leyyyynnnnn size aciklama yapmaya calisioduk surda Allah Allah
sen açıklayana sahur olcak adamları kaçırcas leynnnnnnnnnben açıklamanıda anlamadımki zaten ben şimdi adamı çarpayımmı yani sona bidaha ne zaman çarpayım
ayy yok kiz senin bakkal alisverisin kisa surdu bugun herhaltuyolarin icin tessekur sweetim benim yani sen simcik ayda sadece 3 keremi carpistin ???
sen açıklayana sahur olcak adamları kaçırcas leynnnnnnnnnben açıklamanıda anlamadımki zaten ben şimdi adamı çarpayımmı yani sona bidaha ne zaman çarpayım
ydbuge zaten bizim batlar aynıydı.karşılaştırma yapalım bence
şimdi ben; 6-9-12-13-15-16 sında çarptım.sen?
olmadı,koyver gitsin..Allah ne verdiyse....
sen daha ordamisinohhhh maşallahhhhhhh anam sen çalışkansın maşallahhhh... ben daha adet bitiminden bu yana 3 kez çarptım adamı...anammm çok geri kalmışım hemen iş başına geçmem ve açığımı kapamam lasımmmsabaha kadar çarpsam adamı olarmı kıslarrr
carp kiz carp durmak yok devammmbn silik cikinca biraktim
ohhhh maşallahhhhhhh anam sen çalışkansın maşallahhhh... ben daha adet bitiminden bu yana 3 kez çarptım adamı...anammm çok geri kalmışım hemen iş başına geçmem ve açığımı kapamam lasımmmsabaha kadar çarpsam adamı olarmı kıslarrr
işte sorunda buuuuuuu benimkiler silik çıkmıo test bitti uleynnnnnnnnnnnn
adate 5 gun kalana kadar devam et 2 gunde bir yap
seni dinleyeceğimmmmmmmmmmmmmm...hayalim arada kaçıp gitmiş başlamıştır bilenem zilliiiii...çok çalışan kazanırrrrr:) bayram seyran dinleme çarp diosun yaniiii günah leynnn :))) ben bu sefer hakkat gidiom çarpcam adamı adam fındık yiyo hazırlığa geçti bilenem
görüşürük gıslarrr hayde bana rast geleeeYa Allah Bismillahhhhh
bayrama 2 gun var daha onlari es gecme hadi rast gelsinnnnseni dinleyeceğimmmmmmmmmmmmmm...hayalim arada kaçıp gitmiş başlamıştır bilenem zilliiiii...çok çalışan kazanırrrrr:) bayram seyran dinleme çarp diosun yaniiii günah leynnn :))) ben bu sefer hakkat gidiom çarpcam adamı adam fındık yiyo hazırlığa geçti bilenem
seni dinleyeceğimmmmmmmmmmmmmm...hayalim arada kaçıp gitmiş başlamıştır bilenem zilliiiii...çok çalışan kazanırrrrr:) bayram seyran dinleme çarp diosun yaniiii günah leynnn :))) ben bu sefer hakkat gidiom çarpcam adamı adam fındık yiyo hazırlığa geçti bilenem
bugun adetimin üçüncü gunuydu ve ben ilk kez hormonlarıma baktırdımmm:)doktor hepsi normal dedı hatta biraz düşük sayılabilir falan sacmaladı bıraz hıcbısey anlamadım:)size yazsam anlarmısınızzz
benim haziran ayındaki canım arkadaşlarım burdalarmış,bende yeni topiğin ismini bulamamıştım birtürlü,ne güzel bana destek oluyodunuz orada,neyse buldum sizi...ben hala hamile değilim:)
hosgeldinnnbende degilim
hoşbuldum canım,üzülme napalım elden gelen bişi yok,keşke evde tüp bebek yapabilseydik:)) hehe:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?