ah cnm haberini aldik cooookkkk sevimdim inan. Rabbim saglik sihat versin ikinizede insgünlerdir giriom tek kullanıcı ydbuge:) ahh ahhhh bu topic ne şendi bi zamanlar hepinizi ösledim çokkk....bu arada 1 eylül batımdı 30unda bhcg 204.9 çıktı3ünde tekrarladım 1136 bi gelip hamişim diyemedim şurda kimseye cadılar hepinizi öpüyorummmm çokkkkkkkk sweet perim rümüş derya ve ve veee yazmıım tek tek hepinizi işte
günlerdir giriom tek kullanıcı ydbuge:) ahh ahhhh bu topic ne şendi bi zamanlar hepinizi ösledim çokkk....bu arada 1 eylül batımdı 30unda bhcg 204.9 çıktı3ünde tekrarladım 1136 bi gelip hamişim diyemedim şurda kimseye cadılar hepinizi öpüyorummmm çokkkkkkkk sweet perim rümüş derya ve ve veee yazmıım tek tek hepinizi işte
canlarrrrr ben geldimmmmm
tatilden yeni döndük... özledim sizi
ben en son 500de kaldım walla gözüm kesmedi geçmişi okumaya warmı yeni haberler bakem
orkide dışında onu okudum we çok sewindimmm
kuzum allah tamamına erdirsin çok sewindim... en yeni anne adayı öptüm seni kocaman
günlerdir giriom tek kullanıcı ydbuge:) ahh ahhhh bu topic ne şendi bi zamanlar hepinizi ösledim çokkk....bu arada 1 eylül batımdı 30unda bhcg 204.9 çıktı 3ünde tekrarladım 1136 bi gelip hamişim diyemedim şurda kimseye cadılar hepinizi öpüyorummmm çokkkkkkkk sweet perim rümüş derya ve ve veee yazmıım tek tek hepinizi işte
canııım çoook teşekkür ederim. tez zamanda darısı başınıza olsun
bercestem ben bu topiği yeni gördümm
kızlar ben ikinci klomen tedavimi gördüm 10 gün oldu çatlatma iğnemi olalı 3 güncük daha bekleyemedim ve kan testi yaptırdım sonuç 11 sizce varmı yokmu doktor 2 gün sonra tekrar yaptır dedi sonuç artarsa kesin evetmiş
cadıcıklar ne yapıyorsunuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
kızlar yaaaa((((
noldu bu topiğe böyle kimsecikler yokkkk
ben tatildeyken buraya gelip sizle dedikodu yapcam die can atıodum amabütün hayallerim yılıkdı
canımcım kızların çoğu ağustos ayından ümidini kesip eylül ayına göz dikenler topiğinde. oraya gel. burada pek kimse olmayınca ben de oraya takılıyorum
stresten olur ama yine de bi muayene olsan iyi olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?