bu ay olmadıgına nıe bu kadar eminsinki belkide olmustur?????????benim batım bugündü tabi günü gününe gelmesini beklemiyrdum ama gelse iyi olurdu yani az da olsa umut bağlamama sebep oluyr karnımın şişlği inmişti tekrar şişti yani gelcem diyor
sen varsın yayok daha gecikmedi 23ü gunum..ama gecikirse falan bosuna ümitlenmek istemiom cok yoruldum negatıflerden
bu ay olmadıgına nıe bu kadar eminsinki belkide olmustur?????????
ama cogu ınsana göre adet belirtileride yaşanıomuş hamileliktee umarım seninde öyledirben şunu anladım 35 günü doldurmadan ümitlenmemek test yapmamak gerekiyormuş emin olmak değil aslında bebek işini önemsemeye başladıktan sonra vucudumu daha bir iyi tanır oldum her ay aynı belirtileri veriyor kırmızılar ardından geliyor o yüzden. tabi gönül ister ki kırmızılar bebek oldugu icin gelmesin
ama cogu ınsana göre adet belirtileride yaşanıomuş hamileliktee umarım seninde öyledir
kızlar bnm yumurtam geç çatladı diyelim o zaman adetimde gecikir mi bnm??
ben şunu anladım 35 günü doldurmadan ümitlenmemek test yapmamak gerekiyormuş emin olmak değil aslında bebek işini önemsemeye başladıktan sonra vucudumu daha bir iyi tanır oldum her ay aynı belirtileri veriyor kırmızılar ardından geliyor o yüzden. tabi gönül ister ki kırmızılar bebek oldugu icin gelmesin
tatlım ümitlendirmek için söylemiyorum ama zaten adet belirtisive hamilelik belirtisi birbirinden farklı değil. hamile kalınca şimdi olduğundan farklı belirti olmuyor. belirtiler adet geçtikten sonra çıkmaya başlıyor. inşallah hamişsindir. değilsen de adetin hemencecik geliversin inşallah
inşallh bugünde gelmedi ama şiş karnımm bi test yapsam mı hemen en azından beklerkenki osıkıntıyı duymam oy oyy niyse karalar bağladım
inşallh bugünde gelmedi ama şiş karnımm bi test yapsam mı hemen en azından beklerkenki osıkıntıyı duymam oy oyy niyse karalar bağladım
patlat bi test oooh. senin canın sağolsun
test yap tabi ne kaybedersin ki, inş hamişsindir.
ben kırmızıları gördüm hiç oralı değilim neden olayım ki tedavi bile görmedim
kızlar evi camaşır suyuyla kırklıyorum resmen yarın ağır misafirlerim gelcekk yaaaaaaaaaaaaaa ağlamak istiyrummmmmmm kırmızlar gelceksen gel ne olur bekletmeeeeeee yaaaaa oyyyyyyyyyy.............karnım ağrıyor göbeğim düştü sanırsam...ayağım burkulsa buraya yazcam herhaldebana kaderiminnnnnnnnn bir oyunu muuuuu aldı sevdiğimi verdiiii zulumuu tıtıtırıttttttt
kızlar evi camaşır suyuyla kırklıyorum resmen yarın ağır misafirlerim gelcekk yaaaaaaaaaaaaaa ağlamak istiyrummmmmmm kırmızlar gelceksen gel ne olur bekletmeeeeeee yaaaaa oyyyyyyyyyy.............karnım ağrıyor göbeğim düştü sanırsam...ayağım burkulsa buraya yazcam herhaldebana kaderiminnnnnnnnn bir oyunu muuuuu aldı sevdiğimi verdiiii zulumuu tıtıtırıttttttt
dün bebek görmeye gittik daha 17 günlük böyle kücük kücük kulakları vardı kulakları niye dikkatimi cektiyse artıkama kucağıma alamadım gazı vardı biraz huzursuzdu kocişim kucağına aldı sonra bende yanına oturdum biraz izledimm ne şekerdi ya
sonra yolda gelirkenn böyle acayip olduk eşimle bizede nasip eder inşallah yüce rabbim
kız delüüüü test yapaydın da öyle test işlerine gireydinçamaşır suyu gebe isen iyi değil
test yokki evde kocama al desen ışkınla kovalar beni 1 gün gecti ne testi diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?