hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

ne yapıyım canım ya yalnızlık zor eşim daha gelmedi. ailem Ankara'da Allahtan. valla bebişler çok şanslı. bugun kendime bot almaya çıktım döndüğümde sadece elimde bebek kıyafeti vardı:1: kız bebek alışverişi daha bir zevkli oluyor canım ya sen neler hissediyorsun? ben hamile olmadan önce almıştım birkaç parça hevesten :1: şimdi pembe bişeyler alıyım diyorum. onlar her iki cins için olan renklerdi. bir de 0-3 ay pek evden çıkabilir miyiz belli değil 0-3 leri halledeyim diyorum. iç-dış zıbın, tulum, birkaç uzun kol body (nasılsa hemen büyüyecek ) mendil, eldiven, şapka :1: babası gelsin büyük şeyleri alıcaz beraber. sen neler aldın? 3aydan sonra çıkarız dışarı hem hava da sıcak olacak

benim eşim de aralığın ilk haftası gelecek nasipse..çarsıya çıktığımda gözüm sadece bebek kıyafetlerinde aynenn:1::1:
hosuma giden 0-3 3-6 ay alıyom valla..tulumlar pijama takımları zıbınlar battaniyeler aldım..büyük parçaları eşim gelince alırız bizde inşallah..ben beğendiklerimi topluyorum simdiden yavas yavas..
15+5 ken gittiğimde 14 cm kilosunu tam hatırlayamadım ama 125 130gr felandı sanırım..

nazlımaaaaa canımm cok gecmiş olsunn
kızlar sohbet için sonunda bir araya gelebilmişsiniz ne güzel keşke bende olabilseydm bugün eltimdeydik kuzenleri ablası vardı güzel bir gün dü..karnım hafiften ağrımaya başladı kırmızılar
geliyor sanırsam....
oy dünyaaaa oyyyyyyyy dünyada zarardan başka bişey deiğilmmmmmmmmmmmm :2:

:22::22::22::22::22::22:sana başka bir şey demiyorum:22::22::22::47::47::47:

kocişim bana bugün elıdor şampuanını almış saclarım cokk dökülüyordu laf arasında demiştim elidor iyi geliyordu diye bugün almış gelmişş bu herif beni seviyor yavvv hemde cok seviyor yav :88:

ben de göbek atıyom:8::8:iyiyim çok şükür. stres yapmışın, melankoliye yazmışın:22: daha iyi misin? kırmızılardan ne haber?

evet biraz stres yaptıydım dün eltimlerdeydim bi konu gecti bişey anlattı bana ona üzülmüştüm o yüzden yazdım şimdi iyyim bi sıkntı yok...oo oooo kırmızılar geliyorr görmedin mi naşasın naşasınnnnn diye nara atıyordum...nedense bu ay böyle kırmızılar gelcek diy ebi sevincliyim karnım şişti sıcak basmalarım başladı mide bulantılarım başladı...yani yoldalar şikerlerrrrrrrrrr
ŞEKERLERRRRRRRRRRRR HOŞGELDİNZZZZZZZZZZZ DERYAMMMM HEMŞOMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM KIZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ NAPIYONNNNNNNNN
BEBEK BATTANİYESİNİ NERDEN ALDIN KACA ALDINN

evet biraz stres yaptıydım dün eltimlerdeydim bi konu gecti bişey anlattı bana ona üzülmüştüm o yüzden yazdım şimdi iyyim bi sıkntı yok...oo oooo kırmızılar geliyorr görmedin mi naşasın naşasınnnnn diye nara atıyordum...nedense bu ay böyle kırmızılar gelcek diy ebi sevincliyim karnım şişti sıcak basmalarım başladı mide bulantılarım başladı...yani yoldalar şikerlerrrrrrrrrr
ŞEKERLERRRRRRRRRRRR HOŞGELDİNZZZZZZZZZZZ DERYAMMMM HEMŞOMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM KIZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ NAPIYONNNNNNNNN
BEBEK BATTANİYESİNİ NERDEN ALDIN KACA ALDINN

oooh ohh:8: ben de bir an önce kırmızılar gelsin çalışmalara koyulayım istiyorum bir an evvel:1:sahalara dönüş yapıyorum:9::9:

Orkidecim bir şey sorabilirmiyim sana.Ben 19 eylülde hsg çektirdim.7 ekimde adet olmam gerekti.ama hala olmadım.Hsg geciktirme yapar mı.Hani antibiyotik de aldım.1 haftadır da hep olacak gibiyim.akıntım çok.Hep oldum diyorum sonra olmadığımı görüyorum.sence geciktirir mi.

amin allah kimsenin kocasının yoklugunu göstermesinn,,,,sen nasılsın iyimisin genetik sonucların geldi mi gerci doktorun sorun yok demiş ama kesin sonclarıda okusaydık iyi olurdu

yok canım ya tembellik edip sormadım rapor çıktı mı diye. yarın genetik doktoruma oturmaya gideceğim:1:soruveririm:1: ben valla dr'dan duyunca rahatlayıp saldım çayıra. eşim de nasıl sonucu kesin görmeden inandığıma hayret ediyor:9:

:52::52::52:ben de iyiyim canım ne olsun, iş güç işte. demek bizim miniciğe tatlı tatlı şeyler alıyor anacığı. oooyyy çok tatlı ama yirim ben sizi:16::16::16:

yaa dükkanların önünden geçerken hep aklım kalıyodu hamişlikten sonra almaya basladım hele de cinsiyet belli olunca pembişleri doldurdum :1::1::1:

Orkidecim bir şey sorabilirmiyim sana.Ben 19 eylülde hsg çektirdim.7 ekimde adet olmam gerekti.ama hala olmadım.Hsg geciktirme yapar mı.Hani antibiyotik de aldım.1 haftadır da hep olacak gibiyim.akıntım çok.Hep oldum diyorum sonra olmadığımı görüyorum.sence geciktirir mi.

canım hiç gecikme yaptırır diye duymadım. ben de yaptırdım. beklenen zamanlarda oldu. belkim hamilesin hıııı:52::52::46::46::46: yarın idrar testi yaptırsana

yaa dükkanların önünden geçerken hep aklım kalıyodu hamişlikten sonra almaya basladım hele de cinsiyet belli olunca pembişleri doldurdum :1::1::1:

ohh ne güzel. ben de mavi pembe farketmez deli gibi bebek alışverişi yapıp borca giresim var:1:

Son düzenleme:
Back
X