sabahtan beri hastalığına bakmayıp bana sataşıyo yüzlemiycen böylesini sen askerde çok dayak yersin rümüşüm gel ben sana ders verem asıl nasıl yola getirilir dersiolsun evde tek gine bırakamam ben onu kız komşi hic yakıştıramadım sana insan bi pancar corsbası yapar göndeirrr tütüt hiccc yakıştıramadım sana
dimi yani alması öğrenmesi gereken cok şey var
sabahtan beri hastalığına bakmayıp bana sataşıyo yüzlemiycen böylesini sen askerde çok dayak yersin rümüşüm gel ben sana ders verem asıl nasıl yola getirilir dersi
sabahtan beri hastalığına bakmayıp bana sataşıyo yüzlemiycen böylesini sen askerde çok dayak yersin rümüşüm gel ben sana ders verem asıl nasıl yola getirilir dersi
pes valla daha ne denir ki. geceden beri ilk kez ateşim düşmüş azıcık kendimi hissetmeye başlamışım şu zilli irmoşun dediklerine bakasıl ben küstüüüüm pis piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiis
resimdeki kız da cok tatlı bişeymiş allahım sanada göndersin inşallah böyle bi tatlı bişeyden
pes valla daha ne denir ki. Geceden beri ilk kez ateşim düşmüş azıcık kendimi hissetmeye başlamışım şu zilli irmoşun dediklerine bakasıl ben küstüüüüm pis piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiis
anammm bi dayak yemediğimiz kaldıydı komşiden onuda yemiş oldukkkkkkkk ben seni komşilikten redediyorum bak başının caresine
amaninnnnnnnn:84::84::84:bensiz nasil da sohbet etmisler haber vermeden kustum size.
orkide gecmis olsun canikom.neyse hastasin barisayim bariya ben bu gun cok kotuyum berbadim.damar yolum tikandi.doktoru bekliyorum gelsin yeni damar yolu acsin.serumum coooooooooooookkkkkkkkkkkk gecikti.midem feciiiii.ALLAHIM yardim et. kizlar hadi gelin yanima cok yalnizim
amaninnnnnnnn:84::84::84:bensiz nasil da sohbet etmisler haber vermeden kustum size.
Orkide gecmis olsun canikom.neyse hastasin barisayim bariya ben bu gun cok kotuyum berbadim.damar yolum tikandi.doktoru bekliyorum gelsin yeni damar yolu acsin.serumum coooooooooooookkkkkkkkkkkk gecikti.midem feciiiii.allahım yardim et. kizlar hadi gelin yanima cok yalnizim
orkide gecmis olsun canikom.neyse hastasin barisayim bariya ben bu gun cok kotuyum berbadim.damar yolum tikandi.doktoru bekliyorum gelsin yeni damar yolu acsin.serumum coooooooooooookkkkkkkkkkkk gecikti.midem feciiiii.ALLAHIM yardim et. kizlar hadi gelin yanima cok yalnizim
kizlar nasil korkutduysasiniz doktoru geldi yapti.canlarim benim yaaaaaaaa orkidem sorma canim.yaaaaa,ne biliyim ama sanki bu daha fazla surdu gibi banada geliyor.
canım ya neyse az kalmıştır şu bulantıların bitmesine
niye bana kimse cevap vermioooo
sen varsın yakuzum kimse olmadğından olabilir mihic bir bilgim yok senin kırmızılar gecikti mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?