- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
Serap merhaba canım,sanırım trabzondasınız,acaba trabzonun en iyi kadın doğum doktoru kim?yani belki bilirsin,bende burda yeniyimde..
pardon serap kusura bakma,irem görüp belki fikir verir..
günaydın tatlım
nasılsın canım iyimisin ..........
Günaydınnn kızlarr
Bugün itibari ile bata 8 gün var, ateş seyrim 36.6 gidiyor:18:
Bu bebek buraya geldiiiiiiiiiiiiiiiidiyebilecekmiyim
inş canım dersin ve hepimiz deriz
Günaydınnn kızlarr
Bugün itibari ile bata 8 gün var, ateş seyrim 36.6 gidiyor:18:
Bu bebek buraya geldiiiiiiiiiiiiiiiidiyebilecekmiyim
tatlım herşey gönlünce olsun ama çok panik yapma, ben bu konuda kaşarlandım artık takmıyom bi yerimeduu bakalım takmayınca daha erken geliyo diyolar test ediyorum
iyi canım, bi değişiklik yok aynıııı.... köy biberlerim vardı onları kızartmakla uğraşıyorum buzluğa atcam, kışında miss gibi menemen yaparım... sen nasılsın neler yapıyorsun.
selam kızlarrrrrrrrrrrr nasılsınzzzzzzzz bakaıyymmmm ben bu akşam yine köye gitcemmmmmmmmm oyyyyyyyy oyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
çalışıyom hava bozuk bende kasvetlendim, aksi şeyler var canımı sıkyo onun dışında yarın bugün olsada tatil yapsam diye yanıp tutuşyom özeti iyiyim yaniii..........
selam kızlarrrrrrrrrrrr nasılsınzzzzzzzz bakaıyymmmm ben bu akşam yine köye gitcemmmmmmmmm oyyyyyyyy oyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
allah yardım etsin ben bi gün gittim bugün ağrılar anca dindiii seni düşünemiyom....
seni anlıyorum. dün de buralar yağmurlüydu bütün gün hava kapalıydı şırıl şırıl yağmur. sabah güzel demiştim ama akşama doğru cılkı çıktı bende bir baş ağrısı başladı...bügün daha iyiyim hava da açtı ama güneşin rengi sonbaharda turuncuya çalıyor yazın gittiği belli oluyo... aksilik demişsin hayırdır önemli bişi değildir inşallahhhh
yanliş mı hatırlıyorum sen pinduk toplamaya mı gidiyordun... benim hafıza 30 unda kısa devre yapmaya başladı, unutkan oluverdim.bu arada şeftali soymaya başlayacam. ilk kez şeftali reçeli yapacağım, varsa tavsiyeniz her türlü açığız
seni anlıyorum. Dün de buralar yağmurlüydu bütün gün hava kapalıydı şırıl şırıl yağmur. Sabah güzel demiştim ama akşama doğru cılkı çıktı bende bir baş ağrısı başladı...bügün daha iyiyim hava da açtı ama güneşin rengi sonbaharda turuncuya çalıyor yazın gittiği belli oluyo... Aksilik demişsin hayırdır önemli bişi değildir inşallahhhh
yanliş mı hatırlıyorum sen pinduk toplamaya mı gidiyordun... Benim hafıza 30 unda kısa devre yapmaya başladı, unutkan oluverdim.bu arada şeftali soymaya başlayacam. Ilk kez şeftali reçeli yapacağım, varsa tavsiyeniz her türlü açığız
ev yaptırmıcak olsam bu kadar dayanaamda işte 100 kilo fındık vercekmiş kaynatam eve bi kac katkım olur diye didiniyorum yoksa yaptıklarına karşı gitmek istemiyrum 3 4 gün daha gidicem sonrası artık ne olur bilmiyrum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?