hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

çok sevindim nrkny :) bende olmadım daha ama senin 4 oldu. hayırlısıyla vardır inş. bence geç döllenme fln olmuş olabilir:)

çok sevindim nrkny :) bende olmadım daha ama senin 4 oldu. hayırlısıyla vardır inş. bence geç döllenme fln olmuş olabilir:)

bende oyle düşünüyorum inş düşünüğümüz gibidir... hayırlısı artık sende durumlar nasıl? varmı ufak ufak belirtilerinnn benım meselea şuan adet olacakmışım gibi belirtim var.. hayırlısııı:)))))))))))

valla dün sol bacağım baya ağrıdı ama dün bende dışardaydım akşam. biraz gezdik fln. o belirti sayılır mı bilmem. bide sol kasığımda batmalar oluyor. beyaz akıntı gelir çok yoğun değil ama geliyor. valla ben hamile olmayabilirim yaa.

canım olabilirsnde olmayabilkirsinde çunku adet belirtileyile çok bırbırne benzıyor ...benım bile 4 gun geçmiş adet olmayı bekliorummm.. hamileyımmm gözüyle bakmıyorumm direk oyle bakarsam korkuyorum ki hayal kırıklığı yaşayacammm o uzden kendine % 50 hamileyım % 50 değilim die düşünmek lazımmm ama eğer hamileysem de anyacam ki hamileliğin en iyi belirtisi adetin bır kaç gun geçmesi olucakkkkkkkkk:)))))))))

hamile arkadaşlar karnınız yataga yatınca göbeğin oldugu bolgede iğnelenme yada bunun gibi bişeler yaşaıyomusun yaşadınız mı?????????????????

geçmiş olsun cnm yaaa olsun bunlar güzel bulantılar inş. bebeğin sağlıkla gelir

ağlıyo musun delii sevinsene bedenin bebeğini farketmiş, farkettim anla beni diye tepki veriyo keşke bizimkide sinyal verse böylee....

sagolun kizlar.insallah sizinkide tepki verecek yakinda.ben kizimda cok bulanti kusma yasadim.insallah bu sefer olmaz.kizimda neredeyse tepeme cikiyor.uzaniyorum kalk diyo cimcime.yarin doktora gidicem insallah belki mide bulantisi icin ilac verir:44::44::44:

tamam canim.ama bende ishal hamilelikde 2 gun suruyor.kizimdada oyle olmusdu.sonrada gecdi.

aynen öyle ya. bende dicem hiç belirti göstermedim. adet geceikmesinden anladım:) tabii hamileysem

kızlar klomen kullanan varmı
ben bu ay kullandım

hoş geldin canıım. inşallah hamilesindirr.

kızlar benım adet olmazsam eğer idrarda 4 5 gun negatif sonuçu alıpta kanda beta hcg düşük seviyede olursa bu allah korusun boş gebelik düşükle sonuçlanırmı?? ama düşündümde oyle bişe olsa geç döllenme denen şey olmaz dı dimi??????????

kızlar iyi ki varsınız.iyi ki sizlerle dertleşiyorum.yaşadığım şehirde yüzyüze baktığım arkadaşlarım bile beni anlamıyorlar.sanki herşeyi onlar biliyorlar;doktora gittiğimde yanımdalar;sıkıntımı biliyorlar sanki....sizleri çok seviyorum sizler ve bu kulüp iyiki var

ya canlar ben sizle bişi paylaşıcam

benm 2 haftadır çok akıntım war zaten sadece o yüzden hamilemiyim acaba die düşünüyorum... adet gecikmesini beklemeden hafta içi kan testi yaptırcam die düşünüyorum...

dün göğüslerimde hassasiyet oluştu dokunup hafif bastırınca acıyo ve bu sabahta kasıklarımda hafif ağrıyla uyandım... acaba gerçekten hamilemiyim die düşünür oldum

ama ben bu belirtileri kadınlar kulübünde hamile olan bayanların belirtilerini okurken öğrendi bide bu ay hamile olayım die çok istiyodum... diyorum ki acaba benim bu son iki belirtim psikolojik olabilir mi? :44: :44: :44:

canım inan ben de burada herkesi seviyorum. damdan düşeni ancak damdan düşen anlar.
peki kaç yumoş oluşmuş doktora gittinmi.çatlatma iğnesi oldunmu

canım 1 tanesi tam olgun 2 tane küçük oluşmuştu. çatlatma iğnesi vurundum. biri kesin çatlamış. daha sonra diğerleri de çatladı mı bilmiyorum. sen de mi klomen kullandın

olabilir canım. tecrübeyle sabittir ki adet gününden önce test yapmak kesinlikle sinir bozucu oluyor. heyecanını anlıyorum ama negatif çıkarsa erkenden üzülmeye başlamış olacaksin. inşallah hamişsindir canım

nkry arkadasım sen oldunmu senı merak ettım test yaptınmı ben daha olmadım ama dun test yaptıgımda yanı 2 gun gectıgınde yaptım negatıf cıkmıstı senın durumun ne

merhaba bayanlar nasilssiniz?? benim kirmizilar dün geldiler neyse hayirlisi olsun ne diyim.. alistik iki yildir her ay ayni seyi yasamaya... bu ay korunuyorum, önümüzdeki ay da tedavi basliyor.. insallah olumlu bi sonuc alirim...

kafam çok karışık :44: sürekli göğüslerime dokunup duruyorum hala acıyomu acaba die

inşallah orkidem inşallah hamileyimdir hayırlısıyla... rabbim isteyen herkeze kısmet etsin inşallah...

başta bu topikçilere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…