heemmssooommm cannıımmm hemmssooommmmmmm
özledim kız seniii...namık kemale tayinim oldu.evi tuttum salı günü eşyalar gelecek elazığdan.net bağlatınca rahaatt raahaatt görüşürüzzz
tatlışım ben gayet iyiyim. bugün eşime ve bana genetik analiz yapılması için kan verdik. tatlıııış biz birlikte göbek tokuştura tokuştura doğuracaz inşallah.ve o zaman bence çok uzak değil
]
hayranım sanaaaa
tatlışım ben gayet iyiyim. bugün eşime ve bana genetik analiz yapılması için kan verdik. tatlıııış biz birlikte göbek tokuştura tokuştura doğuracaz inşallah.ve o zaman bence çok uzak değil
cumartesi köye gittimmmmmmmmmm bu sabah geldimmm noroldum ya noruldummmmmm
köyden ceviz aldımmm bide kuruincir alcam inşallah bu ay dolu dolu geccekkk cok pis hazırlanıyorumm.hemşommmmmmmmmmmm hemşommmmm kızzzzzzzz napıyonnnnnnnnnnnnn iyi olduguna sevindimmm evi nerden tuttu mustafa kemal okulu benim yeni taşıncak oldgum mahallenin yukarısında kalıyorrr
canım benim yaaaaaaaçok sevindim dönmüşsün köyden artıkın gelirsin sohbet etmeye. oooh incir ceviz de yarasın tatlışım ooooh ohhh kıvır gelsin bebişler
daha almam gereken bişey var mı kız söylen bu ayyy carpışmanın dibine vurmak istiyorum cinsel gücü arttırcak ne varsa yemek istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmartık bebiş yapma dönemine girdim köye uzun kalmaya gideemem ama odun yapılmaya gidilcek yeni ev hazırlıkları oy oyyyyy yoğun bir dönem bizi bekliyr sanırsam umarım altından kalkabilrim...
yasamım kız sen nasılsın iyimisin ıwantbaby nasıl acaba hamileydi
yeni hamile haberleri var mı
canim benim iyi bakalimmm insallhh hersey yolunda giderrr..
su bebek olayinda ben seni sen beni bekliyozz haaa biz beraber doguracaz su ufakliklariiii
arı sütü bal polen karışımı da alyumurtlayana kadar onu da ye tatlım ıwanttobaby de düşük yaptı
kızım internetten bak istersen. cinsel isteği artırdığı yazıyor. büyük marketlerde ve aktarda satılıyor.canım o doğurğanlığı arttırmıyor mu bana cinselgücü arttırcak şey lazım yavv bende kuru incir hormonlarımı düzeltmişti arıstünü nerden alcam ücreti ne kadar
kızlarrrrrrr hayalimm nasıl iyimi haberi olan varmıııııııı
bu arada saat kac oldu nirdesinz kimsecikler yok
günaydınnnnnnnnnnngünaydıııııın
günaydınnnnnnnnnnntopiğimizin anası bi gelse toparlar aileyi nirde bu topiğin anası nirdeeeeeeeeee
günaydıııııın
tatlım diyorum ki şu arı sütü olayına sen de bi girsengerçekten doğurganlığı artırıyor
orkide sperm testi yaptırmaya karar verdik bu test devlet hastanesinde yapılıyor mu yada yapılıp yapılmadğını hastanenin hangi bölümünden öğrenebilirim bi yardım etsen pek sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?