bercestem ben bu topiği yeni gördümm
kızlar ben ikinci klomen tedavimi gördüm 10 gün oldu çatlatma iğnemi olalı 3 güncük daha bekleyemedim ve kan testi yaptırdım sonuç 11 sizce varmı yokmu doktor 2 gün sonra tekrar yaptır dedi sonuç artarsa kesin evetmiş
ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmm köyden saat 8 gibi geldim eve saat 9 bucuk gibi geldimmmmmmmmmm ne yaptınız ne ettinizzzzzzz yeni hamiş haberleri var mııııı gelen giden kısacası azcık özet gecin bana
ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmm köyden saat 8 gibi geldim eve saat 9 bucuk gibi geldimmmmmmmmmm ne yaptınız ne ettinizzzzzzz yeni hamiş haberleri var mııııı gelen giden kısacası azcık özet gecin bana
rümüüüüüş hoş geldiiiin.
amaninnn orda bi takvim gordum sankim
amaninnn orda bi takvim gordum sankim
eylül bereketlidir allah yardım eder bende eylüldeyim inşallah
hosgeldin tatlimmm orkidem hamilee kizzzz en sonunda becerdi su isi biz hala beklemedeyizzz
sen nasilsin ozlettin kendiniii bir de lwattobaby hamileee
ben yine köye gidiyrummmmmmmmmmmmmm
daha oralarda 39. haftasi icinde yazisini da gorcez cnm Allahin izniylekeseyi görmeden paçaları sıvadım
evet canım sağolasın. Darısı tüm isteyenlerin başınakızzzzzzzzzzzzz orkideeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee hamilemyişsinnnnnnnnnnnnnnn amaninnnnnnnnnnnnn amaninnnnnnnn maşallah maşallah ALLAH NAZARLARDAN KEM GÖZLERDEN SAKINSIN KORUSUN SENİ VE BEBEĞİNİ...COK GÜZEL Bİ HABER bu yavvvvvıwantbobay senide debrük ederimmmmmmmmmmmmmm hayırlısıylaa inşallah kucaklarınıza alırsınız bebekleriniziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
daha oralarda 39. haftasi icinde yazisini da gorcez cnm Allahin izniyle
ayy yesinler o kesecigievet canım sağolasın. Darısı tüm isteyenlerin başına
inşallah sweetim ya. bugün nokta gibi kesesini gördüm çook şükür. devamını da görürüm inşallah
evet canım sağolasın. Darısı tüm isteyenlerin başına
inşallah sweetim ya. bugün nokta gibi kesesini gördüm çook şükür. devamını da görürüm inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?