hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

günlerdir giriom tek kullanıcı ydbuge:) ahh ahhhh bu topic ne şendi bi zamanlar hepinizi ösledim çokkk....bu arada 1 eylül batımdı 30unda bhcg 204.9 çıktı 3ünde tekrarladım 1136 bi gelip hamişim diyemedim şurda kimseye cadılar hepinizi öpüyorummmm çokkkkkkkk sweet perim rümüş derya ve ve veee yazmıım tek tek hepinizi işte

günlerdir giriom tek kullanıcı ydbuge:) ahh ahhhh bu topic ne şendi bi zamanlar hepinizi ösledim çokkk....bu arada 1 eylül batımdı 30unda bhcg 204.9 çıktı 3ünde tekrarladım 1136 bi gelip hamişim diyemedim şurda kimseye cadılar hepinizi öpüyorummmm çokkkkkkkk sweet perim rümüş derya ve ve veee yazmıım tek tek hepinizi işte

canlarrrrr ben geldimmmmm
tatilden yeni döndük... özledim sizi
ben en son 500de kaldım walla gözüm kesmedi geçmişi okumaya warmı yeni haberler bakem
orkide dışında onu okudum we çok sewindimmm

ah cnm haberini aldik cooookkkk sevimdim inan. Rabbim saglik sihat versin ikinizede ins

MAŞALLAH SENİN DEĞERLERİNE CANIM AYNI KADERİ YAŞIYOZ HERKES TOPİKTE SADECE KENDİNİ GÖRÜYO Bİ 2. KİŞİ OLMAYINCA Bİ TÜRLÜ DENK GELEMİYORUZ ...........
canlarrrrr ben geldimmmmm
tatilden yeni döndük... özledim sizi
ben en son 500de kaldım walla gözüm kesmedi geçmişi okumaya warmı yeni haberler bakem
orkide dışında onu okudum we çok sewindimmm

HOŞGELDİN MERAKLI MELAHAT

canimmm benimmm allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallhh

artikin yavas yavas geliyor herkes......yakinda baslar sohbettt.....

bercestem ben bu topiği yeni gördümm

kızlar ben ikinci klomen tedavimi gördüm 10 gün oldu çatlatma iğnemi olalı 3 güncük daha bekleyemedim ve kan testi yaptırdım sonuç 11 sizce varmı yokmu doktor 2 gün sonra tekrar yaptır dedi sonuç artarsa kesin evetmiş

inşallah yükselir canııım

kızlar yaaaa ((((
noldu bu topiğe böyle kimsecikler yokkkk
ben tatildeyken buraya gelip sizle dedikodu yapcam die can atıodum ama bütün hayallerim yılıkdı

kızlar yaaaa ((((
noldu bu topiğe böyle kimsecikler yokkkk
ben tatildeyken buraya gelip sizle dedikodu yapcam die can atıodum ama bütün hayallerim yılıkdı

canımcım kızların çoğu ağustos ayından ümidini kesip eylül ayına göz dikenler topiğinde. oraya gel. burada pek kimse olmayınca ben de oraya takılıyorum

canımcım kızların çoğu ağustos ayından ümidini kesip eylül ayına göz dikenler topiğinde. oraya gel. burada pek kimse olmayınca ben de oraya takılıyorum

hmm tamm canım ama ben sana bişi sormak istiyodum...
ya şey ben bu hamilelik düşüncesi yokken yani korunuyoken hep düzenli adet oluyodum en fazla 1 gün oynuyodu...
ama 3 aydır çok düzensiz... ilk ay 8 gün önce oldu 2. ay 3 gün sonra oldu... ben bişi anamadım bu işten strestenmidir ki acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…