hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

hem soruyon hem küçük emraha bağlıyon haa belki erken yımırtlan ben gibi sürprizlere açık ol hiç belli olmaz
akşama çorbam var mercimek birazda beğenmediğim kuşbaşılı makarnam hiç bişey yapmayı planlamıyom yoğurt salata ....
Koca yanımda olmadıktan sonra yumoş tarihini bilmenin ne anlamı var ki

Tabi erken gıdaklamayayımda 4-5 gün geç gıdaklasam ne olur kiÇıkar gelirim maraşa

ana yemek mi arıyon ne gibi bişey istiyon sen mi yiyecen eşinle mi detay ver tek başıma olsam kısır yapar yerdim yada garnitürlü yoğurtlu patates salatası
Eşimle yiyeceğim canım..Ayyyy canım kısır çekti

Ama patlıcanları doğradım musakka yapacağım.

Tabi erken gıdaklamayayımda 4-5 gün geç gıdaklasam ne olur kiÇıkar gelirim maraşa

Eşimle yiyeceğim canım..Ayyyy canım kısır çekti

Ama patlıcanları doğradım musakka yapacağım.

adını bilemedimde kıyman var mı kıymalı iç hazırlıyosun bi patlıcan bi iç koyup tavayı döşüyon üstüne domates salça sosu annem ocakta pişirim fırına sürüyo süperr

adını bilemedimde kıyman var mı kıymalı iç hazırlıyosun bi patlıcan bi iç koyup tavayı döşüyon üstüne domates salça sosu annem ocakta pişirim fırına sürüyo süperr
musakka dediğim o canım işte burada yapıyorlar. Kayınvalidem kızartmadan yapıyor bende patlıcanları kızartarak yapıyorum.

musakka dediğim o canım işte burada yapıyorlar. Kayınvalidem kızartmadan yapıyor bende patlıcanları kızartarak yapıyorum.

ben annemin yaptığı dışında pek patlıcan yemem o yüzden patlıcan yemeklerinin isimlerini bilmiyom ama görselleri pek benim dediğime benzemiyo eğer oysa eğer yapacağın yanına pirinç pilavı ve yoğurt afiyet bal şeker ossunnnn sizee .........

irem düşükten sonra sancılanma oldu mu sende?

yok canım olmadı ben düşüğü yaptım o hafta kınaya gittim bi güzel döktürdüm galiba kınada bütün sancılarımıda düşürdüm 7 haftalıktı ama çok büyük değildi yani beta değeri olarak tutunamamıştı bi türlü benim bebişim o yüzden galiba çok fazla sıkıntı çekmedim hep bi kasık sancım vardı o dönem ne zaman bitti diye sorsan bilmiyom valla tatilde olunca acayip yorulmuştum ..

noldu senin sancın mı var yoksaa .....

yok canım olmadı ben düşüğü yaptım o hafta kınaya gittim bi güzel döktürdüm galiba kınada bütün sancılarımıda düşürdüm 7 haftalıktı ama çok büyük değildi yani beta değeri olarak tutunamamıştı bi türlü benim bebişim o yüzden galiba çok fazla sıkıntı çekmedim hep bi kasık sancım vardı o dönem ne zaman bitti diye sorsan bilmiyom valla tatilde olunca acayip yorulmuştum ..

Görsellerden bende baktım da benim ki deöyle değil ben çok severim patlıcanı ne tür olursa olsun yerim..

kızlar bu ay 36,günde adet oldum ve ilk gün normal adet kanamam oldu sonra kesildi 2.,gün kanamam yoktu arada 4 5 damla kan geliyrdu 3.günde aynı kan damlaları geldi sonrası yok bu normal mi sizce doktora gideyim mi

Sancım var canım kasıktan değilde hasta olacakmışım gibi göbeğimin altından vuruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…