hoşgeldin şikerimmmmmmm geçcmişler olsun kusmlardan dolayı hastanede yatıyormuşsun şimdi nasılsin iymisn cıktın mı hastaneden...ben köydeki işelri yeni bitirdimm geldim baktım bi orkide bi yasamım kalmışş geriye hayalimde gitmişş
canım biz iyiyiz seni sormalı.. daha iyi misin? artık yavaş yavaş toplanıyoruz galibaselam kizlar nasilsiniz ne var ne yok ozledim sizi.artik topige ugrayan yok
libidosu tavan yapınca ne oluyrdubende yiycem keçiboynuzundan oy oyy bu ay cok cok işim var cok cokk
canım biz iyiyiz seni sormalı.. daha iyi misin? artık yavaş yavaş toplanıyoruz galiba
sen ne olduğunu bal gibi anladıııın
orkide diyelim ki bu gün o iş oldu cuma test yaptırabilir mi cok soru sordumama napak halan cesaret edip arayamadım hastaneyi
orkide diyelim ki bu gün o iş oldu cuma test yaptırabilir mi cok soru sordumama napak halan cesaret edip arayamadım hastaneyi
en az 2 gün en fazla 5 gün cinsel perhiz öneriyorlar
şimdi haberler
doktor hormon testin iyi dedi ne kadar iyiyse folik asiti günde yarım tablete düşürdüalttan muayene korkulacak bişey değilmiş onu anladım ne kadarda tırsıyodum
bende fitil grubuna katıldım biraz akıntım varmış 3 gün fitil kullan, 16 mm lik nur topu gibi yımırtam varmış cumartesiden itibaren gün aşırı çarp herifini dedi
eğer kırmızı kartı yersem fitile devam etcem, daha eşime demedim ama onunda sperm lerine baktırcaz .....
Nerdesin zilli sen (22)kimler hamiş bi diyin hele
aferin sanaaradım sordum özel de 50 tl ye yapılıyormuş sonra devleti aradım devlette yapılıyormuş,benim kırmızılarımın ilk lekesi geldiiiiiii olsun zaten bu ay bi beklentim yoktu niyse hadin yine görşürük köyden fasüülye getirdiydim onu haşlıyorum buzlga koycam
şimdi haberler
doktor hormon testin iyi dedi ne kadar iyiyse folik asiti günde yarım tablete düşürdüalttan muayene korkulacak bişey değilmiş onu anladım ne kadarda tırsıyodum
bende fitil grubuna katıldım biraz akıntım varmış 3 gün fitil kullan, 16 mm lik nur topu gibi yımırtam varmış cumartesiden itibaren gün aşırı çarp herifini dedi
eğer kırmızı kartı yersem fitile devam etcem, daha eşime demedim ama onunda sperm lerine baktırcaz .....
canım inşallah testin sonucu güzel çıkar.slm kızlar.Bugün hsg çektirdim.çok cnm yanmadı.Kendime kızıyorum.Niye özel de yaptırmadım diye.sonucunu pazartesi alacağım.Özelde çalışıyorum ve izin almak sıkıntı oluyor.Bir gün izinliydim ama yine halledemedim tam anlamıyla sinirlendim yaa.İnsanın aklına gelmiyor.devlet hastanesindeki doktor araştırmada yapılyor oraya gidin dedi ya sadece orada yapılıyor sandık herhalde .Çeken kişi tüplerimden birinin tıkalı olduğunu sıvının da pek açmadığını söyledi.Nedense çok güven vermedi bana aralarındaki konuşma birdaha çektirmek istiyorum.Başta üzüldüm.Her zaman rahatlıkla gidip gelemem uzak sıkıntı olacak tedavi aşamasında.Niye bulunduğum şehirde yok ki offf.160km yol gittim geldim elde var sıfır.özeli gelince aradım hemen sonucu veriyoruz dedi:)oyyyyyyyyyy oyyyyyyyyyyy oyyyyyyy
Hormon testi iyi çıktı.sperm testinde hızlılık biraz yavaş dedi 2 defa yapıldı.(%47-%38)sayısı ise normal.hsg sonucu pazartesi çıkacak.İnşallah yanlış yorumlamıştır oradaki kişi tıkanıklık yoktur.Allahım bebeğimizi bizim için hayırlı olan tez zamanda aratmadan kendiliğinden verir inşallah..amin
kimler hamiş bi diyin hele
kız zilli ben sana demiştim di mi normal diye. oh hadi gözün aydın, kulakların manisa olsun diye iğrenç espri yapayım sen cumartesini bekleme yarından başla çarpmaya
slm kızlar.Bugün hsg çektirdim.çok cnm yanmadı.Kendime kızıyorum.Niye özel de yaptırmadım diye.sonucunu pazartesi alacağım.Özelde çalışıyorum ve izin almak sıkıntı oluyor.Bir gün izinliydim ama yine halledemedim tam anlamıyla sinirlendim yaa.İnsanın aklına gelmiyor.devlet hastanesindeki doktor araştırmada yapılyor oraya gidin dedi ya sadece orada yapılıyor sandık herhalde .Çeken kişi tüplerimden birinin tıkalı olduğunu sıvının da pek açmadığını söyledi.Nedense çok güven vermedi bana aralarındaki konuşma birdaha çektirmek istiyorum.Başta üzüldüm.Her zaman rahatlıkla gidip gelemem uzak sıkıntı olacak tedavi aşamasında.Niye bulunduğum şehirde yok ki offf.160km yol gittim geldim elde var sıfır.özeli gelince aradım hemen sonucu veriyoruz dedi:)oyyyyyyyyyy oyyyyyyyyyyy oyyyyyyy
Hormon testi iyi çıktı.sperm testinde hızlılık biraz yavaş dedi 2 defa yapıldı.(%47-%38)sayısı ise normal.hsg sonucu pazartesi çıkacak.İnşallah yanlış yorumlamıştır oradaki kişi tıkanıklık yoktur.Allahım bebeğimizi bizim için hayırlı olan tez zamanda aratmadan kendiliğinden verir inşallah..amin
rüyaların gerçeğe dönüşür inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhselam kızlar nasılsınız ne var ne yok giremedim uzun zamandır. ben yarın kontrole gitcem yumurtalıklarıma bakacak doktor büyümüştür inşallah rüyalarımda hep oğlum olmuş kucağımda görüyorum Rabbim kısa zamanda rüyalarımı gerçekleştirir inşallah.
ayyyy bugun canim cok sikiliyor benim karnim agriyor belim agriyor yarin beklenmeyen gunumm offfffff
ayyyy bugun canim cok sikiliyor benim karnim agriyor belim agriyor yarin beklenmeyen gunumm offfffff
aferin sananerde yaptırmayı düşünüyorsun?
kız zilli ben sana demiştim di mi normal diye. oh hadi gözün aydın, kulakların manisa olsun diye iğrenç espri yapayım sen cumartesini bekleme yarından başla çarpmaya
canım inşallah testin sonucu güzel çıkar.
kızz nerdesin sen bakiim? keyfin nasıl? isim anası özlettin kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?