hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

İnşallah canım inşallah şimdilik iyi gidiyor bugün kesemizi gördük sıra pıtpıtlarını duymaya geldi..nasipse ayın 13ünde de pıtpıtlarını duyarız..

hayırlısıyla pıtpıtları da duyarsın canım..ardından cinsiyet heyecanı onu hissetme telaşları vs..bekleyiş bitmiyo hiiçç

hayırlısıyla pıtpıtları da duyarsın canım..ardından cinsiyet heyecanı onu hissetme telaşları vs..bekleyiş bitmiyo hiiçç
bilmiyorum canım keseyi gördüm ya rahatladım birde pıtpıtlarını duyarsam daha da rahatlayacağım bende dış gebelik şüphesi vardı o yüzden şu kese ile pıt pıtlar benim için önemli..ama cinsiyette ayrı hele hareketleri..Offf offf bugün kesenin ultrasyon resmini eşime gösterdim al bebişimizin ilk fotosu diye ilk başta göremedi sonra gösterdim bak şurada ki karartı diye yüzüme bir bakışı var anlatamam bu mu diyor bizim velet şimdi ay o kadar güldüm ki ne bekliyordun dedim 9 aylık bir bebek mi?

bana aç gel diyolardı da ondan dedim tatlım.yaptırdıysan sorun yok o zaman.
dolmusla gidiyorum cnm araçla 15dklık mesafede.ilk hafta rapor alamazmısın ki biraz yatmıs olursun..

alacam canım alırım Allahtan bişey olmazsa
sadece sonra 15 dk yürümek sıkıntı olmaz dimi
sen evde ev işi yapıyor musun yada ne zaman başladın
ilk zamanlarda annem gelecek de herzaman kalamaz

serap cnm hayirli olsun Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin ins

ne güzel anlar bunlar yaaa inşallah sorun olmadan pıt pıtlarıda duyarsın aklına
kütü şeyler getirme

kütü şeyler getirme

kütü şeyler getirme
yok canım artık bebişim benimle kesemizi gördük ya birde doktoruma güveniyorum o çok önemliydi benim için..

ins cnm. senin neden dis gebelik riskin vardi ki?
canım rahimde kitle vardı kese görünmeden önce daha da yeniydi hamişliğim değerimde düşüktü ama ikigünde bir ikiye katladı değerim kitle de kaybolmuştu bugün görünmedi yani

çok iyi anlıyorum seni ben tüp bebekle hamişim.testte pozitifi öğrendikten sonra 2 hafta sonra gel ultrasonda bakalım dedi dr.o 2 haftayı nasıl geçirdim bi bilsen Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahh...

iyi elh. sorun olmamasina cok sevindim

iyi elh. sorun olmamasina cok sevindim
çok şükür birşey çıkmadı canım..

benim kollarım mosmor oldu 3 günde 6 defa kanda baktırmışım düşünün ve son kan alırken hemşire hocam delik deşik olmuş damarlara zarar verecek duruma geldi dedi...napayım tek bebişim benimle olsun da gerisi önemli değildi ki zaten en son bende pazartesi gitmiştim cumartesiye kadar evde diinlen dedi doktorum cumartesi gelene kadar olan bana oldu...

alacam canım alırım Allahtan bişey olmazsa
sadece sonra 15 dk yürümek sıkıntı olmaz dimi
sen evde ev işi yapıyor musun yada ne zaman başladın
ilk zamanlarda annem gelecek de herzaman kalamaz

sorun olmaz sanırım ama sen yine de doktoruna danıs.ilk 3 günden sonra günlük hayatınıza dönebilirsiniz diyolar.annem transfer sonrasında yanımdaydı o işleri hallediyordu.sonrasında lekelenmelerim olunca sürekli yatmam gerekti işleri eşim yaptı yemeklerimi yapıyodum sadece.

ahh ogünleri nasıl unuturum şaşkınlığıma ver biraz stres oldum
çok heyecanlıyım ben
inşallah herşey çok güzel olacak
bu arada bu msj 3 kez yazdım herseferinde netten koptum
yarın görüşürüz kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…