İnşallah canım inşallah şimdilik iyi gidiyor bugün kesemizi gördük sıra pıtpıtlarını duymaya geldi..nasipse ayın 13ünde de pıtpıtlarını duyarız..
bilmiyorum canım keseyi gördüm ya rahatladım birde pıtpıtlarını duyarsam daha da rahatlayacağım bende dış gebelik şüphesi vardı o yüzden şu kese ile pıt pıtlar benim için önemli..ama cinsiyette ayrı hele hareketleri..Offf offf bugün kesenin ultrasyon resmini eşime gösterdim al bebişimizin ilk fotosu diye ilk başta göremedihayırlısıyla pıtpıtları da duyarsın canım..ardından cinsiyet heyecanı onu hissetme telaşları vs..bekleyiş bitmiyo hiiçç
bana aç gel diyolardı da ondan dedim tatlım.yaptırdıysan sorun yok o zaman.
dolmusla gidiyorum cnm araçla 15dklık mesafede.ilk hafta rapor alamazmısın ki biraz yatmıs olursun..
serap cnm hayirli olsun Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin insbilmiyorum canım keseyi gördüm ya rahatladım birde pıtpıtlarını duyarsam daha da rahatlayacağım bende dış gebelik şüphesi vardı o yüzden şu kese ile pıt pıtlar benim için önemli..ama cinsiyette ayrı hele hareketleri..Offf offf bugün kesenin ultrasyon resmini eşime gösterdim al bebişimizin ilk fotosu diye ilk başta göremedisonra gösterdim bak şurada ki karartı diye yüzüme bir bakışı var anlatamam bu mu diyor bizim velet şimdi ay o kadar güldüm ki ne bekliyordun dedim 9 aylık bir bebek mi?
amin canım inşallah hepimiz sağ salim kucaklarımıza alırız...serap cnm hayirli olsun Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin ins
bilmiyorum canım keseyi gördüm ya rahatladım birde pıtpıtlarını duyarsam daha da rahatlayacağım bende dış gebelik şüphesi vardı o yüzden şu kese ile pıt pıtlar benim için önemli..ama cinsiyette ayrı hele hareketleri..Offf offf bugün kesenin ultrasyon resmini eşime gösterdim al bebişimizin ilk fotosu diye ilk başta göremedisonra gösterdim bak şurada ki karartı diye yüzüme bir bakışı var anlatamam bu mu diyor bizim velet şimdi ay o kadar güldüm ki ne bekliyordun dedim 9 aylık bir bebek mi?
bilmiyorum canım keseyi gördüm ya rahatladım birde pıtpıtlarını duyarsam daha da rahatlayacağım bende dış gebelik şüphesi vardı o yüzden şu kese ile pıt pıtlar benim için önemli..ama cinsiyette ayrı hele hareketleri..Offf offf bugün kesenin ultrasyon resmini eşime gösterdim al bebişimizin ilk fotosu diye ilk başta göremedisonra gösterdim bak şurada ki karartı diye yüzüme bir bakışı var anlatamam bu mu diyor bizim velet şimdi ay o kadar güldüm ki ne bekliyordun dedim 9 aylık bir bebek mi?
amin canım inşallah hepimiz sağ salim kucaklarımıza alırız...
yok canım artık bebişim benimle kesemizi gördük ya birde doktoruma güveniyorum o çok önemliydi benim için..ne güzel anlar bunlar yaaa inşallah sorun olmadan pıt pıtlarıda duyarsın aklına
kütü şeyler getirme
canım rahimde kitle vardı kese görünmeden önce daha da yeniydi hamişliğim değerimde düşüktü ama ikigünde bir ikiye katladı değerim kitle de kaybolmuştu bugün görünmedi yaniins cnm. senin neden dis gebelik riskin vardi ki?
amaninnnnnn kalabalikmis burasi bugunnasilsiniz kizlar
yok canım artık bebişim benimle kesemizi gördük ya birde doktoruma güveniyorum o çok önemliydi benim için..
canım rahimde kitle vardı kese görünmeden önce daha da yeniydi hamişliğim değerimde düşüktü ama ikigünde bir ikiye katladı değerim kitle de kaybolmuştu bugün görünmedi yani
sweetimmmmmmmmm canım nasılsın
nasıl gidiyo hamişlik oyy yirim sizin göbüşlerinizi
çok şükür birşey çıkmadı canım..iyi elh. sorun olmamasina cok sevindim
benim kollarım mosmor oldu 3 günde 6 defa kanda baktırmışım düşünün ve son kan alırken hemşire hocam delik deşik olmuş damarlara zarar verecek duruma geldi dedi...napayım tek bebişim benimle olsun da gerisi önemli değildi ki zaten en son bende pazartesi gitmiştim cumartesiye kadar evde diinlen dedi doktorum cumartesi gelene kadar olan bana oldu...çok iyi anlıyorum seni ben tüp bebekle hamişim.testte pozitifi öğrendikten sonra 2 hafta sonra gel ultrasonda bakalım dedi dr.o 2 haftayı nasıl geçirdim bi bilsenRabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahh...
alacam canım alırım Allahtan bişey olmazsa
sadece sonra 15 dk yürümek sıkıntı olmaz dimi
sen evde ev işi yapıyor musun yada ne zaman başladın
ilk zamanlarda annem gelecek de herzaman kalamaz
amaninnnnnn kalabalikmis burasi bugunnasilsiniz kizlar
sorun olmaz sanırım ama sen yine de doktoruna danıs.ilk 3 günden sonra günlük hayatınıza dönebilirsiniz diyolar.annem transfer sonrasında yanımdaydı o işleri hallediyordu.sonrasında lekelenmelerim olunca sürekli yatmam gerekti işleri eşim yaptı yemeklerimi yapıyodum sadece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?