ne yapıyım canım ya yalnızlık zor eşim daha gelmedi. ailem Ankara'da Allahtan. valla bebişler çok şanslı. bugun kendime bot almaya çıktım döndüğümde sadece elimde bebek kıyafeti vardıkız bebek alışverişi daha bir zevkli oluyor canım ya sen neler hissediyorsun? ben hamile olmadan önce almıştım birkaç parça hevesten
şimdi pembe bişeyler alıyım diyorum. onlar her iki cins için olan renklerdi. bir de 0-3 ay pek evden çıkabilir miyiz belli değil 0-3 leri halledeyim diyorum. iç-dış zıbın, tulum, birkaç uzun kol body (nasılsa hemen büyüyecek ) mendil, eldiven, şapka
babası gelsin büyük şeyleri alıcaz beraber. sen neler aldın? 3aydan sonra çıkarız dışarı hem hava da sıcak olacak
benim eşim de aralığın ilk haftası gelecek nasipse..çarsıya çıktığımda gözüm sadece bebek kıyafetlerinde aynenn

hosuma giden 0-3 3-6 ay alıyom valla..tulumlar pijama takımları zıbınlar battaniyeler aldım..büyük parçaları eşim gelince alırız bizde inşallah..ben beğendiklerimi topluyorum simdiden yavas yavas..
15+5 ken gittiğimde 14 cm kilosunu tam hatırlayamadım ama 125 130gr felandı sanırım..