hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

eşim doktora birlikte girmemezie izin vermediydi söyleycektim ben hormon istiyoruz diye ama eşim sadece cocuk için geldim diyince usg ile sperm yazmış işte neyse hayırlısı öylemiş demek ki

canım spermiyogram zaten bu hormonlarla ilgili bilgi vermiş olur. merak etme yani. inşallah sonuçlar güzel çıkacak. spermler düşük çıktığında özellikle bakıyorlar bu hormonlara

iyiyim tatlım seni sormalı. bebiş nasıl? cinsiyet beklentisi var mı ayy ne tatlı yaa. çin takvimine baktın mı deryoş?

bende iyiyim çok şükür.Allah hepinize benimki gibi rahatt hamilelik nasip etsin inşallahhh bebiş iyidir diye umuyorum bana kalsa her gün doktora giderim herhalde kasık ağrılarım oluyo korkuyorum hemen..bebişi hissedene kadar bana huzur yok...
canım tüp bebekte tutmuyo diyolar ama erkek çıkıyodu sanırım.göbiş de erkek gibi sanki haftaya ctesi saklamazsa görücez nasipse

canlar bana müsade kendinize iyi bakınnnn kaybolmayın yine gelinn

selam kızlar dün doktora gittim ve lucrine başladım
yarında gonal f ile menogom (ismi buydu sanırım ) başlayacam
çarşambaya kadar kullancam çarşamba e2 çekilecek
şimdilik benden haberler bunlar
microdoz protokol uygulanacak

hadi hayırlısı inşallah canım bayağı büyütmüşsün
sağol canım büyüdü mü dersin bana hala işin başındaymışım gibi geliyor.aslında 5 hafta sonra yarılamış olacağım bir de en son çıktı aldığımda minicikti. son iki randevuma devlete gittim ikisinde de çıktı alamadım. gözümde hala eski hali kaldı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…