hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

ben 10, 7, 5 gün kala yaptım hepsinde negatif çıkmıştı. ama bazı arkadaşlarda çıkmış 5 gün kala. negatif çıkarsa da üzülme. ya da hiç yapma adet gününü bekle

ay ne güzel bir kızın varmış senin yine. Allah hayırlısıyla bize de nasip etsin. Sana da 2.yi nasip etsin inşaallah.

yine de mümkünmüş yani geçiş yapması izmire. ben serbest meslekse zor olur diye düşünmüştüm. istanbul şimdi yapış yapşıtır Alllah kolaylık versin

yok yafrum geçiş şansı varda bizde kaynanatör faktörü var neyse ramazandayız şimdi günaha girmicem onun için hıhhh
is,t yapışmak ne kelimeeeeeeeeeee sular seller içinde kalıos böle nefes alamıos off anammmmmmmmm 4 senedir burdayım bu kadar sıcak yaz görmedim yanıosssssssssssssssssss

ben 10, 7, 5 gün kala yaptım hepsinde negatif çıkmıştı. ama bazı arkadaşlarda çıkmış 5 gün kala. negatif çıkarsa da üzülme. ya da hiç yapma adet gününü bekle

ya bende geçen ay adetten bir iki gün önce yaptım negatif yıkıldımmmmmm...sabretmeye çalışıyorum ama dayanamayıp yarın bi test alıp üstüne çişimi yapabilirimmmm herannnn:18:

keşke seni daha önce tanısaymışım yaa. benim istanbulda psikolojim bozumuştu arkadaşım yoktu hiç. ne güzel olurdu seninle görüşebilirdim:)

gebelik testini yapmak için adetin gecikmesini bekle.ben adetten önce yaptım negatif çıktı .adet gecikince 2 kere yaptım.+ çıktı.ama bebiş tutunamadı kanamam geldi

ya bende geçen ay adetten bir iki gün önce yaptım negatif yıkıldımmmmmm...sabretmeye çalışıyorum ama dayanamayıp yarın bi test alıp üstüne çişimi yapabilirimmmm herannnn:18:

:) :) :) eğer negatif çıkarsa da üzülme. sonuçta 5 gün kala çıkmayabilir. belki geç döllenme olmuştur fln.

oplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 2 ziyaretçi)
ydbuge, nazlma, rankara, yasemnn, denizim48, h_derya

aşadakilerrrrrrrrr derya nazlma deniz napinisss orda sessiz sessizzzzz

derya bebişler napıooo

gebelik testini yapmak için adetin gecikmesini bekle.ben adetten önce yaptım negatif çıktı .adet gecikince 2 kere yaptım.+ çıktı.ama bebiş tutunamadı kanamam geldi

yarın adet günüm. olmazsam yapayım diyorum ya. çok sabırsızlanıyorum. eğer negatif çıkarsa beklicem pazartesiye kdr olmazsam kan testi yaptırıcam. peki senin negatif çıkmasına rağmen hissediyor muydun bebeğin olduğunu? Düşmüş gerçi çok üzüldüm((

:) :) :) eğer negatif çıkarsa da üzülme. sonuçta 5 gün kala çıkmayabilir. belki geç döllenme olmuştur fln.

olabeler de olmayabeler deee... ben ovu testinde çift çizgiyi gördüğüm 2 gün adamın tepesine çöktümm:) zati o kadarcık yaff koca ay misafir o bu derken bi yumoş tarihini yakalayabildik hayırlısı işte oysaki günaşırı planlamıştım....nese zati en lasım günlerdi:) herşeyin hayırlısı az çarpıştık die umutlanmadım pek ama gün yaklaşınca insan ister istemes merak stres heycan falan yapıo işte :18:

oplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 2 ziyaretçi)
ydbuge, nazlma, rankara, yasemnn, denizim48, h_derya

aşadakilerrrrrrrrr derya nazlma deniz napinisss orda sessiz sessizzzzz

derya bebişler napıooo

iyilik şeker.bugün biraz dinleneyim dedim.ev araya araya bi hal oldum.bi ev bulduk haber bekliyoruz.içini görmedim.eşime baskı yapıyorum.güzelse alalım diyee.hayırlısı artık

nzlma hamıleymıssın cnm allah tamamını erdırsın ınsallah kucaına almayı nasıp etsın:)

en şanslı günlerde yapmışsınız ne güzel işte. risk yüksek yani. Allah verecekse tek gün yapsan da oluyor ya. o yüzden sıkıntı yok olacaksa olur inş:)

kimyasal gebelik denilen ruh bozucu şeyyyy..onu geçen ay bende yaşadım resmen çok moral bozucu acı verici....oraya kadar gelmiş bi bebişcik var biliosun ama tutunamayıp gidio ve sen bunuda biliosun çok üzülmüştüm bennn..........haklısın aslında yaaa bi göğüslerim acıyo diede yarına test yapıp moral bozmayayım hiç sabırrrrrr 2 sine daha çok var bide gecikcek falan sabırlı olmak lasımm

yok hissetmedim.zaten o sıralar nohut tanesi kadardır.adet gecikmesi dışında belirti yoktu.ama kanama gelince bende üzüldüm.saatlerce ağladım.

yaaaa gece vardiyası sensiz olmazzz işini hallet yine gel kuşummm

geldim ama yarim saat 40 dk sonra yine isim var canim biraz aile vi sorunlar varda tel lar susmuyo canim

ay ne güzel bir kızın varmış senin yine. Allah hayırlısıyla bize de nasip etsin. Sana da 2.yi nasip etsin inşaallah.

saol canim ,,allah once bu duyguyu hic yasamayanlara verir insallah ,,amin

ayyy anlatamam arkadaşım...saatlerce ağladım.kaynanamın evinde tam kahvaltı vaktiydi.gözüm kahvaltıyı kaynanayı filan görmedi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…