hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

Gömlek meselesi güzel günlerde kullan canım

Ben böğürtlen reçeli yaptım o konuda uzmanım Aman şekere yatır beklet ateşe koy basittir heralde

Ben böğürtlen reçeli yaptım o konuda uzmanım Aman şekere yatır beklet ateşe koy basittir heralde
yaaa böğürtlene bayılırımmm, bu ara çok yoğundum onu da yapmak istiyorum tabii hala böğürtlen kaldıysa. sahi şeker çlçüsünü felan nasıl yapıyorsun...

peki eski iş yerinden neden ayrıldınki bak üzüldüm şimdi, hangi sektördesin? dün bi gömlek meselesini hatırlıyorum ama sen zaten zayıftın dimi 48 din galiba. küçükse daha nerene nasıl giyecen, toparlak bişi olsan zayıfla diyecem ama püfff desek uçacan. insan birşeyi beğenirken veya alırken çok bayılarak alır ve yırtılana kadar giyecem der ama maalesef hevesimizi erken alıyoz ve sonra öğleee beğendiğimiz gibi aman aman bişi olmadığını düşünürüz. ben genel konuştum ama çevremde ben dahil olmak üzere herkez böyleee...hem inan ilerde onun gibisini hatta ondan daha güzelini bulursun. bunun için sıkmaya değmez.

Kızlar günaaayydııınnn...benim için günaydın tabe Bodrumda yaşayınca 3 aydır sıcaktan doğru düzgün uyuyamıyordum.dün ve bugün resmen yayla gibi oldu bu saate kadar uyumuşum.

benim bat bugündü,biliyorsunuz.hiçbir belirti yok halen.stres yapmaktan mı bilmiyorum ama olmayacak gibi.bebek yoksa hemen olsun ama :26: bebek varsa....

bire bir ölçü yapıyorum ben ekşi meyveden yaparsan şekeri biraz daha koyabilirsin, ben memurum canım eş durumundan eşimin yaşadığı şehirdeyim, zorunlu tayin imkanım olsa kalırdım ankarada çok memnundum hayatımdan işimden ama kısmet işte allahtan evde huzurluyum işin stresini eve getirmiyom, gömlek az dardı evde tekrar denedim dedim azıcık kilo alsam giyemem o yüzden dün gittim 2 numarasını aldım , bakmadan aldığım içinde meğersem astarında bi terslik varmış evde gördüm gidip bugün yine değişecem hiç sevmem böyle şeyleri haa, bi kere halletmeliyim işimi ama kısmet , bende ileriyi düşündüm aldım sıkılır mıyım bilmem ama kıyafetlerimi sıkılsamda elden hemen çıkaramıyorum ben belki tekrar hevesim olur diye

kız aldığımda bozuk çıktı bugün yine gitcem annah bi türlü anlamıyon beni ha sen beni sevmiyon

sabah değiştirdim demedin mi bende sabah sabah mı değiştirdin dedim.astarı yanlış dikilmişti değiştirdim dedim.Anam benim kafa karışık uykum var diyom sana

henüz yeniyiz bizz Daha tırttan nem kapıp hamilemiyim diyorum
Takmamak nasıl oluyor biri anlatsın banaa
merak etme öğrenirsin, az daha bekle bu ay avucunu yaladığında tamakmamayı öğrenmeye başlıyon.... kii inşallah böyle bir tecrüben olmadan müjdeni alırsın...

dolabımın yarısı yıllardır tekrar heveslenip giyilmeyi bekliyo...ama sadece bekliyo

benim bir sene boyunca giymediğim çok şeyim var bir sene bişey değil bence benim takım olmayan ama takım gibi altına yada üstüne giyeceğim belli olan şeyler var sıkıldım mı ortak sıkılıyorum alt üst ikisinide dolaba sallıyom ama yeni ve güzel bi kombin olursa yeniden heveslenebilirim heran o yüzden vazgeçememmm

KIZLAAAAR bayadır gırmıyodum bnı unuttunuz muuuuuuuuu (( özlemediniz miiiiii

Son düzenleme:
kızlaaaaaarrrrr çok mutluyum doktora gittim bugün tahlil yaptı yumurtlama olmuş muayene de etti rahim içi de çok güzel süper herşey dedi :))) geriye sadece tutması kaldı 11 gün nasıl geçecek bilmiyorum dua edin bana

kizlarr nerelere kayboldunuz sizz kimsecikler yok buralarda...
ben esimle birkac gun tatil yaptim artik evdeyimm...
bugun saat 2de rahim filmi cektirecemm cok korkuyorum:18::18:

selam kızlarr nasılsınız bakalım kaç gündür gezmekten gelemedim. yarın eve dönüyorum artık rahatça gelirim. şimdilik öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…