• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

ahh keşke yakın olaydık kızlar valla tatlım pko var bende, üstüne üstlük sürekli kist patlıyo prolaktin yüksek ve daha yumurtlama günüme var daha ne olsun ki eğer hamile kalırsam bir mucize olur yani ama 4 gündür adetim bitti ve gün aşırı beraber oluyoz ma bu sabah uyandığımda midem çok kötü şekilde bulanıyo

ya bi yerde okumuştum prolaktin yüksekse mide bulantısı olabilirmiş. tuzlu birşeyler atıştır belki iyi gelir.

merhaba kızlar ben şu an adetimin 5. günündeyim ve klomen kullanıyorum
ama bu ay soğan kürünü de yapmak istiyorum
sizce ikisini aynı anda mı yapmalıyım
ya da hangisini yapmalıyım?
sende yumurta tembelli mi var ondan mı kullanıyorsun klomeni

merhaba kızlar :3: nassssılsınız? hamiş haberi var mı? Rümoş sen naptın kızzzz? başladın mı ateş ölçmeye?
yok anam hamiş haberi nerlerdesin sen özlettin kendiniiiii kediciklerin ne yapıyor ne edyor
yok kız bıraktım bu ay saldım cayıra oynuyorum bu ayda..olsun artık bidihaki aya inşallah

ahh keşke yakın olaydık kızlar valla tatlım pko var bende, üstüne üstlük sürekli kist patlıyo prolaktin yüksek ve daha yumurtlama günüme var daha ne olsun ki eğer hamile kalırsam bir mucize olur yani ama 4 gündür adetim bitti ve gün aşırı beraber oluyoz ma bu sabah uyandığımda midem çok kötü şekilde bulanıyo
sen hic ateş ölctün mü

aynen 1gün moralim bozulsun mesela haelede aileyle ilgili olursa ertesi gün salak salak sarhoş gibi dolanıyorum...yada cocok uyuyorum bu benim uyku hallerim ne olcak bilmiyrum giresunda bi uyku merkezi olsa gitcem valla o derece ...eğer işin yoksa ac filmi izlerken uyursun azcıkda olsa dinlenirsin..aslında böyle durumlarda hemen ice dönmemek lazım ama işte elimizde değil..kolay değil senin yaşadıklarında
7bitirdin senin miden bulanıyorsa bat dönemine girmiş olabilirmsn benim bat dönemimde midem bulanır da tabi inşllah yine de hamişliktendir
sen şimdi kac günde bi adet oluyorsun ilac kullanıyordun ne icin o ilac
tatlım tam 30 gün arayla oluyorum daha yeni bitti benim adet ve 24nde olcam hergün biyerimden bişey çıkıyo valla sinir oldum

sende yumurta tembelli mi var ondan mı kullanıyorsun klomeni

yok anam hamiş haberi nerlerdesin sen özlettin kendiniiiii kediciklerin ne yapıyor ne edyor
yok kız bıraktım bu ay saldım cayıra oynuyorum bu ayda..olsun artık bidihaki aya inşallah

sen hic ateş ölctün mü

evet tatlım:16:

Kasım ayı boş mu geçti ne? havalar soğuyunca çalışmalar azaltıldı galiba :1: benim de çekimler vardı 2 gündür.bugün evdeyim..dinleniyorum.shop yapıyorum vs... bir taraftan dün klomene başladım.aslında hiç istemiyordum içmeyi.zaten 2 gün geç başladım..amaaann sevmiyorum ilaç almayı ben..her şey doğal olsun istiyorum..ama doktorun dediği de önemli tabi..bu ay oluruna bırakmayalım bakalım dedi.yarın muayene var.bakalım yumurtalar ne alemde :31: İnşallah güzel sonuç çıkar.
kedilerse uyku modundalar.yağmur var dışarda :31:

mrh arkadaslar bende yeni katıldım aranıza bende bebiş sahibi olmak isteyenlerdenim bende yumurta tembelliği war maalesef rabbim yakın zamanda inş bizide meleklerimze kavusturur

slm kızlar bende aranıza katılmak istiyorum:49: bende 27+5 haftalık hamileyim. hepiniz iyisinizdir inş
hoş geldin canım darısı bizlere inşallah
mrh arkadaslar bende yeni katıldım aranıza bende bebiş sahibi olmak isteyenlerdenim bende yumurta tembelliği war maalesef rabbim yakın zamanda inş bizide meleklerimze kavusturur
hoşgeldin canım inşallah çabucak ulaşırız emellerimize

anam yeterki yumurta tembelli olsunn bendede vardı ilk ay bende klomen kullanmıştım ama bende kiste dnödü catlatma iğnesi vurmadıydı sanırsam ondan kiste döndüydü..neyse sonra ben kuruincir bal tarcın yemeye başladım hormonlara bidiha baktırdıydım hormonlarım temiz cıkmıştı yani yumurta tembelliğini kafana takma inşallah tek sıknıtın odur

Kasım ayı boş mu geçti ne? havalar soğuyunca çalışmalar azaltıldı galiba :1: benim de çekimler vardı 2 gündür.bugün evdeyim..dinleniyorum.shop yapıyorum vs... bir taraftan dün klomene başladım.aslında hiç istemiyordum içmeyi.zaten 2 gün geç başladım..amaaann sevmiyorum ilaç almayı ben..her şey doğal olsun istiyorum..ama doktorun dediği de önemli tabi..bu ay oluruna bırakmayalım bakalım dedi.yarın muayene var.bakalım yumurtalar ne alemde :31: İnşallah güzel sonuç çıkar.
kedilerse uyku modundalar.yağmur var dışarda :31:
neler cektin katalogmuydu hadi nişallah güzel kaliteli olmuştur yumurtaların

yok canım benim dr düzene soktu klomenle yoksa 2 ay öncesine kadar 60 günde 50 günde belli olmuyodu 2 aydır çok şükür düzenli ve ilaç olmadan yumurtlamam oluyo
he şimdi anladım canım ateş de ölcmeni tavsiye ederim hem eğlenceli oluyr ovuda kullan her yönden bebek kalesini kuşatmış olursun :1:
slm kızlar bende aranıza katılmak istiyorum:49: bende 27+5 haftalık hamileyim. hepiniz iyisinizdir inş
iyiyiz allaha şükür hoşgeldin sefa geldin bebeğini inşallah hayırlısıyla sağlıklı gine kucağına alırsın bizim icin bolbol dua et hamillerin duası kabul olurmuş
sende hoşgeğldin bu aralar ne güzel aramıza yeni katılan arkdaşlarımız oldu umarım sürekli bizimle kalırlar
yumurta tembelliğnden korkman

anam yeterki yumurta tembelli olsunn bendede vardı ilk ay bende klomen kullanmıştım ama bende kiste dnödü catlatma iğnesi vurmadıydı sanırsam ondan kiste döndüydü..neyse sonra ben kuruincir bal tarcın yemeye başladım hormonlara bidiha baktırdıydım hormonlarım temiz cıkmıştı yani yumurta tembelliğini kafana takma inşallah tek sıknıtın odur

he şimdi anladım canım ateş de ölcmeni tavsiye ederim hem eğlenceli oluyr ovuda kullan her yönden bebek kalesini kuşatmış olursun :1:

iyiyiz allaha şükür hoşgeldin sefa geldin bebeğini inşallah hayırlısıyla sağlıklı gine kucağına alırsın bizim icin bolbol dua et hamillerin duası kabul olurmuş
sende hoşgeğldin bu aralar ne güzel aramıza yeni katılan arkdaşlarımız oldu umarım sürekli bizimle kalırlar
yumurta tembelliğnden korkman

ewet maalesef yumurta tembelliği wailk ay klomen kullandım ama yumurtalarım cok gelişmedi maalesef arkadaslar oyüzden catlatma iğnesi olmadım bu aya kaldı bakalım hayaller

naparsınz beaaa
kız irem yaşına vermek lazımmış bizim herife göre de öyleymiş onlar öyle ince düşünemezmiş lafın nereye gidceğini düşünemezlermiş falan filan...öyle işte ama seni azcık tanıdıysam sen lafını esirgemessin kayınvalidenden

lafımı esirgememde enişteye dua etsin, yinede bu iş burda bitmez tenhada kıstırırım ben onu :60::60:

tatlım insan ne yaparsa kendine yaparmış, sen şimdi üzüyon ya kendini olan yine sana olur. benim arkadaşımın bir yıl boyunca bebişi olmamış,kayınvalidesiyle oturuyormuş ama kaynanası umreye gitmiş bi ay,benim arkadaş da o ay hamile kalmış.şimdi diyoki ben niye onu ciddiye alıp kendimi üzdüm ki.herkes kendine yakışanı yapar onlar dedikodu yapıyorsa aamaaaann tınlama boşver senin derdin sana yeter bide elalemin dengesizlikleriyle mi uğraşacan.

günaydın daaa nerdesin cik yapıp vınlıyorsun

neva zilli günaydın nasssınn hatun;?
iyidir bebiş gün sayıyorum inşallah son sayışım olurda gelir mucizem göbüşüme :16:
:16::16::16:

katalog sayılır.bir arkadaşım mağaza açıyor buraya..vitrinine koymak için fotoğraf arıyordu..ben de bir kaç model buldum..Çocuk kıyafeti mağazası olunca daha bir kolay oldu :1: 2 gündür çoluk çocuk geziyoz :1: bir tanesini koyayım:

$canon0787.webp

lafımı esirgememde enişteye dua etsin, yinede bu iş burda bitmez tenhada kıstırırım ben onu :60::60:

iyidir bebiş gün sayıyorum inşallah son sayışım olurda gelir mucizem göbüşüme :16:
:16::16::16:
kızzz bata 8 günmü kaldı anamm cok az kalmışşşşşş heeycan sardıııı 4 bir yanınnnnnnııııııııı hadi inşallah güzel haber alırız da halay cekeriz
katalog sayılır.bir arkadaşım mağaza açıyor buraya..vitrinine koymak için fotoğraf arıyordu..ben de bir kaç model buldum..Çocuk kıyafeti mağazası olunca daha bir kolay oldu :1: 2 gündür çoluk çocuk geziyoz :1: bir tanesini koyayım:

Eki Görüntüle 568068

cok güzel ya ne güzel sevdiğin işi yapyrsn ah ah benimde hayallerim vardı ama ek işe başladı üstüne yanındaki cocuk askere gitti yerine eleman almaadılar bizimkinin calışma saatleri coğaldııııı

Back
X