hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

canim hosgeldin.kizlar in cogu uzun zamandir girmiyorlarmis.niye acaba.bende hala hastanedeyim.doktorum birazda sabret gececek az kaldi diyorr.bende dua ediyorum.bir an once normale donezim diye.kizimla ilgilenememek uzuyor beni.

en az 2 gün en fazla 5 gün cinsel perhiz öneriyorlar

aradım sordum özel de 50 tl ye yapılıyormuş sonra devleti aradım devlette yapılıyormuş,benim kırmızılarımın ilk lekesi geldiiiiiii olsun zaten bu ay bi beklentim yoktu niyse hadin yine görşürük köyden fasüülye getirdiydim onu haşlıyorum buzlga koycam

şimdi haberler

doktor hormon testin iyi dedi ne kadar iyiyse folik asiti günde yarım tablete düşürdü alttan muayene korkulacak bişey değilmiş onu anladım ne kadarda tırsıyodum
bende fitil grubuna katıldım biraz akıntım varmış 3 gün fitil kullan, 16 mm lik nur topu gibi yımırtam varmış cumartesiden itibaren gün aşırı çarp herifini dedi
eğer kırmızı kartı yersem fitile devam etcem, daha eşime demedim ama onunda sperm lerine baktırcaz .....

ve haberler bittiiiiii...hormonlarının iyi olmasına sevindimm sen ilkkez mi alttan muayenin oldun kız

slm kızlar.Bugün hsg çektirdim.çok cnm yanmadı.Kendime kızıyorum.Niye özel de yaptırmadım diye.sonucunu pazartesi alacağım.Özelde çalışıyorum ve izin almak sıkıntı oluyor.Bir gün izinliydim ama yine halledemedim tam anlamıyla sinirlendim yaa.İnsanın aklına gelmiyor.devlet hastanesindeki doktor araştırmada yapılyor oraya gidin dedi ya sadece orada yapılıyor sandık herhalde .Çeken kişi tüplerimden birinin tıkalı olduğunu sıvının da pek açmadığını söyledi.Nedense çok güven vermedi bana aralarındaki konuşma birdaha çektirmek istiyorum.Başta üzüldüm.Her zaman rahatlıkla gidip gelemem uzak sıkıntı olacak tedavi aşamasında.Niye bulunduğum şehirde yok ki offf.160km yol gittim geldim elde var sıfır.özeli gelince aradım hemen sonucu veriyoruz dedi:)oyyyyyyyyyy oyyyyyyyyyyy oyyyyyyy

Hormon testi iyi çıktı.sperm testinde hızlılık biraz yavaş dedi 2 defa yapıldı.(%47-%38)sayısı ise normal.hsg sonucu pazartesi çıkacak.İnşallah yanlış yorumlamıştır oradaki kişi tıkanıklık yoktur.Allahım bebeğimizi bizim için hayırlı olan tez zamanda aratmadan kendiliğinden verir inşallah..amin

aferin sananerde yaptırmayı düşünüyorsun?
kız zilli ben sana demiştim di mi normal diye. oh hadi gözün aydın, kulakların manisa olsun diye iğrenç espri yapayımsen cumartesini bekleme yarından başla çarpmaya
canım inşallah testin sonucu güzel çıkar.
kimler hamiş bi diyin hele

kızz nerdesin sen bakiim? keyfin nasıl? isim anası özlettin kendini

selam kızlar nasılsınız ne var ne yok giremedim uzun zamandır. ben yarın kontrole gitcem yumurtalıklarıma bakacak doktor büyümüştür inşallah rüyalarımda hep oğlum olmuş kucağımda görüyorum Rabbim kısa zamanda rüyalarımı gerçekleştirir inşallah.

kız zilli ben sana demiştim di mi normal diye. oh hadi gözün aydın, kulakların manisa olsun diye iğrenç espri yapayımsen cumartesini bekleme yarından başla çarpmaya

cumartesiyi bekleme diyonda fitil verdi gacı cumartesiye kadar kullan sonra bırak çarpış adamınla dedi antibiyotikte verdi ikisinide c.tesiye kadar kullancam..

ayyyy bugun canim cok sikiliyor benim karnim agriyor belim agriyor yarin beklenmeyen gunumm offfffff

canım hoşgeldinn ne zamandır göremediydim seni umarım sonucların iyi çıkar sık sık gelin ya shbetlernizi özledimm
rüyaların gerçeğe dönüşür inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
ayyyy bugun canim cok sikiliyor benim karnim agriyor belim agriyor yarin beklenmeyen gunumm offfffff

benim beklenmeyen günüm dün başladı bugünde devam ediyor bugünden başladım ceviz pekmez tahin kuruincr ne varsa yiycmmm hayırlısıyla inşallah yarında sonkez bi doktora gözükeyim diyorum sonra artık oluruna bırakırız

inşallah gelmezler canım , sero çift çizgiyi gördü sayılır kan vermeye gitti inşallah öğleden sonra güzel haberler alcaz hiç canın sıkılmasın

devlet hastanesinde yaptırcam bi aksilik cıkmassa ev yaptırıyoruz o yüzden şu anda artı bir masraf cıkartmak istemiyrum hayırlısı inşallah güzel cıkar sonuclarımız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…