selam kizlar.ben geldim.ama yine gidyorum.nasilsiniz.kizlar benim icin dua edin cok kotuyum.butun gun kusuyorum.gunde 15 kere filan,su bile icemiyorum.hastaneye gitmem lazim.kizimi birakib gidemiyorum.yemeyini falan esim basedemez.ama sagolsun.yarin kaynanam geliyor.600 km.yol gelicek kadincigaz.artik bende hal yok.elimi kaldiramiyorum.enerfim bitmis durumda.kizimi rahatlikla emanet edeceyim insan gelecegine gore bende hastaneye gitmeye karar verdim.evde bayilim kalacam yoksa.opdum hepinizi bolca
selam kizlar.ben geldim.ama yine gidyorum.nasilsiniz.kizlar benim icin dua edin cok kotuyum.butun gun kusuyorum.gunde 15 kere filan,su bile icemiyorum.hastaneye gitmem lazim.kizimi birakib gidemiyorum.yemeyini falan esim basedemez.ama sagolsun.yarin kaynanam geliyor.600 km.yol gelicek kadincigaz.artik bende hal yok.elimi kaldiramiyorum.enerfim bitmis durumda.kizimi rahatlikla emanet edeceyim insan gelecegine gore bende hastaneye gitmeye karar verdim.evde bayilim kalacam yoksa.opdum hepinizi bolca
selam kızlarr nasılsınız bakalım kaç gündür gezmekten gelemedim. yarın eve dönüyorum artık rahatça gelirim. şimdilik öpüyorum
canım çok geçmiş olsunn inşallah en yakın zamanda biter bulantılarınn ....
hoşgeldin tatil kuşuuu demek pazartesi araba kabağa dönecek sende benim kervanıma dahil olacan çalışşş köleeeözledim kız gel hadi çok sessizleşti buralar herkes bi yerlerde...
kızzlllaaaarrrr 13 gun kala çift çizgi gördüm rekor bende:)
ilginç bı durum:)bat tarıhım eylul 12 ve ben can sıkntısından dun yaptıgım gebelık testınde cok sılık ıkıncı cızgıyı gordum...bu sabah yaptıgımdada cıktı..yani sanırım hamıleyım:44:nasıl yani:26::26::26:
evet yaaaaa geçmişi okumak hiç bu kadar kolay olmamıştıkızlar nerdeler merak ediyorum valla. herkes bir gitti pir gitti
cadı sen nasılsın bu arada:)
ilginç bı durum:)bat tarıhım eylul 12 ve ben can sıkntısından dun yaptıgım gebelık testınde cok sılık ıkıncı cızgıyı gordum...bu sabah yaptıgımdada cıktı..yani sanırım hamıleyım:44:
kızlaaaaar ydbuge hamişşşateş topiğine yazmıış. çoook mutlu oldum
İyidir canım ya çalışırım ne olsun fındık toplamaya gittim, bi pazar gün tabii , hayatımda bi ekşın yok aslında bu ay 2 gün erken yımırtladım tesadüfen keşfettim ve çarptım herifi bakalım tuttuysa hayırlısı hiç bişey hissetmiyom ama , kızları sorma hepsi bayram mahmuru heralde tatille birleştirip gelecekler , bi tek rümeysamın durumu kesin finduk topluyo isyandasen güzel eğlendin mi ya
kızzlllaaaarrrr 13 gun kala çift çizgi gördüm rekor bende:)
galiba oyle...erken yumurtladım:)gtcem cesaretımı toplayabılırsem kan tahlılıne çok şaşkınımkız erken yumurtlamış olmayasın. kan testine gitsene
hem de nasıl eğlendim. köye gittim. tarla bahçe falaaan
galiba oyle...erken yumurtladım:)gtcem cesaretımı toplayabılırsem kan tahlılıne çok şaşkınım
saol cnmm bende cok sasırdım:)Nasıl yani cidden gördün mü :) şaşırdım doğrusu hayırlı olsunnn canımmmm
yaptırmadım cnm hıc gıdesım gelmedı nedense...yasemın sabah berı senı beklıorummmmmmmmmmmmmmm ne oldu yaptırdın mı kan testiiiiiiiiiiiiiiiiii????????????
ama adetım cok normaldı bnm her zamankı kadar surdu azalma yoktu falan ustune nasıl gorcem anlamadımkız yasemin bence sen geçen ay geç yumurtladın kanda o yüzden çıkmadı bi de üstüne gördün git şu doktorada bizide çatlatma ha
saol cnmm bende cok sasırdım:)
yaptırmadım cnm hıc gıdesım gelmedı nedense...
Ama adetım cok normaldı bnm her zamankı kadar surdu azalma yoktu falan ustune nasıl gorcem anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?