inşallahhh canımmmmm... ay dayanamıcam yarın bende yapcam yaaa sabretmeliyimmmmmmmmm 5 güncük daha sabırrr..zati 5 gün kala daha testte çıkmazki üffffff bugüne kadar bi stresim yoktu bugün başladı yafff topiğe girinceheycanlandırdınız kıslar beniii
allah sizlerdende razi olsun ,,,,,yeni topikte yeni arkadaslarla henuz tanisamadik ama benim simdi cikmam gerek ,,,ben genelde gece vardiyasi sefi, hayalimsin ,,,,kod adim kiki )30 yasindayim 1 kizim var 6 yasinda)) 2ci bebise 1sene 3 aydir calisiyoruz, namuzsus hala gelmedi ,,neysem hadi ben kactim vinnn
yine de mümkünmüş yani geçiş yapması izmire. ben serbest meslekse zor olur diye düşünmüştüm. istanbul şimdi yapış yapşıtır Alllah kolaylık versin
takıl bise hayatını yaşaaa:) biz gece vardiyasında kuduruklaşıyorus birascıkkk
ben 10, 7, 5 gün kala yaptım hepsinde negatif çıkmıştı. ama bazı arkadaşlarda çıkmış 5 gün kala. negatif çıkarsa da üzülme. ya da hiç yapma adet gününü bekle
yok yafrum geçiş şansı varda bizde kaynanatör faktörü varneyse ramazandayız şimdi günaha girmicem onun için hıhhh
is,t yapışmak ne kelimeeeeeeeeeee sular seller içinde kalıos böle nefes alamıos off anammmmmmmmm 4 senedir burdayım bu kadar sıcak yaz görmedim yanıosssssssssssssssssss
çok tatlı kızlarsınız valla:)
ben 10, 7, 5 gün kala yaptım hepsinde negatif çıkmıştı. ama bazı arkadaşlarda çıkmış 5 gün kala. negatif çıkarsa da üzülme. ya da hiç yapma adet gününü bekle
ya bende geçen ay adetten bir iki gün önce yaptım negatif yıkıldımmmmmm...sabretmeye çalışıyorum ama dayanamayıp yarın bi test alıp üstüne çişimi yapabilirimmmm herannnn:18:
gebelik testini yapmak için adetin gecikmesini bekle.ben adetten önce yaptım negatif çıktı .adet gecikince 2 kere yaptım.+ çıktı.ama bebiş tutunamadı kanamam geldi
:) :) :) eğer negatif çıkarsa da üzülme. sonuçta 5 gün kala çıkmayabilir. belki geç döllenme olmuştur fln.
oplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 2 ziyaretçi)
ydbuge, nazlma, rankara, yasemnn, denizim48, h_derya
aşadakilerrrrrrrrr derya nazlma deniz napinisss orda sessiz sessizzzzz
derya bebişler napıooo
olabeler de olmayabeler deee... ben ovu testinde çift çizgiyi gördüğüm 2 gün adamın tepesine çöktümm:) zati o kadarcık yaff koca ay misafir o bu derken bi yumoş tarihini yakalayabildik hayırlısı işte oysaki günaşırı planlamıştım....nese zati en lasım günlerdi:) herşeyin hayırlısı az çarpıştık die umutlanmadım pek ama gün yaklaşınca insan ister istemes merak stres heycan falan yapıo işte :18:
gebelik testini yapmak için adetin gecikmesini bekle.ben adetten önce yaptım negatif çıktı .adet gecikince 2 kere yaptım.+ çıktı.ama bebiş tutunamadı kanamam geldi
yarın adet günüm. olmazsam yapayım diyorum ya. çok sabırsızlanıyorum. eğer negatif çıkarsa beklicem pazartesiye kdr olmazsam kan testi yaptırıcam. peki senin negatif çıkmasına rağmen hissediyor muydun bebeğin olduğunu? Düşmüş gerçi çok üzüldüm((
iyilik şeker.bugün biraz dinleneyim dedim.ev araya araya bi hal oldum.bi ev bulduk haber bekliyoruz.içini görmedim.eşime baskı yapıyorum.güzelse alalım diyee.hayırlısı artık
yaaaa gece vardiyası sensiz olmazzz işini hallet yine gel kuşummm
ay ne güzel bir kızın varmış senin yine. Allah hayırlısıyla bize de nasip etsin. Sana da 2.yi nasip etsin inşaallah.
kimyasal gebelik denilen ruh bozucu şeyyyy..onu geçen ay bende yaşadım resmen çok moral bozucu acı verici....oraya kadar gelmiş bi bebişcik var biliosun ama tutunamayıp gidio ve sen bunuda biliosun çok üzülmüştüm bennn..........haklısın aslında yaaa bi göğüslerim acıyo diede yarına test yapıp moral bozmayayım hiç sabırrrrrr 2 sine daha çok var bide gecikcek falan sabırlı olmak lasımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?