hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

çok şükür sorunun yokmus ne güzel iştee:13::13:
olaaccaakk ollaaccaakkk hepiizin halayını çekicez hayırlısıyla merak etme seennn cicimm

çok şükür sorunun yokmus ne güzel iştee:13::13:
olaaccaakk ollaaccaakkk hepiizin halayını çekicez hayırlısıyla merak etme seennn cicimm

amaninnnnnnnnnnnnn kimler burdaymışşşşşşş hemşerimmmmmmmmmmmm gelmişşşş hoşgellmişşşşşşşşşşşşşşşşşş
nassın kızz iymisin bebişin nasıll

amaninnnnnnnnnnnnn kimler burdaymışşşşşşş hemşerimmmmmmmmmmmm gelmişşşş hoşgellmişşşşşşşşşşşşşşşşşş
nassın kızz iymisin bebişin nasıll

geldim sonunndaaa ama kimsecikler yok buralardaaa:26::26:
iyiyim çok şükür bebiş de büyüyo teyzesi sizler için dua ediyooo
sen nasılsın fındığı da topladın oohhhh

artık sizlerleyim canlarım benimm vınn aldım sık sık görüşürüz inşallah...çoook sevindim senin adına tatlım herrr zaman yanındayıımmm öptüm senii

hoşgeldin canım
evet kızlar artık pek uğramıyorlar ama sorun benden kaynaklandı
evi taşşı yerleştir derken biraz ihmal ettim
benim doğ. kont. hapım bitti dr. lucrin için cuma başlayalım dedi
bakalım lucrin kullanacakmışım sen kullanmışmıydın canım
valla bir haftası kalmış 4 aylık olmuş bizim kıymetlimiz
Allahım sağlıcakla bebek fotolarınıda görelim buradan inşallahhhhhhhhh

sağol canım benim için ne kadar zahmete girmişsin
cumaya doktorum çağırdı lucrin iğnesine başlayacakmışım
sonrasını anlatırım gelince bakalım sona yaklaşıyorum gibi
inşallah bende hamiş kalırım:26::26:

bana da ilk önce lucrinle başladı. sonra puregon ve menogonlarıda ekledi canım. ne zahmeti hayırlı uğurlu olsun. tek yapman gereken hızlı hareketten kaçınmak. sen beden eğitimi öğretmenisin mümkün mertebe az hareket

ruveyda 12:

canim oncelikle mesajinicin cok tesekkur ederim..Rabbim senden razi olsun bebislerini sana bagislasin insallah...benimde iki denemem var ve ikiside negatif..ikisindede tek embriyo trasnferi olmudtu..ama 3. de iki hakkim var..maddi manevi inan cok yoruldum..maddiyati gectim yeterki olsun elime avucumda ne yok veririm ama manevi durum maf ediyor insani..masallah diyorum hikayene..cok umut oldu bana..insalalh hepimizin hikayesi boyle mutlu son ile iter..ilgin ve alakain cin tesekkur ederim arkadasim..Rabbim bebieslerini sana bagislasin.Rabbim senden razi olsun insallah

ruveyda canim bu arada ozel mesaj hakkim yok o yuzden ozelden atamadim canimm

valla ilkten hiç stresim yok diyordum ama
bu ilaçlar beni biraz daha yaklaştırıyor bebeğime diye düşünmekten kendimi alamıyorum rüveyda
bu sabah erkenden uyandım ve yatakta sadece hayal kurdum
en çok ta hüsran olmak beni korkutuyor
hayırlısı ne ise o olsun diyorum sonrada Allahım gönlümdekini hayırlı eyle diyorum
herşeyi paylaşcam inşallah
çok sağol desteğin için:))

canım o korkular hep oluyor çok normal
tedavi sürecinde olacak mı olmayacak mı
hamile kalıyorsun keseyi görebilecekmiyim ve kalp atışlarını duyabilecekmiyim korkusu
onları aşıyorsun ya düşerse diye korku
en sonunda acaba sağlıkla kucağıma alabilecemiyim korkusu
bu korkular hiç bitmiyor bercestem. her şeye rağmen inan umut daha ağır basıyor.
hep dua et. Allah seni ve tüm anne adaylarını aday adaylarını korkularından emin kılsın.
her ne kadar birbirmizi tanımasakta ruh arkadaşım yanındayım ( ayrıca hemşo kıyağı )

SAĞOL CANIM ÇOK DUYGUSALIM
GALİBA ADET OLACAM
ŞİMDİ OKULDAYIM
ve ağlamak istemiyorum:) sağol canım gerçekten benim için umut oluyorsun

geldim sonunndaaa ama kimsecikler yok buralardaaa:26::26:
iyiyim çok şükür bebiş de büyüyo teyzesi sizler için dua ediyooo
sen nasılsın fındığı da topladın oohhhh

SAĞOL CANIM ÇOK DUYGUSALIM
GALİBA ADET OLACAM
ŞİMDİ OKULDAYIM
ve ağlamak istemiyorum:) sağol canım gerçekten benim için umut oluyorsun

hoppp ne oluyr bakayım ağlamak senin gibi güzel bi anne aday adayına yakışıyormuuuuu aaaaa
evine yerleştin hayrılı ugurlu olsun inşallah bide bebeğin gelir oh yemede yanında yat olur misaliiiiiiiiiiiii
sohbetlerimizi cok özledimmm

ağlarım tabii nerdesin sen ben başka topklere gidip bakıyorum fotolarına
ama çook tatlı çıkmışsın canım eşinle çok yakışmışsın
bende yakında eklerim evin fotosunu banyo dolabım da takılsın herşey tam tekmil eklemek istiyorum
bu arada çok heyecanlıyım ben rümüş yaaa

ben burlardayım şikerim geldim topikte kimse kalmamıştı ama her girmeye bakıyordum topikte olan varmı yazan var mı diye lütfen hakkımı yemeyin...teşekkür ederim iltifatların icinn
4 gözle bekliyruz evin fotolarını...tüpbebek icin heyecanlısın dimi..bizde yeni ev yaptırmaya niyetlendik bakalım yaptırabilcekmiyiz

biraz daha bekle
sadece banyom kaldı valla şükrediyorrum içindeyim ya
bu arada inşşşşşşşşşaaaalllaaahhh yaptırırsınız ev yaptırmak çok stresli ama
çok güzel bişeymiş Allah en kısa zamanda sanada göstersin içindede bebekler inşaaalllaaahhhhhh:26::26:

inşallahhh inşallahhhhhhh canım yüce rabbim bu aciz kullarını hayırlısıyla sevindirir inşallahhhhh pazartesi sperm testi vercez doktor bizim hazırlıklı geldiğimizi görünce bilinicli hastayı seviyordu galiba cok ilgilendi bizimle en erken güne randevu verdi
şikerrrrrrrrrrrrr şekerrrrrrrr tanesiiiiiiiiiiiiiiiiiii napıynnnnnnnnnnnnnnnnnn revani gibi ttatlı anne aday adayııııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…