eşim doktora birlikte girmemezie izin vermediydi söyleycektim ben hormon istiyoruz diye ama eşim sadece cocuk için geldim diyince usg ile sperm yazmış işte neyse hayırlısı öylemiş demek ki
derya ile inşallah ortak arkadaşımızın dgününde tanışcaz
aaaa ne güzell. sizin ortak arkadaşınız mı varmış. vay beeee
derya da yeşil görünüyor ama nerelerde bulamadım
benim lise arkdaşım onun ilkokul arkdaşı ekim 22 sindede dğünü var bi aksilik cıkmassa gitcem sanırsam deryada gelecek öyle işte dün öğrendik bizde
deryoooşhoş geldin
iştee geldiim burdayyıımmm kimlerii görüyorummm oohh beee özledim hepiniziiii....
bi aksilik olmazsa bende gelicem canım inşallah..
orkidemmmm nasılsın canım???alerji olmussun geçmiş olsun tatlım yaaa
iyiyim tatlım seni sormalı. bebiş nasıl? cinsiyet beklentisi var mıayy ne tatlı yaa. çin takvimine baktın mı deryoş?
inşallah canım inşallahh ,,,kız bercesteeeeeeeeeeeeeeee nereye gittin topik anası
bende iyiyim çok şükür.Allah hepinize benimki gibi rahatt hamilelik nasip etsin inşallahhhbebiş iyidir diye umuyorum bana kalsa her gün doktora giderim herhalde kasık ağrılarım oluyo korkuyorum hemen..bebişi hissedene kadar bana huzur yok...
canım tüp bebekte tutmuyo diyolar ama erkek çıkıyodu sanırım.göbiş de erkek gibi sankihaftaya ctesi saklamazsa görücez nasipse
canlar bana müsade kendinize iyi bakınnnn kaybolmayın yine gelinn
berceeee sustun kız
bana da doktor erkek gibi dedi
sağol canım büyüdü mü dersin bana hala işin başındaymışım gibi geliyor.aslında 5 hafta sonra yarılamış olacağımhadi hayırlısı inşallah canım bayağı büyütmüşsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?