evet canim oyle gelecegi zamani biliyor elbet ama biz biraz sabirsizlaniyoruz istee...
ben bu ay ilk kez gun asiri yaptim canimiz istese bile carpismadik
ehhhhh hele bir gelsinler onlar bakalim bizlerden cekecekleri varrr
gosterecem ben ona bu kadar nazlanmak neymisss:))
yavrum daha 6 gun var bı dur bakalım ne bu umutsuzluk bos yere kendını neden yıpratıonaaaa kızıyom bak yapma boyle
kirmizilari gormeden umitsiz yokkkkk
kız şaşkın adete 5 gün kala test mi yapılırmış çıkmayabilir ki. hem bi de testin duyarlılığı da düşükse çıkmaz yani.
hiçbir sorun yokken olmamasına çok kızıyorum.komşum hamile şu anda.5 haftalık falanmış.sürpriz oldu,beklemiyorduk,daha istemiyorduk diyor.delirdim ben de..nasıl oluyor yahu!
bekleyeyim bakalım 29'unu.ama şimdiden göğüslerim ağrımaya başladı ki adet belirtisidir bende
gunaydin herkeseeee
kizlar adet olmadim hala ve bu sabah saglik ocagina gittim kan verdim...
sonuc yarin cikacakmis.31.gunum bugun normalde 29.gunde oluyordum...
insallh gelmez kirmizilarrr
selam kızzlaaaaar. nasılsınız?
iyiyiz orkide sen nasılsın bakalım:)
iyiyim canım ne olsuun. buhar banyosu- sauna sonrası, kese köpük masajı ve aroma terapi yaptırdııım. vay anasını nasıl rahatlatıyormuş. valla bu bende bağımlılık yapar hep isterim.
hhmmmmm hımmmmm şimdi sende bu bağımlılık yaparsa hastalarınla beraber grup olarak mı gideceksiniz yoksa tek miyoksaaaaa muayene odanda mı alacaksın öğle arasında ,yoksa ara sıcak olarak akşam mı pis gacı ne kıskandırıyon olan var olmayan var olmayanın çalışanı var çalışmayanı var bana iş sana oynaşşş :118: sana burdan adaletin bu mu dünya şarkısını armağan ediyom
orkide sen doktorsun da niye ben duymadım kız bunu:) benim kocam da doktor:) ayyy ne güzel bundan sonra sana soru sorabilirz. benim eşim beni hep başından savıyo
bak ben de oynuyom hastalarla grup yaparız artık
irmooooşşşşşşşşşşşş
orkidecim sen ne doktorusun ben kaçırdım orayı :))) kızlar bide bişe danışmam gerek sizlere kararsız olduğum bi konu varda???
niye duymadın kızevet biliyorsam cevaplıyorum sorulan soruları. kız yazık kocan işte hasta dinlemekten bıkıyodur, ondan başından savıyodur.
zaten oynayan sensin bana iş düşüyo geldim mesai dolduryom bu yaban ellerde ahhh ahhhşimdi anamın yanında olmak vardı deycemde anam babamı bırakıp anasını gitmiş babamda atlamış oğlunun yanına kimse evi beklemiyo anam gidecek yerimde yok herkes kapı geziyo bizim tarafta
ya benim bu kan testinde önce yüksek sonra düşük değer çıktı ya hani. acaba öyle olupta hamile olan var mıdır diyecektim. yanlış anlama boşa umutlanmıyorum da hala adet olmadım. ve kasık ağrım var. göğüs ağrım da. bugün olmazsam yarın doktora gideceğim. yoksa kist fln olmasından korkuyorum. Allah korusun. Eşim öle hemen kist olmaz fln dedi ama yine de korktum ben. bu arada bende bugüne kadar adetten önce hiç kasık ağrısı olmazdı ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?