cnm hele bi kirmizilar gelsin ondan sonra dusunursun bunlari. Allahtan umit kesilmezkızlar bu ay son umudumuzdu ama gerekeni yapmadık çok çalışmadık hep gezdik ee başka yerde de olmuyo yani..bu aydan ümitli değilim kaldım seneye yaza... o yüzden topiğe fazla girmek gelmiyo içimden çünkü nerdeyse 10 ay doğru düzgün bbir araya gelemiceğimiz için ertelicez mecbur.. belkide hayırlısı böyleydi o yüzden moralimi bozmuyorum beklemeye karar verdim arada girer sizin güzel haberlerinizi alırım inşallah.. topiğin isim anası oldum ama o bebiş bana daha gelemicek
Allah yardimcin olsun cnm Muradina eristirsin ins bu ay hayirlisiylaselam kızlar nasılsınız ne var ne yok giremiyorum bu aralar annemde kaldım bi kaç gün perşembe günü doktora gidicem yumurtlama olmuş mu die bakacak doktor dua edin olmuştur inşallah ve tutar bu ay...
olanlar yeter ins cnm moralini bozma hemenkızlar bnm ovu testi bugun silikleşti ama hıcbızaman tam kırmızıda olmadı zaten ben yumurtlamadımmı bu ay yoksaeger oyleyse bıle sanırım yıne kacrdım bn cok moralım bozuldu
uzuldum yaaa...ama hayırlısı artık ne dıyımm aksam test yaparken uzerıne su dokuldu yapamadım belkıde cıft grcektım ama goremedımm demekkı oyle olması gerekıomuscnm hele bi kirmizilar gelsin ondan sonra dusunursun bunlari. Allahtan umit kesilmez
Allah yardimcin olsun cnm Muradina eristirsin ins bu ay hayirlisiyla
olanlar yeter ins cnm moralini bozma hemen
uzuldum yaaa...ama hayırlısı artık ne dıyımm aksam test yaparken uzerıne su dokuldu yapamadım belkıde cıft grcektım ama goremedımm demekkı oyle olması gerekıomus
bat 12 eylul....ınsallah cnm ınsallah....cnm bat ne zamndi? hadi ins mujdeli bir haber verirsin bize
ben cocuk icin bu ay hic stres yapmadım ki
kız üzerimden tır gecmiş sanki keske banyo yapmasaydım ayaklarımın üzerine zor basıyorum carşamba bidaha gidicem bide bizimkiler sanki toplamaya adam varmış gibi yer almışlar parada kazanmıyorlar fındıktan kayınvalidemin halini görseniz ne kadar zorlanıyor ama halen vazgecmiyr fındık işinden
hem yapar hem de yerim şekerim
kızlar bu ay son umudumuzdu ama gerekeni yapmadık çok çalışmadık hep gezdik ee başka yerde de olmuyo yani..bu aydan ümitli değilim kaldım seneye yaza... o yüzden topiğe fazla girmek gelmiyo içimden çünkü nerdeyse 10 ay doğru düzgün bbir araya gelemiceğimiz için ertelicez mecbur.. belkide hayırlısı böyleydi o yüzden moralimi bozmuyorum beklemeye karar verdim arada girer sizin güzel haberlerinizi alırım inşallah.. topiğin isim anası oldum ama o bebiş bana daha gelemicek
kızlar bnm ovu testi bugun silikleşti ama hıcbızaman tam kırmızıda olmadı zaten ben yumurtlamadımmı bu ay yoksaeger oyleyse bıle sanırım yıne kacrdım bn cok moralım bozuldu
İrem güzel yaparsın der eşim. Kız gel yapayım da yiyelim karşılıklı.
İrem güzel yaparsın der eşim. Kız gel yapayım da yiyelim karşılıklı.
Yok canım gece uyuyamadım sabah da kocişe kahvaltı hazırlayayım diye erken kalktım şimdi de gözlerimi açamıyorum. Beklerim canım Maraş dediğin nere ki yani şurası. Şaka maka beklerim canım canım ne zaman istersemaraş dediğin şurası du atlıyom ibibikler öter ötmez ordayımsabah sabah günaydın deyip uyumaya gitmişin ne iş rüyanda kk yı mı gördün
Özelde canım benim doktor özel zirve tıp merkezindeymiş şimdi netten baktım da canımkız sen bu perşembe mi gidiyon sen hastaneye 30 ağustos zafer bayramında özel mi la gittiğin yer açık mı o gün emin sin mi :26::26:
....
günaydııın canlar. gelemiyorum buralara gezmekten. umarım iyisinizdir. hepinizi öpüyorum
Yok canım gece uyuyamadım sabah da kocişe kahvaltı hazırlayayım diye erken kalktım şimdi de gözlerimi açamıyorum. Beklerim canım Maraş dediğin nere ki yani şurası. Şaka maka beklerim canım canım ne zaman isterse
Özelde canım benim doktor özel zirve tıp merkezindeymiş şimdi netten baktım da canım
günaydııın canlar. gelemiyorum buralara gezmekten. umarım iyisinizdir. hepinizi öpüyorum
bende üni hast. sanmıştım ii bakalım zaferle dönersin inş. bekliyoz....
İnşallah canım dua edin birşey çıkmasın...
İnşallah canım.Sen napan bugün anlat bakem..içini ferah tut sen allahın izniyle mutlu geleceksin yanımıza, dualrımız seninlee............
İnşallah canım.Sen napan bugün anlat bakem..
dün çarşıya çağırdı eşim araya bi gömlek almayı sıkıştırdım bendeama dar ve bi no büyüğü yok ona canım sıkılmakla meşgul accayip hoşuma gitmişti yaaa.............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?