hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

cnm bnmde ole olmustu. erken yumurtladim. oncesi yoktu. bak o olan yetti

Sen de beni özle canum neyse benim kociş geliyormuş kaçayım ufaktan
Yarına kadar kendine dikkat et eylülün hamişlerinden olan bayan

ağzından bal damlayan hatun inşallah hepimiz için güzel bi eylül olur, kim bilir doğum günüme kendi hediyemi kendim veririm hadi kaç kaç sana laf yetiştirccem diye bende kaldım buralarda ...........

hıhh ben karadenizlileri yola getirmiş adamım ben kocişin geliyo eccikte yorgunum diye öyle dedim hadi gel hadi gel sıkıysa sabahlayalım gelemez ki gelemez ki
ben kocişimi özledim bir hafta sonra yok yanımda ama sizler varsınız o yüzden yanımdayken onunla ilgileneyim anacum

iroşşşş seviyom kız seni iyi ki varsınız ben kaçtım bu sefer çay yapam da kociş gelir şimdi içek azcıkk

ben kocişimi özledim bir hafta sonra yok yanımda ama sizler varsınız o yüzden yanımdayken onunla ilgileneyim anacum

kaç kaç biraz önce erkekleniyodun bana nolduuu, işte tamda bu nedenden seni kovuyodum zilli git adama güzel bi an yaşatta alem etsin gallem etsinde arada sana aşk kaçamağı yapmaya gelsin fırlaa

Merhabaaaaaaaaaa canlarrrrrrr Kırmızıları 36,günde tefriş ettiler ve 2 gün sürdü 3 aydır doğru dürüst adet olamıyourm yada bana öyle geliyor bilmiyrum yaptırdğım gecen ayki hormon testlerim temiz cıktı yaptırmam gereken başka bişey varmı araştırmam lazım.fındık toplamaktan helakk oldum yavv eve geldim güzel bi duş aldım hemen size baktım artık akşama kadar uyurum yeni hamiş haberleri var mı ne yaptınız bayramda anlatın azcık özet gecit bakayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…