hem bebiş göbüşünde annen yanında çok imrendim vallamaşallah allah bozmasın hadi bakalım ben 6 ekime bu ayda olmadı bebiş derken sen bebişinin cinsiyetini söylersin, bende doktora gittim allahtan bişey demedi herşey normalmiş bi fitil verdi çarpışcağım zamanıda söyledi ama iş bende bitmeyince aksilikler çıktı bu ayda olmadı yaw galiba anlıycağın beklemedeyiz maşallah sen yolu yarıladın ,bari sen doğurmadan kervana katılsak
çok şükür sorunun yokmus ne güzel iştee:13::13:
olaaccaakk ollaaccaakkk hepiizin halayını çekicez hayırlısıyla merak etme seennn cicimm
amaninnnnnnnnnnnnn kimler burdaymışşşşşşş hemşerimmmmmmmmmmmm gelmişşşş hoşgellmişşşşşşşşşşşşşşşşşş
nassın kızz iymisin bebişin nasıll
artık sizlerleyim canlarım benimmvınn aldım sık sık görüşürüz inşallah...çoook sevindim senin adına tatlım herrr zaman yanındayıımmm öptüm senii
Allah razı olsun canım inşallah seninde güzel haberlerini alacağız.
kendim kadar istiyorum sana da. dua edeceğim. inşallah senin gıyabında meryem suresi okuyacağım.
adetin 2. günü yada 3. günü iğnelere başlanıyor. amaç çok sayıda olgun yumurta elde etmek.
iğnelerin dozu folikül durumuna göre ayarlanıyor. 3 gün yaptıktan sonra kontrole gidiyorsun.
yumurtaların iğneye verdiği cevaba göre dozu ya aynen devam ya artırır yada azaltabilir.
ben 12 gün yaptım iğne ama benim durum biraz farklı idi. rezerv azlığı vardı ve yumurtalarım iğnelere
çok geç cevap verdi. ama bazı arkadaşların 8 gün bazılarının da 10 gün iğne yaptığı oluyor. sonra bildiğin gibi
yumurta çatlatma iğnesi yapıyorsun. tam dedikleri saatte yapacaksın ve çatlama iğnesinden 36 saat sonra yumurtalar toplanıyor.
çok uzun bir işlem değil. anestezi veriliyor 15 -20 dk işlem sürüyor toplam yarım saat içerinde kendindesin.
ha bir de şu durum var çarşamba günü iğnelere başlayacaksın ya ondan sonra her zaman aynı saatte yap iğnelerini. en makbulu akşam 19 gibi
zaten sana transfere giderken neler yapacağını söylerler ama ben yinede söyleyeyim. hem opuya hemde transfere giderken banyo yapıp gideceksin.
parfüm v.b şeyler yasak. transfer işlemi 5- 10 dk lık bir işlem ağrısız acısız. bebişi görüyorsun içine koyarlarken. birde transferden 1.5 saat önce 1 litre su iç bol bol yürü
sonra benim gibi olma :) ( benim transferimi başka bir doktor yapmıştım. benim doktorun amerikada konferansı vardı. oda başka bir yerde çalışan arkadaşına rica etmiş o yaptı. neyse bana dedikleri saatten önce gel deyince ben suyu içmemiştim. gidene kadar gelir diye 10 bardak su içtim ama tık yok. mesane boş. sonra doktor suni idrarla doldurdu mesaneyi transferi öyle yaptı. tabi öyle sıkıştım ki. transferden sonra dinlenirken altıma sürgü koydular. kayınvalidede yanımda ben artık tutamadım sürgüyü doldurduk bir kez. o boşalttı. sonra yeniden koydu. öyle öyle tam 4 defa yattığım yerden idrar yaptım. belimden altı idrar oldu :) )
aman sen sen ol aynı pozisyona düşme canım.
transferden sonra 1 gün yatar pozisyonda dinlendim. sonra psikoljim bozuldu. sonraki günler evde kısa kısa yürüyüşler yaptım. uzanır pozisyonda oturarak dinlendim.
bana dedikleri 2 gün dinlen sonra normal hayata dönebilirsin demişlerdi. ama embriyonun vücuda uyumu ancak 4 günde oluyormuş o yüzden riske atma derim. sürekli yatak ta iyi değil çok harekette iyi değil. çok hızlı yürüme
ağır kaldırma ani hareketlerden kaçın. spor da yasak. Allah'ım inşallah vermeyi dilemiştir. ve inşallah vakti zamanı gelmiştir arkadaşım.
sağol canım benim için ne kadar zahmete girmişsin
cumaya doktorum çağırdı lucrin iğnesine başlayacakmışım
sonrasını anlatırım gelince bakalım sona yaklaşıyorum gibi
inşallah bende hamiş kalırım:26::26:
bana da ilk önce lucrinle başladı. sonra puregon ve menogonlarıda ekledi canım. ne zahmeti hayırlı uğurlu olsun. tek yapman gereken hızlı hareketten kaçınmak. sen beden eğitimi öğretmenisin mümkün mertebe az hareket
valla ilkten hiç stresim yok diyordum ama
bu ilaçlar beni biraz daha yaklaştırıyor bebeğime diye düşünmekten kendimi alamıyorum rüveyda
bu sabah erkenden uyandım ve yatakta sadece hayal kurdum
en çok ta hüsran olmak beni korkutuyor
hayırlısı ne ise o olsun diyorum sonrada Allahım gönlümdekini hayırlı eyle diyorum
herşeyi paylaşcam inşallah
çok sağol desteğin için:))
canım o korkular hep oluyor çok normal
tedavi sürecinde olacak mı olmayacak mı
hamile kalıyorsun keseyi görebilecekmiyim ve kalp atışlarını duyabilecekmiyim korkusu
onları aşıyorsun ya düşerse diye korku
en sonunda acaba sağlıkla kucağıma alabilecemiyim korkusu
bu korkular hiç bitmiyor bercestem. her şeye rağmen inan umut daha ağır basıyor.
hep dua et. Allah seni ve tüm anne adaylarını aday adaylarını korkularından emin kılsın.
her ne kadar birbirmizi tanımasakta ruh arkadaşım yanındayım ( ayrıca hemşo kıyağı)
geldim sonunndaaa ama kimsecikler yok buralardaaa:26::26:
iyiyim çok şükür bebiş de büyüyo teyzesi sizler için dua ediyooo
sen nasılsın fındığı da topladın oohhhh
SAĞOL CANIM ÇOK DUYGUSALIM
GALİBA ADET OLACAM
ŞİMDİ OKULDAYIM
ve ağlamak istemiyorum:) sağol canım gerçekten benim için umut oluyorsun
hoppp ne oluyr bakayım ağlamak senin gibi güzel bi anne aday adayına yakışıyormuuuuu aaaaa
evine yerleştin hayrılı ugurlu olsun inşallah bide bebeğin gelir oh yemede yanında yat olur misaliiiiiiiiiiiii
sohbetlerimizi cok özledimmm
ağlarım tabiinerdesin sen ben başka topklere gidip bakıyorum fotolarına
ama çook tatlı çıkmışsın canım eşinle çok yakışmışsın
bende yakında eklerim evin fotosunu banyo dolabım da takılsın herşey tam tekmil eklemek istiyorum
bu arada çok heyecanlıyım ben rümüş yaaa
ben burlardayım şikerim geldim topikte kimse kalmamıştı ama her girmeye bakıyordum topikte olan varmı yazan var mı diye lütfen hakkımı yemeyin...teşekkür ederim iltifatların icinn
4 gözle bekliyruz evin fotolarını...tüpbebek icin heyecanlısın dimi..bizde yeni ev yaptırmaya niyetlendik bakalım yaptırabilcekmiyiz
orkidemm naber canım
inşallahhh inşallahhhhhhh canım yüce rabbim bu aciz kullarını hayırlısıyla sevindirir inşallahhhhh pazartesi sperm testi vercez doktor bizim hazırlıklı geldiğimizi görünce bilinicli hastayı seviyordu galiba cok ilgilendi bizimle en erken güne randevu verdibiraz daha bekle
sadece banyom kaldı valla şükrediyorrum içindeyim ya
bu arada inşşşşşşşşşaaaalllaaahhh yaptırırsınız ev yaptırmak çok stresli ama
çok güzel bişeymişAllah en kısa zamanda sanada göstersin içindede bebekler inşaaalllaaahhhhhh:26::26:
şikerrrrrrrrrrrrr şekerrrrrrrr tanesiiiiiiiiiiiiiiiiiii napıynnnnnnnnnnnnnnnnnn revani gibi ttatlı anne aday adayıııııberceeeeeem. ben bakarken kimse yok gözüküyordu.meğer burdaymışın. iyiyim canım. allerji oldumvücudum para para kızardı. pis kaşınıyor. sen nasılsın tatlıcım. senin heyecanını yirim. heyecan iyidir, candır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?