cnm hayirli olsun Rabbim kucagina saglicakla almayi nasip etsin insKızlar günaydınnnnnnnnnnnnnnnn işte büyük gün o bebek buraya geldi sanırım 6 test yalan söylemez
kızlar size iyi haber vermeyi çok isterdim. malesef bu da olmadı. içime sinmedi, gebelik belirtilerimi de azalmış gibi hissettim. sabah tekrar beta hcg verdim. 2300 yani hiç ilerleme yok geçen haftadan bu yana. sağlık olsun diyorum. 3. de gitti. sanırım bir süre gebelik falan istemiyorum. yıpranmış hissediyorum. kadınlar kulübüne de bir süre gelmeyeceğim. sağlıcakla kalın. her şey gönlünüzce olsun. inşallah herkes tez zamanda sağlıcakla yavrucukarını kucağına alır
İyi akşamlar kızlaaarr :)
Kızlar günaydınnnnnnnnnnnnnnnn işte büyük gün o bebek buraya geldi sanırım 6 test yalan söylemez
slm iyi akşamlar canım:)
Kimsecikler yok sanırım :)
galiba öyle sitede yeniyim yani bugün ilk günüm siteyi çözmeye çalışıyorumçok karışıkmış ya
teşekkür ederim canımcanıııım hoş gelmişsin. seni çoook özledikç hayırlı olsun yeni eve taşınmışsın
iyi dileklerin için teşekkür ederim. ama ben stresten kendimi rahat bırakmıyorum. şu stres ne zaman geçecek
tatlım Allah'tan duam odur ki buradaki arkadaşlarımın tez zamanda halayını çekeyim inşallah
günlerdir giriom tek kullanıcı ydbuge:) ahh ahhhh bu topic ne şendi bi zamanlar hepinizi ösledim çokkk....bu arada 1 eylül batımdı 30unda bhcg 204.9 çıktı3ünde tekrarladım 1136 bi gelip hamişim diyemedim şurda kimseye cadılar hepinizi öpüyorummmm çokkkkkkkk sweet perim rümüş derya ve ve veee yazmıım tek tek hepinizi işte
ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmm köyden saat 8 gibi geldim eve saat 9 bucuk gibi geldimmmmmmmmmm ne yaptınız ne ettinizzzzzzz yeni hamiş haberleri var mııııı gelen giden kısacası azcık özet gecin bana
teşekkür ederim canımcanıııım hoş gelmişsin. seni çoook özledikç hayırlı olsun yeni eve taşınmışsın
iyi dileklerin için teşekkür ederim. ama ben stresten kendimi rahat bırakmıyorum. şu stres ne zaman geçecek
tatlım Allah'tan duam odur ki buradaki arkadaşlarımın tez zamanda halayını çekeyim inşallah
günlerdir giriom tek kullanıcı ydbuge:) ahh ahhhh bu topic ne şendi bi zamanlar hepinizi ösledim çokkk....bu arada 1 eylül batımdı 30unda bhcg 204.9 çıktı3ünde tekrarladım 1136 bi gelip hamişim diyemedim şurda kimseye cadılar hepinizi öpüyorummmm çokkkkkkkk sweet perim rümüş derya ve ve veee yazmıım tek tek hepinizi işte
ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmm köyden saat 8 gibi geldim eve saat 9 bucuk gibi geldimmmmmmmmmm ne yaptınız ne ettinizzzzzzz yeni hamiş haberleri var mııııı gelen giden kısacası azcık özet gecin bana
hayırlı ugurlu olsun canımm allah tamamına erdirsin hayırlısıyla inşallah kucağına alabilirsin..kızlar günaydınnnnnnnnnnnnnnnn işte büyük gün o bebek buraya geldi sanırım 6 test yalan söylemez
dualarımız seninleeee kendine iyi bak seni seviyruzzkızlar size iyi haber vermeyi çok isterdim. Malesef bu da olmadı. Içime sinmedi, gebelik belirtilerimi de azalmış gibi hissettim. Sabah tekrar beta hcg verdim. 2300 yani hiç ilerleme yok geçen haftadan bu yana. Sağlık olsun diyorum. 3. De gitti. Sanırım bir süre gebelik falan istemiyorum. Yıpranmış hissediyorum. Kadınlar kulübüne de bir süre gelmeyeceğim. Sağlıcakla kalın. Her şey gönlünüzce olsun. Inşallah herkes tez zamanda sağlıcakla yavrucukarını kucağına alır
ev sahibimiz geldiiiiiiiiiiiiiiiteşekkür ederim canım
inşallah bitti bu stres sırada
tüp var bakalım bekliyoruzStrese gerek yok
bebişin bizimle inşallah
selam kızlar artık bende geldim
beklerim topiğeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?