hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

selam kizlar.ben geldim.ama yine gidyorum.nasilsiniz.kizlar benim icin dua edin cok kotuyum.butun gun kusuyorum.gunde 15 kere filan,su bile icemiyorum.hastaneye gitmem lazim.kizimi birakib gidemiyorum.yemeyini falan esim basedemez.ama sagolsun.yarin kaynanam geliyor.600 km.yol gelicek kadincigaz.artik bende hal yok.elimi kaldiramiyorum.enerfim bitmis durumda.kizimi rahatlikla emanet edeceyim insan gelecegine gore bende hastaneye gitmeye karar verdim.evde bayilim kalacam yoksa.opdum hepinizi bolca

canım nazlma geçmiş olsun tatlım. Allah şifa versin

canım çok geçmiş olsunn inşallah en yakın zamanda biter bulantılarınn ....

selam kızlarr nasılsınız bakalım kaç gündür gezmekten gelemedim. yarın eve dönüyorum artık rahatça gelirim. şimdilik öpüyorum

hoşgeldin tatil kuşuuu demek pazartesi araba kabağa dönecek sende benim kervanıma dahil olacan çalışşş köleee özledim kız gel hadi çok sessizleşti buralar herkes bi yerlerde...

evet yaaaaa geçmişi okumak hiç bu kadar kolay olmamıştıkızlar nerdeler merak ediyorum valla. herkes bir gitti pir gitti

cadı sen nasılsın bu arada:)

Son düzenleme:
kızlaaaaar ydbuge hamişşş ateş topiğine yazmıış. çoook mutlu oldum

Son düzenleme:
evet yaaaaa geçmişi okumak hiç bu kadar kolay olmamıştıkızlar nerdeler merak ediyorum valla. herkes bir gitti pir gitti

cadı sen nasılsın bu arada:)

İyidir canım ya çalışırım ne olsun fındık toplamaya gittim, bi pazar gün tabii , hayatımda bi ekşın yok aslında bu ay 2 gün erken yımırtladım tesadüfen keşfettim ve çarptım herifi bakalım tuttuysa hayırlısı hiç bişey hissetmiyom ama , kızları sorma hepsi bayram mahmuru heralde tatille birleştirip gelecekler , bi tek rümeysamın durumu kesin finduk topluyo isyanda sen güzel eğlendin mi ya

kız erken yumurtlamış olmayasın. kan testine gitsene

hem de nasıl eğlendim. köye gittim. tarla bahçe falaaan

yasemın sabah berı senı beklıorummmmmmmmmmmmmmm ne oldu yaptırdın mı kan testiiiiiiiiiiiiiiiiii????????????

anasının yanına gidene eğlendin mi diyom bende saflık ohh iyi olmuş canım...
orki sana bişey sorcam yaa, benim bir arkadaşım 2 yıllık evli ilk altı ayında 7 haftalık olmak üzere 2 düşük yaşamış, şimdi yine hamilee ya düşük tehlikesi olduğu için progesteron mu ne onu vermeleri gerekmez miydi, sadece folik asit birde bebe aspirini kullan 15 gün sonra gel demişler :26: yada ne kullanmalı başka doktora gitsin mi normal mi tavrı doktorun....
hem de nasıl eğlendim. köye gittim. tarla bahçe falaaan

Nasıl yani cidden gördün mü :) şaşırdım doğrusu hayırlı olsunnn canımmmm
saol cnmm bende cok sasırdım:)
yasemın sabah berı senı beklıorummmmmmmmmmmmmmm ne oldu yaptırdın mı kan testiiiiiiiiiiiiiiiiii????????????
yaptırmadım cnm hıc gıdesım gelmedı nedense...
kız yasemin bence sen geçen ay geç yumurtladın kanda o yüzden çıkmadı bi de üstüne gördün git şu doktorada bizide çatlatma ha
ama adetım cok normaldı bnm her zamankı kadar surdu azalma yoktu falan ustune nasıl gorcem anlamadım

ben sımdı cıkıorm belkı kan tahlılı yaptırırım acilde yaparlarsa ona gore sonucu yazarım:)sevıom hepıcıınızı

Benim görümce bana üstüne görmeyi anlamayabilirsin demişti bilemem kimisi normal adet gibi oluyo demekki...

saol cnmm bende cok sasırdım:)

yaptırmadım cnm hıc gıdesım gelmedı nedense...

Ama adetım cok normaldı bnm her zamankı kadar surdu azalma yoktu falan ustune nasıl gorcem anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…