kızlar merhabaaaaaaaaaa ben geldimmmmmmmmmmmm....:) dün giremedim vınımın süresi dolmuştu.. neyseki kocacım yukledii sizden ayrı kalmama gönlü elvermedi:)))) ben hala adet olmadım tam 4 gunum geçti bugun sabah kaltığımda ilk idrarımla yaptıgım test herzamanki gibi negatif verdi.. sürekli adet olcakmışım gibi peçete var iç çamaşırımda ama gelen giden yok. sarı lekelerin dışında çok kıvamda olmayan ve leke gibi gelen sarı akıntıda denebilir ama çok az incelersem ancak görüyorummm.. bugunde sabah sancım çok oldu dedim kesin adet oluyorum ama tıkk yokkk... yarını sabırsızlıkla bekliorum çunku sağlık ocağına kan testine gidicem şayet adet olursam durum değişir.. stress deseniz stress de yapmıyorum dun gezdim alışveriş yaptımmm dışardaydımm kocamla yemek falan yapmadımmm çok rahattım unutmuştum bileee adet olurmuyum olmazmıyım die o zaman gelse gelirdi artık stress oldugunuda düşünmüyorumm... adetim gelirse eğer hava sıcaklarına yorucamm:)))))))))
çok sevindim nrkny :) bende olmadım daha ama senin 4 oldu. hayırlısıyla vardır inş. bence geç döllenme fln olmuş olabilir:)