hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

kızlar bat 29 ağustos olmasına rağmen meraktan test yaptım az önce.silik çizgi bile çıkmadı. net olarak tek kırmızıyı gördüm . deliricem yau.olmuyor işte.

kızlar bat 29 ağustos olmasına rağmen meraktan test yaptım az önce.silik çizgi bile çıkmadı. net olarak tek kırmızıyı gördüm . deliricem yau.olmuyor işte.
yavrum daha 6 gun var bı dur bakalım ne bu umutsuzluk bos yere kendını neden yıpratıonaaaa kızıyom bak yapma boyle

kız şaşkın adete 5 gün kala test mi yapılırmışçıkmayabilir ki. hem bi de testin duyarlılığı da düşükse çıkmaz yani.

ben hala adet olmadım. eğer bugünde olmazsam gidicem söktürücü versin doktor(( galiba ben de psikolojimi bozdum ya. gecikme yaşıyorum.

ben antap sanmıştım iremcim :) maraş mıydı?

Herkesin geçmiş bayramı mübarek olsun kızlar ben yine urfadayım maraştan hiç yer açmamışlar
Kaç gündür giremiyorum var mı hamiş haberleri. Herkes kendine iyi baksınnnn

ne bileyim canım bildiğiniz bi antep durumu varsa hemşerim deyip sarılcamda ama bak mesajda maraşta yer açılmamış demiş :26::26:

ne bileyim canım bildiğiniz bi antep durumu varsa hemşerim deyip sarılcamda ama bak mesajda maraşta yer açılmamış demiş :26::26:

ayyy utandım bak şimdi:) peki canım senin ailenden fln birine bi şey oladı inşaallah. Gerçi ölenlerin hepsi bizim insanımız hepsine çok üzüldüm. Allah rahmet eylesin.

gunaydin herkeseeee
kizlar adet olmadim hala ve bu sabah saglik ocagina gittim kan verdim...
sonuc yarin cikacakmis.31.gunum bugun normalde 29.gunde oluyordum...
insallh gelmez kirmizilarrr

çok şükür Allah ölüm acısını gecinden versin. hayırlı ölümler versin inşaallah. sen kaç aydır deniyordun canım bebeği

Amin canım, gerçi ölüme hazırlık yok yaşlıya bile yakışmıyo geçte erkende farketmiyo bence, neyseeeee ben 1 yıllık evliyim 7 ay korundum bıraktıktan sonra 10. ay hamile kaldım ama 7 . haftada düşük oldu haziranda, doktor korun dedi 3 ay ben asi dinlemedim ama ilk ay zorunlu bişey olmamıştı şehir dışındaydık, geçen ayda eşim hastaydı toplamda 2 kere çarpıştım yedim kırmızı kartı oturdum aşağı bakalım bu 3. ay görcez günümüzü

gunaydin herkeseeee
kizlar adet olmadim hala ve bu sabah saglik ocagina gittim kan verdim...
sonuc yarin cikacakmis.31.gunum bugun normalde 29.gunde oluyordum...
insallh gelmez kirmizilarrr

yine mi yarın yaaa , sizin sağlık ocakları ne tembel ya deseydin bizim bi topic var meraktan çatlar ölür diyee hayırlısı olsun canım güzel haberlerini bekliyozzz...............

yine mi yarın yaaa , sizin sağlık ocakları ne tembel ya deseydin bizim bi topic var meraktan çatlar ölür diyee hayırlısı olsun canım güzel haberlerini bekliyozzz...............

yaa bir seferinde hemen ogleden sonra cikmisti ama bugun doktor yarin cikar dedi netten takip ediyorum ben yine de belki erken ciker diye:))
olsun canim artik ya 14.ayim benim dusukten sonraa(

yaa bir seferinde hemen ogleden sonra cikmisti ama bugun doktor yarin cikar dedi netten takip ediyorum ben yine de belki erken ciker diye:))
olsun canim artik ya 14.ayim benim dusukten sonraa(

ya ben düzenli çalışamadım hamileliğimde sürprizdi benim şu anda öyle geçen ay eşim hastaydı , bu ayda dün başlıyacaktım çalışmalara o kadar çok başım ağrıyodu ki olduğum yerden kalkamadım o bebiş geleceği vakti biliyo gelene kadarda sabote ediyo benim planlarımı bi gelsin göstercem ona

evet canim oyle gelecegi zamani biliyor elbet ama biz biraz sabirsizlaniyoruz istee...
ben bu ay ilk kez gun asiri yaptim canimiz istese bile carpismadik
ehhhhh hele bir gelsinler onlar bakalim bizlerden cekecekleri varrr
gosterecem ben ona bu kadar nazlanmak neymisss:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…