hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

kızlar size iyi haber vermeyi çok isterdim. malesef bu da olmadı. içime sinmedi, gebelik belirtilerimi de azalmış gibi hissettim. sabah tekrar beta hcg verdim. 2300 yani hiç ilerleme yok geçen haftadan bu yana. sağlık olsun diyorum. 3. de gitti. sanırım bir süre gebelik falan istemiyorum. yıpranmış hissediyorum. kadınlar kulübüne de bir süre gelmeyeceğim. sağlıcakla kalın. her şey gönlünüzce olsun. inşallah herkes tez zamanda sağlıcakla yavrucukarını kucağına alır

Üzme canım sen kendini.Sağlık olsun.Herşey olcağına varır, bizler değiştiremeyiz olayların gidişatını.

Kendine dikkat et.Dualarımızı duyan yüce rabbim hep bizimle inşaallah...

Kızlar günaydınnnnnnnnnnnnnnnn işte büyük gün o bebek buraya geldi sanırım 6 test yalan söylemez
cnm hayirli olsun Rabbim kucagina saglicakla almayi nasip etsin ins

cnm yaaa bn de seni merak etmistim ne oldu diye. herseyin hayirlisi gercekten. Rabbim bzm icn en guzelini verir. Yasarken cok zor geliyor insana gercekten ama elden bisey gelmiyor dua etmekten baska. dualarimdasin cnm unutma

arkadaşlar şimdi bizlere hak vermişler iki branş seçebiliyoruz özür grubu için.Teknoloji tasarım ve Zihinsel engelliler öğretmeni.Teknoloji tasarımın geleceği yok sadece 7ve 8. sınıflarda dersi var.. Zihinsel engelliler isminden de anlaşılabileceği gibi zor bir bölüm stajımı orada yapmıştım ve bitirene kadar ben bitmiştim. Şimdi siz benim yerimde olsanız bu iki alandan birisini seçip eşinizin yanına mı gelirdiniz yoksa devlet sizi ne zaman sınıf öğretmeni olarak eşinizin yanına göndermesini mi beklerdiniz...Bu 4+4+4den dolayı biraz zor gibi görünüyor ama... Birde alan değişikliği yaparsam geriye dönemiyorum memuriyet hayatında bir kere alan değiştirebiliyoruz. tabi burası türkiye yarın ne olacağı da belli......

teşekkür ederim canım
inşallah bitti bu stres sırada
tüp var bakalım bekliyoruz strese gerek yok
bebişin bizimle inşallah

ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmm köyden saat 8 gibi geldim eve saat 9 bucuk gibi geldimmmmmmmmmm ne yaptınız ne ettinizzzzzzz yeni hamiş haberleri var mııııı gelen giden kısacası azcık özet gecin bana

selam kızlar artık bende geldim
beklerim topiğeeeee

teşekkür ederim canım
bebişin bizimle inşallah

ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmm köyden saat 8 gibi geldim eve saat 9 bucuk gibi geldimmmmmmmmmm ne yaptınız ne ettinizzzzzzz yeni hamiş haberleri var mııııı gelen giden kısacası azcık özet gecin bana

beklerim topiğeeeee

teşekkür ederim canım
bebişin bizimle inşallah

beklerim topiğeeeee

selam kızlar ben geldim nette sorun var
çook şükür şimdilik kesilmedi :26:
çok özledim sizi

dün kan testi yaptırdım evet gebelik var 238.08 cıktı daha cok küçükkkkk amin herkese cok tesekkur edıyorum

kızlar günaydınnnnnnnnnnnnnnnn işte büyük gün o bebek buraya geldi sanırım 6 test yalan söylemez
hayırlı ugurlu olsun canımm allah tamamına erdirsin hayırlısıyla inşallah kucağına alabilirsin..
dualarımız seninleeee kendine iyi bak seni seviyruzz

teşekkür ederim canım
tüp var bakalım bekliyoruz Strese gerek yok
bebişin bizimle inşallah

beklerim topiğeeeee
ev sahibimiz geldiiiiiiiiiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…