hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

serappp ben kendi planlarını yürütemeyen bi adamım bana gece vakti plan yaptırıyonuz yaw hemde öncesinde hesaplısından plan ya niye siz rapor alamıyomusunuz sen bi ay dene testi tam hesapla kaçında yumurtluyon sonra gelecek ay tam o ara alsın izin gelsin kocan , önceside yapın sonrasıda

ya öyle olacak zaten bakalım

her tarafta aynı seminer değil mi eşim hasta de yada daha pembe bi yalan bul maraşta bi okulda alırım bu semineri ben de,
canım ilçe onay vermiyor haziranda bile zar zor izin alabildik bizim gibi olanları gösterdik de öyle izin çıktı yoksa bizim ilçe bir tuhaf zıtlaşmak istemiyorum ama seminer olmazda bizi köye gönderirlerse gelecem eşimin yanına

inşallah olmazda dönersin eşinin yanınada kaçırmazsın inşallah bu ayı hesap yaptın mı kız kurban bayramında 9 izin gün izin varmış o ara denkgeliyomu şubattan önce denk gelecek zamanları hesaplada ekstralar çıkarda kocişine kavuşun tez vakitte

kız seminer vereceklermiş yine sınıfçılarla okul öncesi öğretmenlerine şu 4+4+4 şeyinden dolayı

her tarafta aynı seminer değil mi eşim hasta de yada daha pembe bi yalan bul maraşta bi okulda alırım bu semineri ben de,

hain gaciler..plan yapıpdurular..seraaapp nerdeyse git kocişinin yanına.boş kalmasın adam.

Yok canım onu hesaplamadım bayram tatili 9 günmüymüş

iyidir elh tatlim sen nasilsin? tam gaz devam et sen

iyi canım ne olsun yaa, düşükten sonra döngüm değişti biraz bi kaç gün önceden başlanıyoya ovu testine dün ilk defa bi yaptım ana 2 cızgııı erkenden tavuklaşmışım meğersem, dün üstün körü çarptım adamı bugün fınduk toplamadan geldik 7 de , 8 de maç var bizim evde mahalleli toplanıyo desem yeri eşimin arkadaşları kaynım yeğenler falan eşimi geçen aydan tembihlediğim için dedi du biz yapalım önce maçı apar topar yaptık ama bu seferde öncesi yok ben bu çalışmaların hakkını veremiyom sweetim yaw 2 gündür kasıklarım ağrıyo yımırtlamadan mı fındık çalışmalarından mı yoksa geçen ay siftahsız sayılırız çarpışmayı unuttum çarpışma beni mi çarptı anlamadım valla :26::26: özeti şavtım kaymış

hain gaciler..plan yapıpdurular..seraaapp nerdeyse git kocişinin yanına.boş kalmasın adam.

kıskanma aşifte söyle derdini bu ay hamilesin nere kusacağını mı bilemiyon git gayganana aha sana plan
Yok canım onu hesaplamadım bayram tatili 9 günmüymüş

biri dedi banada hatta 10 gün dedi bende hesaplamadım ki ne zaman bayram :26:

şu ilk haftayı iyi değerlendirmem lazım ama gelemeyebilirmiş benim kociş köye gelse ya süpper olur temiz hava stres yok sonra da gelsin bebiş....

inşallah bizim için en güzel zamanda gelsin bebişler ...........ne düşünüyorum biliyon mu serap benim evimin üstü tadilatta o yüzden çok soğuk oluyo kışın, eğer hamile olsaydım şubat doğacaktı en zor dönemde, bi yerde iyi de oldu biliyon mu şimdi kalsam yazın olur o zamanada tadilat işlerim biter allahın izniyle...

29 ekimi de katmak istiyorlar herhalde 24 ekim arefe canım bende gelecek seneyi kapatsam mı diye düşünüyorum şubatta kalırsam gelecek sene full eşimin yanındayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…