hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

sen açıklayana sahur olcak adamları kaçırcas leynnnnnnnnn ben açıklamanıda anlamadımki zaten ben şimdi adamı çarpayımmı yani sona bidaha ne zaman çarpayım

ydbuge zaten bizim batlar aynıydı.karşılaştırma yapalım bence
şimdi ben; 6-9-12-13-15-16 sında çarptım. sen?

olmadı,koyver gitsin..Allah ne verdiyse....

bugun adetimin üçüncü gunuydu ve ben ilk kez hormonlarıma baktırdımmm:)doktor hepsi normal dedı hatta biraz düşük sayılabilir falan sacmaladı bıraz hıcbısey anlamadım:)size yazsam anlarmısınızzz

ydbuge zaten bizim batlar aynıydı.karşılaştırma yapalım bence
şimdi ben; 6-9-12-13-15-16 sında çarptım. sen?

olmadı,koyver gitsin..Allah ne verdiyse....

ohhhh maşallahhhhhhh anam sen çalışkansın maşallahhhh... ben daha adet bitiminden bu yana 3 kez çarptım adamı...anammm çok geri kalmışım hemen iş başına geçmem ve açığımı kapamam lasımmm sabaha kadar çarpsam adamı olarmı kıslarrr

sen daha ordamisin

o senin çalışkanlığın canım.biz ailece seviyoruz çarpışmayıteşekkür ederük üst üste yapma sen yine de..ama 3 kez de az kalmış..yumurtlama geldi de geçiyor..durmak yok!

adate 5 gun kalana kadar devam et 2 gunde bir yap

seni dinleyeceğimmmmmmmmmmmmmm...hayalim arada kaçıp gitmiş başlamıştır bilenem zilliiiii...çok çalışan kazanırrrrr:) bayram seyran dinleme çarp diosun yaniiii günah leynnn :))) ben bu sefer hakkat gidiom çarpcam adamı adam fındık yiyo hazırlığa geçti bilenem

görüşürük gıslarrr hayde bana rast geleee Ya Allah Bismillahhhhh

ayy ben de ben de..

bayrama 2 gun var daha onlari es gecme hadi rast gelsinnnn

valla hayalim hic bir is goremedi ,,kavga ettim geldim ,,,dingil uycam diye tuturdu kafayi indirip horlamasida bir oldu hoduk

iyiki bi isimiz dusuyo bunlara ,,varya bi bebis olsun bunun canina okicam resmen canina
gerci test bugun negatifti hala baslamadi ama ufffffffff

Son düzenleme:

ben anlamam canim
benimde 2 defa yapildi sadece doktorum sorun yok dedi okadar ,,sonuclara o bakiyor

benim haziran ayındaki canım arkadaşlarım burdalarmış,bende yeni topiğin ismini bulamamıştım birtürlü,ne güzel bana destek oluyodunuz orada,neyse buldum sizi...ben hala hamile değilim:)

hoşbuldum canım,üzülme napalım elden gelen bişi yok,keşke evde tüp bebek yapabilseydik:)) hehe:))

ha tam benim kocadan kurtulmaya guzel bir yontem olurdu ,,,ne guzel sperm ler hazirda her ay al al yumoslara dollet yerlestir icine gitsin ... ne guzel olurdu
benimde bu herifin naz ini cekmeme her ay tartisma yasamama gerek kalmazdi ,,pis herif beni bugun saladi hoduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…