hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

pardon serap kusura bakma,irem görüp belki fikir verir..

yazmıştım aslında görmedin galiba bende tam bilmiyorum 1 senedir burdayım ama duyduğum özel kradenizde hasan cemal bey varmış iyi dediler , ama ben gidecek olursam yıldızlı güvende sevilay hanıma gidecem onada iyi dediler............

Günaydınnn kızlarr

Bugün itibari ile bata 8 gün var, ateş seyrim 36.6 gidiyor :18:
Bu bebek buraya geldiiiiiiiiiiiiiiii diyebilecekmiyim

Günaydınnn kızlarr

Bugün itibari ile bata 8 gün var, ateş seyrim 36.6 gidiyor :18:
Bu bebek buraya geldiiiiiiiiiiiiiiii diyebilecekmiyim

tatlım herşey gönlünce olsun ama çok panik yapma, ben bu konuda kaşarlandım artık takmıyom bi yerime duu bakalım takmayınca daha erken geliyo diyolar test ediyorum

iyi canım, bi değişiklik yok aynıııı.... köy biberlerim vardı onları kızartmakla uğraşıyorum buzluğa atcam, kışında miss gibi menemen yaparım... sen nasılsın neler yapıyorsun.

çalışıyom hava bozuk bende kasvetlendim, aksi şeyler var canımı sıkyo onun dışında yarın bugün olsada tatil yapsam diye yanıp tutuşyom özeti iyiyim yaniii..........

çalışıyom hava bozuk bende kasvetlendim, aksi şeyler var canımı sıkyo onun dışında yarın bugün olsada tatil yapsam diye yanıp tutuşyom özeti iyiyim yaniii..........

seni anlıyorum. dün de buralar yağmurlüydu bütün gün hava kapalıydı şırıl şırıl yağmur. sabah güzel demiştim ama akşama doğru cılkı çıktı bende bir baş ağrısı başladı...bügün daha iyiyim hava da açtı ama güneşin rengi sonbaharda turuncuya çalıyor yazın gittiği belli oluyo... aksilik demişsin hayırdır önemli bişi değildir inşallahhhh

selam kızlarrrrrrrrrrrr nasılsınzzzzzzzz bakaıyymmmm ben bu akşam yine köye gitcemmmmmmmmm oyyyyyyyy oyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

yanliş mı hatırlıyorum sen pinduk toplamaya mı gidiyordun... benim hafıza 30 unda kısa devre yapmaya başladı, unutkan oluverdim.bu arada şeftali soymaya başlayacam. ilk kez şeftali reçeli yapacağım, varsa tavsiyeniz her türlü açığız

allah yardım etsin ben bi gün gittim bugün ağrılar anca dindiii seni düşünemiyom....

ev yaptırmıcak olsam bu kadar dayanaamda işte 100 kilo fındık vercekmiş kaynatam eve bi kac katkım olur diye didiniyorum yoksa yaptıklarına karşı gitmek istemiyrum 3 4 gün daha gidicem sonrası artık ne olur bilmiyrum

he ya mındıkk toplamaya gidiyrummmmmmmmmmmmmm

Yok canım aksilikler önemli değil 2 gündür bi gömleği becerip alamadım, işyerindede bazı uyanık tipler var 1 senedir calışıyom burda ama bi türlü sevemedim onun huzursuzluğu aslında eski işyerimi özlüyom anlıyacağın....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…