hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

allah yardimcin olsun bugeemm ,,,evlikliklerde huzur bozmaya calisanlarida allah islah eylesin ,,,

benimde 2 si canım ..hadi bakalım inşallah hayırlısıyla aynı hafta hamiş oldumuzu öreniris:) sen pozitif sonucu alır almas yat zati dokunma hiç işe güce kocişler ne gün için :)
inş canım 2miz birden göbüşleri doldururz böle gezeriz

ayyy alemsin valla.şekerim onlarında oluyor herhalde muayyen günleri.benimkininde psikolojisi bozulur.bozulacak ne varsa psikolojisine tükürdüğüm

he valla yaaaaaaa ....benimki ay 30 o 20 gün muayyen :) psikolojisinin düzgün olduğu günü görmedim anam hayat hep ona zor hep o bıkmış ayyyy her tarafına tükürdüğümün herifine bi olumlu omayı öğretemedim...bıraktım kendi haline yoksa benide kendi gibi olumsuz bunalımlı bişi yapcak sonunda :)

allah yardimcin olsun bugeemm ,,,evlikliklerde huzur bozmaya calisanlarida allah islah eylesin ,,,

amin canım hep öyle dua ediorum zaten ..bigün bıkmak zorunda kalcaklar çünkübenim pes etmeye niyetim yokkk....hıhhh bi tarafımın törtörleri tohumlarıda kendi gibi dibine düşmüş..allahın bunalımlı balığı....alık anam alıkkkk

ayyy çok güldüm.benimkide aynı.amanınnn...elalem karı nazı çeker; ben koca nazı çekerim :)))

ayyy çok güldüm.benimkide aynı.amanınnn...elalem karı nazı çeker; ben koca nazı çekerim :)))

hahhh aynen bendeee...yaff sankim herif benimde karı o nazlı anammmm hiçbişeye gelemesss öhhhh bazen yuh diom erkek olcak leyn dirayetli ol azcık...seninkidemi balık burcu anacım duygusal psikolojik delüüü benimkiii...tabi bi bana duygusal deil o ayrı konu

benimki duygusal değil anam...kaprisli hödüklerden...yay burcu.ömrümde bu kadar zor bir burç görmedim...biraz yonttum ama daha yontulması lazım:)))

benimki duygusal değil anam...kaprisli hödüklerden...yay burcu.ömrümde bu kadar zor bir burç görmedim...biraz yonttum ama daha yontulması lazım:)))

yok canım benimkide bana değil anasına karşı duygusalll bende sadece kaprisli yönleriniyle müşerref olabiliom :) bi küser anam 3 gün bi tavır bi tafra oyyy oyyyy .....ben daha ne taraftan yontim bilemedim :) 1 senede bukadar adam edebildim bide kendimi onun yüzünden üzmemeyi öğrendim hehhh diom ne hali varsa görsün aptala yatıom :)

kocisleri yerden yere vurmusunuz haaa yumurtlama zamanlari mumla ararsiniz

Son düzenleme:
günnaayyddıın herkeseeee
bugün kepenkleri ben kaldırayım dedim orkideeemmm uyuyakaldın galibaaa tükanıı açmamısssıınnnnn kııızzz

oplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 2 ziyaretçi)
ydbuge, nazlma, rankara, yasemnn, denizim48, h_derya

aşadakilerrrrrrrrr derya nazlma deniz napinisss orda sessiz sessizzzzz

derya bebişler napıooo

canım yaa ben okudum okudum çıktım bi sancı girdi gece aman Allah ım çok korktum geçti sonra çok şükür..
bebişler uslu uslu yatıyolar teyzesi artık bende merak ediyom napıyolar ordaaaaaa bi görsem de rahatlasammm puuuffsssss

Kızlar günaydın bugün nasılsınız gruba bir geldim pir geldim enerjinizi yükseltmişim hhıhh

Ya test daha silik çıktı ne anlama geliyor şimdi bu

ya kızlar bişey sorcam ayın 25 inde hastalanmam lazımdı olmadım hala...
genelde gecikmem...
ama kasıklarımda ara ara sancılar oluyo sanki hastalanacakmışım gibi...
henüz bi lekelenmem yok ne pembe ne kahverengi...
şimdi diyeceksiniz ki test yap evet haklısınız bende öyle derdim...
üstelik hastane çalışanıyım ama bi inip laboratuvara gitmeye bile cesaretim yok..
hayal kırıklığından korkuyorum..
cüzdanımda bile test var ama yapamıyorum..
ooofffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff...........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…