canim benim bende senii ozledimm....kocis yarin gece evde canim ucakta anca yer bulabilmis
qaliba canim.test yaptim.cift cizgi cikti.ikisi ayni koyulukdaydi.yinede inanamiyorum.pazartesi testi tekrar edib doktora gidicem insallah randyevu almaya
hadi yaaa peki yumoşa daha çok olsada sen günaşırı çakış yafrum yaaa senin gezgen adamı bulmuşken etinden sütünden faydalan :)
qaliba canim.test yaptim.cift cizgi cikti.ikisi ayni koyulukdaydi.yinede inanamiyorum.pazartesi testi tekrar edib doktora gidicem insallah randyevu almaya
hayalim canim arkadasim.ozlemissindir kocisini.perim gibi simsek caktirirsin artik
nazlimam seni tebrik etmistim gecmiste eger okuduysan tekrar tebrik ederim ,,kiz su carpisma tarifini versene bizlere ,,ay da kac gun carpistin hangi gunler ve nasil carpistinkikikii
hayalim canim arkadasim.ozlemissindir kocisini.perim gibi simsek caktirirsin artik
kocisi once sopayla guzelce dovecem canimanca ozaman rahatlarim,,ozleme sonraki is olsun kikiki
valla yavrucugum perim gibi kivilcimi okudugum kadariylen sen cikarmissin baksana ,,tu tu masallah ,,kikiki
yafffff nesini sevceski anam şu istanbulunnnn...başıma sıkıntıdan başka ne getirdiii pehhh...izmirimde olsam bölemi olurduuuu...benimkide nişanlıyken yerleşiriz diodu evlendik yalancı olduğu ortaya çıktııııııııanam dayanamaz üzülür dio şimdide ben burdan ayrılamam çok seviorum dio....bende karşılıında çok şey diorum amaaa tabikiii içimdennnnnnnnnnnnn
hadi yaaa peki yumoşa daha çok olsada sen günaşırı çakış yafrum yaaa senin gezgen adamı bulmuşken etinden sütünden faydalan :)
yafff bu perimi çok merak ediorum çokkkkkkk
erkekler çoğu sözünü tutmuyor haklısın. benim eşim de verdiği bazı sözleri tutmuyor. ama ben ankara konusunda çok nettim. senin eşin devlet memuru mu?
nazlimam seni tebrik etmistim gecmiste eger okuduysan tekrar tebrik ederim ,,kiz su carpisma tarifini versene bizlere ,,ay da kac gun carpistin hangi gunler ve nasil carpistinkikikii
ayyy ne güzel Allah hayırlısıyla bana da göstersin yarın o çift kırmızı çizgiyi.
çok komiksiniz kızlar yaaa öldürdünüz beni:))) benim moralim fln süper oldu:) Allah razı olsun:)
yok canım değil bankacı
çok komiksiniz kızlar yaaa öldürdünüz beni:))) benim moralim fln süper oldu:) Allah razı olsun:)
allah sizlerdende razi olsun ,,,,,yeni topikte yeni arkadaslarla henuz tanisamadik ama benim simdi cikmam gerek ,,,ben genelde gece vardiyasi sefi, hayalimsin ,,,,kod adim kiki )30 yasindayim 1 kizim var 6 yasinda)) 2ci bebise 1sene 3 aydir calisiyoruz, namuzsus hala gelmedi ,,neysem hadi ben kactim vinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?