hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

kızlar bnm ovu testi bugun silikleşti ama hıcbızaman tam kırmızıda olmadı zaten ben yumurtlamadımmı bu ay yoksaeger oyleyse bıle sanırım yıne kacrdım bn cok moralım bozuldu

cnm hele bi kirmizilar gelsin ondan sonra dusunursun bunlari. Allahtan umit kesilmez

selam kızlar nasılsınız ne var ne yok giremiyorum bu aralar annemde kaldım bi kaç gün perşembe günü doktora gidicem yumurtlama olmuş mu die bakacak doktor dua edin olmuştur inşallah ve tutar bu ay...
Allah yardimcin olsun cnm Muradina eristirsin ins bu ay hayirlisiyla

kızlar bnm ovu testi bugun silikleşti ama hıcbızaman tam kırmızıda olmadı zaten ben yumurtlamadımmı bu ay yoksaeger oyleyse bıle sanırım yıne kacrdım bn cok moralım bozuldu
olanlar yeter ins cnm moralini bozma hemen

cnm hele bi kirmizilar gelsin ondan sonra dusunursun bunlari. Allahtan umit kesilmez

Allah yardimcin olsun cnm Muradina eristirsin ins bu ay hayirlisiyla

olanlar yeter ins cnm moralini bozma hemen
uzuldum yaaa...ama hayırlısı artık ne dıyımm aksam test yaparken uzerıne su dokuldu yapamadım belkıde cıft grcektım ama goremedımm demekkı oyle olması gerekıomus

günaydın kızlarrr

aha benim gayganadan bahsediyon işte dizlerinden adım atamıyo bahçelerden çıkaramıyoz oldu bi 20 gün köyde hep bide ağlıyo dizlerim diye hey yarebbim dar canlı anam darrrrr ................

hem yapar hem de yerim şekerim

afiyet bal şeker olsun canım güzel yaparsan bende yerim

du bakalım gün doğmadan neler doğar kendinide şartlandırma yaza kadar diye bunun bir sürü milli dini bayramı var ara tatili var izin alması rapor alması var eşin sana hasret bir gece ansızın gelmesi var inşallah bu görmessin kırmızı kartı ama olduda gördün takip et ovu gününü belki eşin denk getirir gelir ya bende kk ya girdikçe iyice bu olayı stres mi yapıyorum saplantı haline mi geldi diyorum ama iyi tarafıda kimseye söyleyemediklerini burda söylediğin ve bişeyler paylaşıp öğrenebildiğin, üzülme bebişim bırakma bizide öslerim ben seniii

canım, benim testte tam eşit kırmızı olmuyo zaten ama vucudunudu biraz dinle akıntın falan zaten belli ediyo bi taraftan, ben bu ay bi kere ovu testi yaptım inadına çifti gördüm sonrasına bakamadım denk getirip yanlışlık mı vardı başka bişey mi kontrol bile edemedim, o ara yaptım kaldı o halimle ümitliyim dur ne ümitsizce konuşuyon kızarım haa bu arada benim bat sat değiştiğini için ya 9 u ya 11 o aralar olcam senle aynı zamanalarda güzel haberler alcaz inşallah

maraş dediğin şurası du atlıyom ibibikler öter ötmez ordayım sabah sabah günaydın deyip uyumaya gitmişin ne iş rüyanda kk yı mı gördün
Yok canım gece uyuyamadım sabah da kocişe kahvaltı hazırlayayım diye erken kalktım şimdi de gözlerimi açamıyorum. Beklerim canım Maraş dediğin nere ki yani şurası. Şaka maka beklerim canım canım ne zaman isterse

kız sen bu perşembe mi gidiyon sen hastaneye 30 ağustos zafer bayramında özel mi la gittiğin yer açık mı o gün emin sin mi :26::26:
....
Özelde canım benim doktor özel zirve tıp merkezindeymiş şimdi netten baktım da canım

bende üni hast. sanmıştım ii bakalım zaferle dönersin inş. bekliyoz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…