kızlar merhabaaaaaaaaaa ben geldimmmmmmmmmmmm....:) dün giremedim vınımın süresi dolmuştu.. neyseki kocacım yukledii sizden ayrı kalmama gönlü elvermedi:)))) ben hala adet olmadım tam 4 gunum geçti bugun sabah kaltığımda ilk idrarımla yaptıgım test herzamanki gibi negatif verdi.. sürekli adet olcakmışım gibi peçete var iç çamaşırımda ama gelen giden yok. sarı lekelerin dışında çok kıvamda olmayan ve leke gibi gelen sarı akıntıda denebilir ama çok az incelersem ancak görüyorummm.. bugunde sabah sancım çok oldu dedim kesin adet oluyorum ama tıkk yokkk... yarını sabırsızlıkla bekliorum çunku sağlık ocağına kan testine gidicem şayet adet olursam durum değişir.. stress deseniz stress de yapmıyorum dun gezdim alışveriş yaptımmm dışardaydımm kocamla yemek falan yapmadımmm çok rahattım unutmuştum bileee adet olurmuyum olmazmıyım die o zaman gelse gelirdi artık stress oldugunuda düşünmüyorumm... adetim gelirse eğer hava sıcaklarına yorucamm:)))))))))
çok sevindim nrkny :) bende olmadım daha ama senin 4 oldu. hayırlısıyla vardır inş. bence geç döllenme fln olmuş olabilir:)
bende oyle düşünüyorum inş düşünüğümüz gibidir... hayırlısı artık sende durumlar nasıl? varmı ufak ufak belirtilerinnn benım meselea şuan adet olacakmışım gibi belirtim var.. hayırlısııı:)))))))))))
valla dün sol bacağım baya ağrıdı ama dün bende dışardaydım akşam. biraz gezdik fln. o belirti sayılır mı bilmem. bide sol kasığımda batmalar oluyor. beyaz akıntı gelir çok yoğun değil ama geliyor. valla ben hamile olmayabilirim yaa.
geçmiş olsun cnm yaaa olsun bunlar güzel bulantılarinş. bebeğin sağlıkla gelir
ağlıyo musun delii sevinsene bedenin bebeğini farketmiş, farkettim anla beni diye tepki veriyo keşke bizimkide sinyal verse böylee....
bende hala bişey yok tatlım.uyandığımda mide yanması oluyo bişeyler yiyip içince geçiyor..kasık ağrıları da olmasa hamile olduğumu hissedemicemm....
bu arada ishale dikkat et ne kabız ne de ishal olmamalıyız.bol sıvı tüket canım benim..
canım olabilirsnde olmayabilkirsinde çunku adet belirtileyile çok bırbırne benzıyor ...benım bile 4 gun geçmiş adet olmayı bekliorummm.. hamileyımmm gözüyle bakmıyorumm direk oyle bakarsam korkuyorum ki hayal kırıklığı yaşayacammm o uzden kendine % 50 hamileyım % 50 değilim die düşünmek lazımmm ama eğer hamileysem de anyacam ki hamileliğin en iyi belirtisi adetin bır kaç gun geçmesi olucakkkkkkkkk:)))))))))
aynen öyle ya. bende dicem hiç belirti göstermedim. adet geceikmesinden anladım:) tabii hamileysem
ben bu ay kullandımkızlar klomen kullanan varmı
kızlar merhabaaaaaaaaaa ben geldimmmmmmmmmmmm....:) dün giremedim vınımın süresi dolmuştu.. neyseki kocacım yukledii sizden ayrı kalmama gönlü elvermedi:)))) ben hala adet olmadım tam 4 gunum geçti bugun sabah kaltığımda ilk idrarımla yaptıgım test herzamanki gibi negatif verdi.. sürekli adet olcakmışım gibi peçete var iç çamaşırımda ama gelen giden yok. sarı lekelerin dışında çok kıvamda olmayan ve leke gibi gelen sarı akıntıda denebilir ama çok az incelersem ancak görüyorummm.. bugunde sabah sancım çok oldu dedim kesin adet oluyorum ama tıkk yokkk... yarını sabırsızlıkla bekliorum çunku sağlık ocağına kan testine gidicem şayet adet olursam durum değişir.. stress deseniz stress de yapmıyorum dun gezdim alışveriş yaptımmm dışardaydımm kocamla yemek falan yapmadımmm çok rahattım unutmuştum bileee adet olurmuyum olmazmıyım die o zaman gelse gelirdi artık stress oldugunuda düşünmüyorumm... adetim gelirse eğer hava sıcaklarına yorucamm:)))))))))
ben bu ay kullandım
hoş geldin canıım. inşallah hamilesindirr.
canım inan ben de burada herkesi seviyorum. damdan düşeni ancak damdan düşen anlar.kızlar iyi ki varsınız.iyi ki sizlerle dertleşiyorum.yaşadığım şehirde yüzyüze baktığım arkadaşlarım bile beni anlamıyorlar.sanki herşeyi onlar biliyorlar;doktora gittiğimde yanımdalar;sıkıntımı biliyorlar sanki....sizleri çok seviyorumsizler ve bu kulüp iyiki var
peki kaç yumoş oluşmuş doktora gittinmi.çatlatma iğnesi oldunmu
ya canlar ben sizle bişi paylaşıcam
benm 2 haftadır çok akıntım war zaten sadece o yüzden hamilemiyim acaba die düşünüyorum... adet gecikmesini beklemeden hafta içi kan testi yaptırcam die düşünüyorum...
dün göğüslerimde hassasiyet oluştu dokunup hafif bastırınca acıyo ve bu sabahta kasıklarımda hafif ağrıyla uyandım... acaba gerçekten hamilemiyim die düşünür oldum
ama ben bu belirtileri kadınlar kulübünde hamile olan bayanların belirtilerini okurken öğrendi bide bu ay hamile olayım die çok istiyodum... diyorum ki acaba benim bu son iki belirtim psikolojik olabilir mi? :44: :44: :44:
olabilir canım. tecrübeyle sabittir ki adet gününden önce test yapmak kesinlikle sinir bozucu oluyor. heyecanını anlıyorum ama negatif çıkarsa erkenden üzülmeye başlamış olacaksin. inşallah hamişsindir canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?