hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

sen varsın ya
yok daha gecikmedi 23ü gunum..ama gecikirse falan bosuna ümitlenmek istemiom cok yoruldum negatıflerden

bu ay olmadıgına nıe bu kadar eminsinki belkide olmustur?????????

ben şunu anladım 35 günü doldurmadan ümitlenmemek test yapmamak gerekiyormuş emin olmak değil aslında bebek işini önemsemeye başladıktan sonra vucudumu daha bir iyi tanır oldum her ay aynı belirtileri veriyor kırmızılar ardından geliyor o yüzden. tabi gönül ister ki kırmızılar bebek oldugu icin gelmesin

ama cogu ınsana göre adet belirtileride yaşanıomuş hamileliktee umarım seninde öyledir

kızlar benim de 3 gündür çok afedersiniz ama akıntım ya kahverengi ya da pembe. ha adet oldum ha olucam diyorum bir türlü gelmedi. olsa da ben de çalışmalara başlasam. bu ay aşılama isteyeceğim doktorumdan.

ha bu arada söylemeyi unuttum. bebeğe yapılan genetik test normal çıktı. yavrum normalmiş. ne oluyor acaba ben düşürüyorum bunları. doktorum bugün çağırdı. akşam kontrole gideceğim. bakalım ne diyecek

tatlım ümitlendirmek için söylemiyorum ama zaten adet belirtisive hamilelik belirtisi birbirinden farklı değil. hamile kalınca şimdi olduğundan farklı belirti olmuyor. belirtiler adet geçtikten sonra çıkmaya başlıyor. inşallah hamişsindir. değilsen de adetin hemencecik geliversin inşallah

inşallh bugünde gelmedi ama şiş karnımm bi test yapsam mı hemen en azından beklerkenki osıkıntıyı duymam oy oyy niyse karalar bağladım

patlat bi test oooh. senin canın sağolsun

kızlar evi camaşır suyuyla kırklıyorum resmen yarın ağır misafirlerim gelcekk yaaaaaaaaaaaaaa ağlamak istiyrummmmmmm kırmızlar gelceksen gel ne olur bekletmeeeeeee yaaaaa oyyyyyyyyyy.............karnım ağrıyor göbeğim düştü sanırsam...ayağım burkulsa buraya yazcam herhalde bana kaderiminnnnnnnnn bir oyunu muuuuu aldı sevdiğimi verdiiii zulumuu tıtıtırıttttttt

kız delüüüü test yapaydın da öyle test işlerine gireydinçamaşır suyu gebe isen iyi değil

dün bebek görmeye gittik daha 17 günlük böyle kücük kücük kulakları vardı kulakları niye dikkatimi cektiyse artık ama kucağıma alamadım gazı vardı biraz huzursuzdu kocişim kucağına aldı sonra bende yanına oturdum biraz izledimm ne şekerdi ya
sonra yolda gelirkenn böyle acayip olduk eşimle bizede nasip eder inşallah yüce rabbim

böyle gel dersen gelir. düşünmeee rahat ol. başka şeyler düşün. çamaşır suyuyla da çok oynama

inşallah kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…