hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

aferin güzel çalışmışsın sana yıldız 5 bize de güzel haberlerini duymak kaldı hadi hadi bugün yarın olsun hemencecik

yavrum daha 6 gun var bı dur bakalım ne bu umutsuzluk bos yere kendını neden yıpratıonaaaa kızıyom bak yapma boyle

kirmizilari gormeden umitsiz yokkkkk

kız şaşkın adete 5 gün kala test mi yapılırmışçıkmayabilir ki. hem bi de testin duyarlılığı da düşükse çıkmaz yani.

hiçbir sorun yokken olmamasına çok kızıyorum.komşum hamile şu anda.5 haftalık falanmış.sürpriz oldu,beklemiyorduk,daha istemiyorduk diyor.delirdim ben de..nasıl oluyor yahu!

bekleyeyim bakalım 29'unu.ama şimdiden göğüslerim ağrımaya başladı ki adet belirtisidir bende

Canım sorun eğer biyolojik değilse tamamen stres ben evliliğimde 7 ay korundum 8. ay şehir dışındaydım yumurtlama dönemini kaçırdım o ara kayınpederim hastalandı bi ay hastanede yattı bende başında kaldım yatmaya eve geliyoduk hiç bişey olmadı 1 ayın üstüne vefat etti kayınpederim ailem geldi cenazeye zaten bizde çalışacak hal yoktu ama ailem bizde olunca hiç bişey yapamadık, 10. ayda biz yine vazgeçtik çünkü ertesi ay yolculuğa çıkacaktım güya yumurtlama dönemini geçtim diye düşündüm adetten sonraki hafta hiç bişey yapmadım ama ilk yaptığım günle yakalamışım oldum hamile, sonuç düşük oldu ama oldu niyette bebek yoktu yani şu an ise çok istiyorum ama adamı bulamıyorum yapsam tutturamıyom herkes aynı şeyi söylüyo ve haklılar stres etkiliyo bünyeyi, biz değil stres yapmak bebek düşüncesiyle yatıp kalkıyoruz biraz hesap kitap yapmayı bırakmalıyız oluruna bırakmanın yolunu bulmalıyız,

gunaydin herkeseeee
kizlar adet olmadim hala ve bu sabah saglik ocagina gittim kan verdim...
sonuc yarin cikacakmis.31.gunum bugun normalde 29.gunde oluyordum...
insallh gelmez kirmizilarrr

canım inşallah güzel haberini alırız. bu ay birlikte hamiş oluruz.

bende adet olmadım daha ya. stresten mi gecikti acaba. gerçi kan testinde negatifi öğrendiğimden beri de stres yapmadım. bi daha ki aya odaklanmıştım. neyse bugün olmazsam yarın doktora gidicem bi soracağım.

iyiyim canım ne olsuun. buhar banyosu- sauna sonrası, kese köpük masajı ve aroma terapi yaptırdııım. vay anasını nasıl rahatlatıyormuş. valla bu bende bağımlılık yapar hep isterim.

hhmmmmm hımmmmm şimdi sende bu bağımlılık yaparsa hastalarınla beraber grup olarak mı gideceksiniz yoksa tek mi yoksaaaaa muayene odanda mı alacaksın öğle arasında ,yoksa ara sıcak olarak akşam mı pis gacı ne kıskandırıyon olan var olmayan var olmayanın çalışanı var çalışmayanı var bana iş sana oynaşşş :118: sana burdan adaletin bu mu dünya şarkısını armağan ediyom

orkide sen doktorsun da niye ben duymadım kız bunu:) benim kocam da doktor:) ayyy ne güzel bundan sonra sana soru sorabilirz. benim eşim beni hep başından savıyo

bak ben de oynuyomhastalarla grup yaparız artık
irmooooşşşşşşşşşşşş

orkidecim sen ne doktorusun ben kaçırdım orayı :))) kızlar bide bişe danışmam gerek sizlere kararsız olduğum bi konu varda???

orkide sen doktorsun da niye ben duymadım kız bunu:) benim kocam da doktor:) ayyy ne güzel bundan sonra sana soru sorabilirz. benim eşim beni hep başından savıyo

niye duymadın kızevet biliyorsam cevaplıyorum sorulan soruları. kız yazık kocan işte hasta dinlemekten bıkıyodur, ondan başından savıyodur.

bak ben de oynuyomhastalarla grup yaparız artık
irmooooşşşşşşşşşşşş

zaten oynayan sensin bana iş düşüyo geldim mesai dolduryom bu yaban ellerde ahhh ahhh şimdi anamın yanında olmak vardı deycemde anam babamı bırakıp anasını gitmiş babamda atlamış oğlunun yanına kimse evi beklemiyo anam gidecek yerimde yok herkes kapı geziyo bizim tarafta

niye duymadın kızevet biliyorsam cevaplıyorum sorulan soruları. kız yazık kocan işte hasta dinlemekten bıkıyodur, ondan başından savıyodur.

ya benim bu kan testinde önce yüksek sonra düşük değer çıktı ya hani. acaba öyle olupta hamile olan var mıdır diyecektim. yanlış anlama boşa umutlanmıyorum da hala adet olmadım. ve kasık ağrım var. göğüs ağrım da. bugün olmazsam yarın doktora gideceğim. yoksa kist fln olmasından korkuyorum. Allah korusun. Eşim öle hemen kist olmaz fln dedi ama yine de korktum ben. bu arada bende bugüne kadar adetten önce hiç kasık ağrısı olmazdı ya.

Son düzenleme:

kız 2 yıldır doğru düzgün tatil yapamadım. geçen yıl yıllık izinde düşük yapmıştım. izin öylece evde geçti bu tatil iyi geldi bana

tanıdıklarımdan öyle olan var ama düşük bir ihtimal. tam olarak ne gün yumurtladın? yumurtlama testi falan yapmış mıydın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…