kızlar slm ben geldim bügün dr gittim izmir tepecik dogum evine dr aşılama yapçaz dedi eşimin sperm tahlilini ve adetliken benim hormon tahlilimi istedi sonra napılcak bilmiyom nezaman yapılır onuda bilmiyom çok merak ediyom ilk aşılamam birde git gel biraz sorun oluyo çok tes evime içimizde bu hastanede tedavi olan varmı
Erken kalkan yol alır kızım
canim insallhhh yukselir degerin hadi bakalim hayirlisi haber et bizeeekızlarrr merabaaa bugun bas agrısı sikayeti ile doktora gittim kan tahlılı yaptılar beta hcg normal o-5 aarasıymıs benım 8.27 cıktı yanıııııııı 1 haftalık hamılesın dedı ama yarın gidicem doktora ınsallah vardır :))
ben de yumurtlama donemimdeyimmmm calismalar son gaz devam ediyorrrrranaammmm sabah dopingi oldu... inşallah devamı gelir. ben de ateş ölçmeye başladım yumurtlamaya doğru hızla ilerliyorum
dün akşam sohbet etmeyi çok istiyodum, hem kalabalıktık hemde güzel haberler dolaşıyordu ortalıkta ama ben uykuya yenik düştüm... neysem bi ara yine gel takılırız
parasından geçtim keşke olsa 5 denememi yapacağım para umrumda değil düğünde takılan altınlar feda olsun bebişime bana değil bebeğe takıldılar diyelim
mrb kızlarrr degerım dun aksam 8.27ydı sımdı yanı bugun 13.1 olmus umutluyum ınsallah :)
Mrb kızlarrr degerım dun aksam 8.27ydı sımdı yanı bugun 13.1 olmus umutluyum ınsallah :)
kızlarrr merabaaa bugun bas agrısı sikayeti ile doktora gittim kan tahlılı yaptılar beta hcg normal o-5 aarasıymıs benım 8.27 cıktı yanıııııııı 1 haftalık hamılesın dedı ama yarın gidicem doktora ınsallah vardır :))
Mrb kızlarrr degerım dun aksam 8.27ydı sımdı yanı bugun 13.1 olmus umutluyum ınsallah :)
cnm gozun aydin ins o degerde kat kat artacakkac gun var bata?
inşallah bitanem yaaa dün olmam yada bugun olmam gerekıyodu olmadı daha ve ıdrar testı yaptım ikinci cizgi silik ama belırgın :)
inşallah bitanem yaaa dün olmam yada bugun olmam gerekıyodu olmadı daha ve ıdrar testı yaptım ikinci cizgi silik ama belırgın :)
sweeettnasılsın canııım?
ben izmire uzağım ama sanırım sömestr da soluğu oralarda alacağım... tatlım aşılama aşamaları tüp kadar yorucu ve yıpratıcı değil... hiiççç panik yapma ayrıca işlemlerde canın hiç acımaz. hem senin için hem de eşin için acısız yani adet olunca doktora gidiyosun yumurta oluşumuna yardımcı ilaç yazıyo. yumurtalar olgunlaşınca da spermenlere bıcı bıcı yaptırıp hedefi 12den vurmaları için yumurlalıklara fırlatılırlar... sonra da ohhhh gelsin bebişler....aşılamayla bebek sahibi olan bi sürü tanıdık var. gelecek ay güzel haberlerini bekliyoz. mesajında kafan karışık görünüyordu, umarım biraz yardımcı olabilmişimdir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?