- 18 Mart 2012
- 7.365
- 6.403
- 198
yok kıssssssss:) bu sefer vallahiiii bişi yapmadım ne oldunu bile bilmiom yani ..soruom sölemio 100 kere sölemiştim dio..vallahi anlamadım yani nedir karın ağrısı hiçbişi yokken birden celallendi küstü gabık..muhtemel yine benim törtörler iş başında :) bu sefer bende hiççç yüz vermiom bu ne be çocuk bakıos sankim daha dourmadan offfff büyüsün birascık
inş canım 2miz birden göbüşleri doldururzbenimde 2 si canım ..hadi bakalım inşallah hayırlısıyla aynı hafta hamiş oldumuzu öreniris:) sen pozitif sonucu alır almas yat zati dokunma hiç işe güce kocişler ne gün için :)
ayyy alemsin valla.şekerim onlarında oluyor herhalde muayyen günleri.benimkininde psikolojisi bozulur.bozulacak ne varsa psikolojisine tükürdüğüm
allah yardimcin olsun bugeemm ,,,evlikliklerde huzur bozmaya calisanlarida allah islah eylesin ,,,
inş canım 2miz birden göbüşleri doldururzböle gezeriz
he valla yaaaaaaa ....benimki ay 30 o 20 gün muayyen :) psikolojisinin düzgün olduğu günü görmedim anam hayat hep ona zor hep o bıkmış ayyyy her tarafına tükürdüğümün herifine bi olumlu omayı öğretemedim...bıraktım kendi haline yoksa benide kendi gibi olumsuz bunalımlı bişi yapcak sonunda :)
ayyy çok güldüm.benimkide aynı.amanınnn...elalem karı nazı çeker; ben koca nazı çekerim :)))
kizlar ben kactim yine ,mecburiyetten byee
hahhh aynen bendeee...yaff sankim herif benimde karı o nazlı anammmm hiçbişeye gelemesss öhhhh bazen yuh diom erkek olcak leyn dirayetli ol azcık...seninkidemi balık burcu anacım duygusal psikolojik delüüü benimkiii...tabi bi bana duygusal deil o ayrı konu
benimki duygusal değil anam...kaprisli hödüklerden...yay burcu.ömrümde bu kadar zor bir burç görmedim...biraz yonttum ama daha yontulması lazım:)))
hadin iyi geceler ben kaçar
oplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 2 ziyaretçi)
ydbuge, nazlma, rankara, yasemnn, denizim48, h_derya
aşadakilerrrrrrrrr derya nazlma deniz napinisss orda sessiz sessizzzzz
derya bebişler napıooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?