hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

canım nereye kadar yaşına vercen ki kayınvaliden en azından kadın cevap verbiliyosun ya kayınpedere ne demeli benmki bana kısır muamelesi yapıyo dediği lafa bak olurmuymuş olmazmıymış çocuğum eğer olmaazsa heralde üstüme kuma getircek tövbe tövbe ya deli olmaya ramak kaldı...

oyy oyy valla bol bol sıkılıyoz ne yapalım... sizin de böyle oluyor mu yoksam ben depresyona mı giriyorum? canım bişi yapmak istemiyor, bide sana gelecem diyen arkadaş az önce ekti beni ben de planımı ona göre yapmıştım, öfff insanlarrr işteee

ben eşimin dediklerini yazdım zaten iremi azcık tanıdıysam lafını bırakmaz..keşke elimizde olsada bütün laflara kulaklarımızı tıkayabilsek ama insanız tıkayamıyoruz zor bu işler zorr

günaydın kuzum, benim için çok sıkıcı bir gün, daraldım resmen, burda yenisin galiba
evet canım yeniyim ya aynı şekilde bende çok aramsar durumdayım ruhum sıkılıyo sanki herşey hep aksi gitcek gibi geliyo ve hava kapalı yağmur yağıyo muhtemelen daraltım bundan

bu arrada kızlar midem çok kötü bulanıyo ya anlamadım gitti

Son düzenleme:
ne olsun canım ev işi işte daha motive olamadım iş yapmak için sarma dolma ve yayla çorbası turşu daha ne olsun demi
tabi canım yeterde gider işte

günaydın kuzum, benim için çok sıkıcı bir gün, daraldım resmen, burda yenisin galiba
yeni yeni tazecik gelin buda

ben filim izliycem sizde öyle yapın

tabi canım yeterde gider işte

yeni yeni tazecik gelin buda

ben filim izliycem sizde öyle yapın
itiraf edeyim sağlam fikir verdin ama ben de iş yok canım istemiyo. benim aslında birşeyler üst üste kötü gittimi uzun süre kendime gelemiyorum enerjimi toparlamak zaman alıyor. ah bacım yakın olaydık valla atlar gelirdim beraber izlerdik.

bu arrada kızlar midem çok kötü bulanıyo ya anlamadım gitti

amanin taze gelinmiş, tatlım eğer bir sorun yoksa ve senin yumurtlama zamanın geçtiyse hamiş olabilirsin, iyi bak kendine

merhaba kızlar ben şu an adetimin 5. günündeyim ve klomen kullanıyorum
ama bu ay soğan kürünü de yapmak istiyorum
sizce ikisini aynı anda mı yapmalıyım
ya da hangisini yapmalıyım?

evet canım yeniyim ya aynı şekilde bende çok aramsar durumdayım ruhum sıkılıyo sanki herşey hep aksi gitcek gibi geliyo ve hava kapalı yağmur yağıyo muhtemelen daraltım bundan

offf havalardan mı dersin... evet burda da kapalı ama ben aslında bu havaları severim ama şimdi öyleeee daraldım, neyse evden çıkayım azcık. komşuya uğrayayım.

merhaba kızlar nassssılsınız? hamiş haberi var mı? Rümoş sen naptın kızzzz? başladın mı ateş ölçmeye?

ahh keşke yakın olaydık kızlar valla tatlım pko var bende, üstüne üstlük sürekli kist patlıyo prolaktin yüksek ve daha yumurtlama günüme var daha ne olsun ki eğer hamile kalırsam bir mucize olur yani ama 4 gündür adetim bitti ve gün aşırı beraber oluyoz ma bu sabah uyandığımda midem çok kötü şekilde bulanıyo

aynen 1gün moralim bozulsun mesela haelede aileyle ilgili olursa ertesi gün salak salak sarhoş gibi dolanıyorum...yada cocok uyuyorum bu benim uyku hallerim ne olcak bilmiyrum giresunda bi uyku merkezi olsa gitcem valla o derece ...eğer işin yoksa ac filmi izlerken uyursun azcıkda olsa dinlenirsin..aslında böyle durumlarda hemen ice dönmemek lazım ama işte elimizde değil..kolay değil senin yaşadıklarında
7bitirdin senin miden bulanıyorsa bat dönemine girmiş olabilirmsn benim bat dönemimde midem bulanır da tabi inşllah yine de hamişliktendir
sen şimdi kac günde bi adet oluyorsun ilac kullanıyordun ne icin o ilac

tatlım bence doktoruna sor ama ikisi bir arada biraz garip olur. soğan rahmi temizliyor ama bir yandan da yumurta geliştirici alıyorsun. başka sorun olsaydı doktor sana sadece klomen vermezdi bence sadece klomen kullan bu ay hamile kalmazsan soğanı dene.

çok sağol cevabın için

canım bence klomenle beraber yapma bana dr klomen kullanırken yapma demişti
offf havalardan mı dersin... evet burda da kapalı ama ben aslında bu havaları severim ama şimdi öyleeee daraldım, neyse evden çıkayım azcık. komşuya uğrayayım.
valla canım ben havalara bağlıyom hadi git uğra komşuya bakam
merhaba kızlar nassssılsınız? hamiş haberi var mı? Rümoş sen naptın kızzzz? başladın mı ateş ölçmeye?
hoş geldn canım iyi gibi sıkılmaktayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…