hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

evet tatlim bu ay alacam ben onu arastirdim esim ve ben de icecez hergun gunluk bir damla mi ne aliniyormus ne....
bunu herkes kullaniyor yaaa insanda yorgunluk falan kalmiyormusss
benim kullandığım krem bal ve polen ile karışık bir şey o nedenle katı kıvamda. ben her sabah aç karna 1 tatlı kaşığı yiyordum. bu arı sütü kolay bozulabiliyormuş. o yüzden böyle balla karışık olması ömrünü uzatıyormuş migros, carrefoure, real gibi büyük marketlerde satılıyor
hosbuldummm canimm iyiyim sen nasilsin?
hii gerci bugun cok belim agriyorrr kirmizilar geliyorrr galibaaaa
insan üzülüyor kırmızılara ama inan hayırlısı. elbet var bi sebebi. ben inanıyorum er ya da geç bizler de ana olacağız

evettt canimmm satiliyor baktim burda bir aktarda da var ama bir de carrefoure ve migrosa da bakayim daha taze olabilir oralardaaa
heee yeee biz de olacaz elbett ana
canim ben simdi klomen kullanacam bu ay kirmizilar gelince gidecem yine doktora ayni zamanda bunu da kullansam sikinti olur mu?

çok sevindim canım eşinin test yaptıracak olmasınayapılıp yapılmadığı üroloji bölümünden öğrenebilirsiniz canım. her hastanede yapılıyor mu emin değilim

oh ohh orkidemiz dönmüş sahalaara özlemişiz senin sohbetleriniiii....nasıl arayıp sorcam utanırım kız inşallah bayan cıkarda rahat gine sorarım...evet bende sevindim yaptırayım diyince dedim bi baktıralım belki uzun bi tedavi gerektiren bişey cıkcak cıkmassa oluruna bırakırız dedim..o da tamam dedi ben şimdi araştırcam sonra yaptırcaz inşallah...

napıyonn kızz şekertanesiiiiiiiiii klomen tedavin inşalllah güzel sonuclar verirr

kizzz benim kocam da gitmisti yaptirmaya bir de kzlarla konusmak zorunda kalmistik yerin dibine girdi cikti adam:))ben ciddiyetimi koruyunca tabi kizlarda gayet ciddi durdularrr...biz devlete doktora gittik ama orada yapilmiyordu doktor ozele yonlendirdi orada hic doktora gozukmeden direkt test yaptirdikkkk.....

soru sordum ama gormedin galibaa.....
klomen kullanirken ari sutunu kullanayim mi?sen esine de kullandiriyormuydun?
bir de benim 3klomenim olacak doktor 3kereden sonra baska bir yonteme bakacaz dedi bundan sonra ne oluyorrrr....

ürolojiye mi gittinz direk nasıl oldu azcık ayrınıtı ver kız..ben telefonla sormak istyirum taibi cesaret edebilirsem

canim simdi siz bence diret devlete gidin
cunku orada kanda hormonlara falanda bakiyorlarr...hem ultrason falan da yapiyorlar kanallarda tikaniklik var mi diye bakiyorlar .sadece sperm testi yapilmiyomus onu ozellde yaptirdik

soru sordum ama gormedin galibaa.....
klomen kullanirken ari sutunu kullanayim mi?sen esine de kullandiriyormuydun?
bir de benim 3klomenim olacak doktor 3kereden sonra baska bir yonteme bakacaz dedi bundan sonra ne oluyorrrr....
kız dizi izliyordum görmemişim ben ilk klomenle kullanmıştım. o ay gebelik oldu ama kimyasal oldu. daha önceden klomenle bu kadar güzel yumurtam olmuyordu. eşime vermiyordum. ona her sbah ve akşam 1 yemek kaşığı keçi boynuzu pekmezi veriyordum. adamın libido tavan yapıyordu

kız ararsın ne olacak. zaten aradığında genelde sekreterler kadın olduğundan büyük ihtimalle kadın çıkacak. boşveeeeeeeer seni tanımıyo yaşamımın dediği gibi ay inşallah her şey güzel çıkar. bi de yine yaşamımın dediği gibi erkeklere de hormon bakıyorlar.hormon sorunu falan çıkarsa onlara da klomen ya da başka tür ilaçlar verebiliyorlar

libidosu tavan yapınca ne oluyrdu bende yiycem keçiboynuzundan oy oyy bu ay cok cok işim var cok cokk

selam kizlar nasilsiniz ne var ne yok ozledim sizi.artik topige ugrayan yok

selam kizlar nasilsiniz ne var ne yok ozledim sizi.artik topige ugrayan yok

hoşgeldin şikerimmmmmmm geçcmişler olsun kusmlardan dolayı hastanede yatıyormuşsun şimdi nasılsin iymisn cıktın mı hastaneden...ben köydeki işelri yeni bitirdimm geldim baktım bi orkide bi yasamım kalmışş geriye hayalimde gitmişş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…