduğum gün ölçtürdüm 2 çıkmıştı. belki sen de kimyasal geçirdin o ay:26:he kız öyle oldu negatif cıktı ama kırmızıları görmedim ya o yüzden cok üzülmedim bugün eltimin yanına gittim yanındaki bayan beni hamiş sanmışşbirazda o yüzden yaptıydım ama olsun hayırlısı böyleymş
gecen ay bende kan testi yaptırdıydım sonuc 2. bilmem kac cıktıydı adetimin 4 .günüydü
ya bebişim hiç iyi değilim çarpışmalar devam edio ama artık ne gün yapcamı şaştım. bak ovu resimlerimi ekliorum 12 sinden bugüne hep koyu. ilk 3 gün artık silikleşmiş tuhaflaşmış ama 5 gün geçti tabi normal...normalde 12sinden beri hep aynı koyuluktaydılar. son 3 gün 2. çizgi birinciden koyu. en üsttekini bugün yaptım hala koyu. geçen ay böle olmamıştı. dr herhangi bi sorununda yok dedi ama bilmiorum. geçen ay 2 gün koyu diğerleri hep silikti. bu ay adetten sonra yapmaya başladım 12 de çifti yakaladım çarpışmaya başladım halada çift ..ağlıcam çatlamıyomu bunlar ateş ölçmeyide yapıyorum ateşim dün 35.9 a düştü bugün 36 korkuyorummmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?