hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

Kızlar dün hafiften pembemsi kahverengimsi bir leke geldi bugün azcık gelmiş. Ama daha birşey yok. Doktor kalmamış bayramdan dolayı. Eczaneden bir adet söktürücü alsam mı?:18:

bence gebelik testi al yap yine. çoktan adet olman gerekirdi tatlım. adet söktürücü alma

bence gebelik testi al yap yine. çoktan adet olman gerekirdi tatlım. adet söktürücü alma
Ama kanda çıkmadı ki canım tekrar mı baktırayım normalde ayın 15'i adet günümdü. dün hafiften leke geldi tamam kırmızılar gelecek dedim akşama kadar birşey yoktu sabahta yoktu öğlede azcık leke gelmiş halen daha birşey yok. Kafam karmakarışık oldu. Artık takmayacağım şu günleri ya bu ay resmen dengesizzleştim...Bu kadar olmazdı...

Birisinde 7.2'ydi bir saat sonra tekrar yapıldu onda da 6.8 çıktı...

tatlım bu değerlerin çoktan sıfırlanması ve adet olman gerekirdi. bilmiyorum biraz fantastik olacak ama belki bu ay birden fazla yumurtan oldu ve sen belki hala hamilesin:26: bence bi idrar testi daha yap

tatlım bu değerlerin çoktan sıfırlanması ve adet olman gerekirdi. bilmiyorum biraz fantastik olacak ama belki bu ay birden fazla yumurtan oldu ve sen belki hala hamilesin:26: bence bi idrar testi daha yap
Akıntım fazlalaşmıştı son zamanlarda hamilelik belirtisi demiştim ben...Yok canım ya bence vücut dengesizleşti...

Son düzenleme:
Ben eşimi arayayım da akşam gelirken bir tane test alsın bir tane de adet söktürücü...

canım orkide daha iyi bilir ama ben kendi doktorum demişti onu sana hatırlatayım bende gectğimiz aylarda tek gün yarım gün adet olmuştum ve doktorum vucudumu bir ay kendi haline bırakmştı hemen ilacla boğmayalım demişti tabi sonucta yine sen bilirsin

Ama hasta olamıyorum canım sıkıntım bu hasta olamazsam yeniden yumurtlama da olmayacak.

Ama hasta olamıyorum canım sıkıntım bu hasta olamazsam yeniden yumurtlama da olmayacak.

yine orkide daha iyi bilir ama ben bunu da sormuştum doktoruma adet olmayınca yumurtalama olmuyrmu demiştim öyle kesin bişey syleyemem dedi bana ben kendi şahsi düşüncemi söylyrm vucudu hemen ilaca boğmamak lazım düşüncesini bu bebek sürecinde öğrendim ilacla kesin cözüm olsaydı klomen kullandğm ay haimile kalırdım ama tam aksine 2 ay kist ile ugraştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…