iyi canım ne olsun yaa, düşükten sonra döngüm değişti biraz bi kaç gün önceden başlanıyoya ovu testine dün ilk defa bi yaptım ana 2 cızgııı erkenden tavuklaşmışım meğersem, dün üstün körü çarptım adamı bugün fınduk toplamadan geldik 7 de , 8 de maç var bizim evde mahalleli toplanıyo desem yeri eşimin arkadaşları kaynım yeğenler falan eşimi geçen aydan tembihlediğim için dedi du biz yapalım önce maçıapar topar yaptık ama bu seferde öncesi yok ben bu çalışmaların hakkını veremiyom sweetim yaw 2 gündür kasıklarım ağrıyo yımırtlamadan mı fındık çalışmalarından mı yoksa geçen ay siftahsız sayılırız çarpışmayı unuttum çarpışma beni mi çarptı anlamadım valla :26::26: özeti şavtım kaymış
Sen de beni özle canum neyse benim kociş geliyormuş kaçayım ufaktan
Yarına kadar kendine dikkat et eylülün hamişlerinden olan bayan
cnm bnmde ole olmustu. erken yumurtladim. oncesi yoktu. bak o olan yetti
ağzından bal damlayan hatun inşallah hepimiz için güzel bi eylül olur, kim bilir doğum günüme kendi hediyemi kendim veririmhadi kaç kaç sana laf yetiştirccem diye bende kaldım buralarda ...........
hıhh ben karadenizlileri yola getirmiş adamım ben kocişin geliyo eccikte yorgunum diye öyle dedimhe he he anladın di mi bana laf yetiştiremeyecğini
ben kocişimi özledim bir hafta sonra yok yanımda ama sizler varsınız o yüzden yanımdayken onunla ilgileneyim anacumhıhh ben karadenizlileri yola getirmiş adamım ben kocişin geliyo eccikte yorgunum diye öyle dedimhadi gel hadi gel sıkıysa sabahlayalım gelemez ki gelemez ki
ben kocişimi özledim bir hafta sonra yok yanımda ama sizler varsınız o yüzden yanımdayken onunla ilgileneyim anacum
iroşşşş seviyom kız seni iyi ki varsınız ben kaçtım bu sefer çay yapam da kociş gelir şimdi içek azcıkk
kaç kaç biraz önce erkekleniyodun bana nolduuu, işte tamda bu nedenden seni kovuyodum zilli git adama güzel bi an yaşatta alem etsin gallem etsinde arada sana aşk kaçamağı yapmaya gelsinfırlaa
Hoşgeldin canım
hoş bulduuuk. ama ben kaçar.anacığımla içli köfte yapacağız
slm nasılsın bakalım kociş aşığı nası fırladın bende anlamadım ışık hızıydı galiba
konu kociş olunca jet hızıyla fırlarımsen naptın canım
ekşın olunca ortadan kayboluyon bakıyorum. Bende nerde bu kız dedim.napayım el mahkum geldim işe iştede garip olaylar vuku bulmuş ekşınlı bir gün anlıyacağın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?