böyle gel dersen gelir. düşünmeeerahat ol. başka şeyler düşün. çamaşır suyuyla da çok oynama
sen de onu kovalarsın. erkek adam ne anlarmış kadının test dürtüsünden
tatlım sıkıntılanman normal bat günlerinde. bari sıkıntı yapmaya yapıyon bi de niye sıkıntı yapıyorum diye kafana takıp sıkıntını artırma... pehhh ne dedim ben böyle tekerleme gibiya aslında cok oynamamda bizim evde akrep var ilacladık ettik eyledik yok arada geliyr yine camaşır suyundan uzak dururlarmış..suya bol gine katıyorum napam olsun
kızlar cok dertliym cokkk...ne güzel sıkıntı yapmıyordum ama bat günleri böyle kafama cok takıyorumm
tatlım sıkıntılanman normal bat günlerinde. bari sıkıntı yapmaya yapıyon bi de niye sıkıntı yapıyorum diye kafana takıp sıkıntını artırma... pehhh ne dedim ben böyle tekerleme gibi
cok güzel anlattın kız bu kafayla bide anladım kı yok birazdan temizlğe devam etcem ozman aklıma gelmez acıyorum müziği oh yandan yandan oyunyorum hemde temizlik yapıyorum
neyse ben kendimi cok anlattım sen ne yapıyorsun kontrale gittin mi ya bişey sorcam yanlış anlama şimdi sen hamile kalabilyrsn ya niye aşılama istiycen onu ben tam anlayamaıdım
ya ne bileyim önümüzdeki ay hamile kalma şansını artırmak içinşımarıklıktan
neyse ben kendimi cok anlattım sen ne yapıyorsun kontrale gittin mi ya bişey sorcam yanlış anlama şimdi sen hamile kalabilyrsn ya niye aşılama istiycen onu ben tam anlayamaıdım
şımarık senii şımarıkkk cok şımartmış seni annenayağımda terlik var yavaş yavaş yapıyorum terlemem cay içiyorum su niyetine ağır kaldırılcak bişey yok zate yani nineciğim sıkıntı yokk sen hastanedemsn
böyle gel dersen gelir. düşünmeeerahat ol. başka şeyler düşün. çamaşır suyuyla da çok oynama
sende gösterip vermeyenlerdensin bi geldin bi gittin kızaz size şımarıklık yapcaktım nereye kactın hemen
evdeyim. ama yarın hastanedeyim nöbet varben evde oturmak istiyorum
şımar kız sen de şımarirmoş olaydı biraz da onu şımartırdık. onun deyimiyle yüzlerdik
sende giriş bi temizlik yapptereği indir mesela
irmoş ne yapıyor acabaa o bizi daha cok sopaya cekerdi herhalde :elinde bi ışkın kovalardı bizii
terek ne olaki:26::26:
B
hahahayyyyyyyyyyyyyyyyy kız tereği bilmiyon mu sennn hecc sana yakıştıramadımmkız mutfaktaki tabakları koydugun yere bizim burda terek derler
bilmiyooooomne cahilim anam ben de
hiç terekle uğraşasım yok amamiskin miskin yuvarlanasım var
tımam bi sağa yuvarlan bi solaaaaaa bi türk kahvesi yapayım sana şöle bol köpüklüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü olannıdan....yada cek üstüne bir yorgan miskinleşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?