hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

aaaa gözlerime inanamıyorum kimler gelmiş kimlerrrrr hoşgelmiş sefa gelmişşşşşşşşşşşş iyi olmana sevindim bizde bi değişiklik yok aynı devran gidiyoruz..klomen ignesine mi geecekmiş senin doktorun..3 ay denemiş saten ki niye aynı şeyi birdaha deniyor ki bende garipsedim bizim herif olsa coktan doktorumu değiştirirdi..ne o aynı şey aynı şey diyerek :1: bizimki tıpı bitirdide ondan yani :1:
cancan hayırlı gine git hayırlı gine gel oldumu
kızlar bizimki bebek işini biraz ertelemeyi düşünüyor sanırsam bize verilen kaba inşaatın bir odasını yapmaya niyetlendik o yüzden rahim filmini erteleyelim dedi hem nasıl bakcaz hem ev yaptırıp hem bebek dedi...üzüldüm

hayırlısı hakkınızda canım, ama ha deyince gelmiyo ki, ayrıca rızkıyla gelir o bizde düğün borçlarımızı düşünüp 7 ay korunduk şimdi ki aklım olsa aslan korunmazdım :19::19::19::19::19: ..................

aaaa gözlerime inanamıyorum kimler gelmiş kimlerrrrr hoşgelmiş sefa gelmişşşşşşşşşşşş iyi olmana sevindim bizde bi değişiklik yok aynı devran gidiyoruz..klomen ignesine mi geecekmiş senin doktorun..3 ay denemiş saten ki niye aynı şeyi birdaha deniyor ki bende garipsedim bizim herif olsa coktan doktorumu değiştirirdi..ne o aynı şey aynı şey diyerek :1: bizimki tıpı bitirdide ondan yani :1:
cancan hayırlı gine git hayırlı gine gel oldumu
kızlar bizimki bebek işini biraz ertelemeyi düşünüyor sanırsam bize verilen kaba inşaatın bir odasını yapmaya niyetlendik o yüzden rahim filmini erteleyelim dedi hem nasıl bakcaz hem ev yaptırıp hem bebek dedi...üzüldüm

günaydın rumeysacım. walla borç harç maddi durum önemli evet ama anasının karnından doğan öyle ya da böyle büyüyo. Eşin birz sıkıntıya girmiş sanırım maddi olarak o yüzden öyle demiştir. zaten çocuk olana kadarr ooooo 9 ay geçecek yani .

sen oyle yazınca aklıma belfıtığımı oldun acep dedim ama kurtajtan sonramı oldu bu uyuşmalar orkıdeye sordunmu hıç
sordum canım olurmuş kürtajdan sonra..

kızlar günaydııın. bugün daha girebilir miyim bilmiyorum. akşama şehir dışına çıkıyorum. cumartesi gece döneceğim. anca pazar günü girebilirim. beni özleyin tamam mı:54:hepinizi öpüyorum. sevgiyle kalın.
Kendine çok çok iyi bak canım...

hosbuldum canim....oyle dedi doktor normalde 3 kere ilaci kullaniyorlarmis 2 kere de igne ile tedavi oluyormus yoksa tupe gonderecem dedi:26:
ben de kararsizim yaaa gidip gitmemekte buradaki doktor buranin en iyi doktorlarindan biri ama acaba diyorum soyle daha iyileri icin ist.ankara falan mi gitsekk bilemedim...:44:

hosbuldum canim....oyle dedi doktor normalde 3 kere ilaci kullaniyorlarmis 2 kere de igne ile tedavi oluyormus yoksa tupe gonderecem dedi:26:
ben de kararsizim yaaa gidip gitmemekte buradaki doktor buranin en iyi doktorlarindan biri ama acaba diyorum soyle daha iyileri icin ist.ankara falan mi gitsekk bilemedim...:44:

rahim filmini falan cektirdin mi anladğım kadarıyla sen ilacsız yumurtlamıyorsun

günaydın rumeysacım. walla borç harç maddi durum önemli evet ama anasının karnından doğan öyle ya da böyle büyüyo. Eşin birz sıkıntıya girmiş sanırım maddi olarak o yüzden öyle demiştir. zaten çocuk olana kadarr ooooo 9 ay geçecek yani .

yok daha girmedik ama eve başlaynca sanırsam bir iki ay bi sıkıntı yaşarız sonra zaten kendi evimize gecince kira derdimiz olmaz bilmyirum belki bi anlık sözleriydi ben rahim filmini de cektirelim de sonra tamam biraz daha erteleyelim demekte ısrarlayım iremin de dediği gibi zaten ha deyince gelimyor ki benim rahim filmimde temiz cıkarsa zaten sonraki yolum aşılama

canım ya iğne ile normal tedavi mi olacak yoksa asılama mı yapılacak??asılama yapılmadan tüpe geçme bence..

canım ya iğne ile normal tedavi mi olacak yoksa asılama mı yapılacak??asılama yapılmadan tüpe geçme bence..

benimde kafama takıldı ben anladğım kadarıyla 2 iğne yine klomen türünde bi iğneleme olcak yani b ukadar üst üste klomen kullanılması birazcık garipsedim tabi saedce şahsi fikrim doktorlar kadar biz bilemeyiz

hoşgeldin seyide..inşallah güzel haberlerimizi buraya bağıra cağıra yazmak bize de nasip olur...yumoş günlerini nasıl takip ediyorsun ovu testi yada ateş ölcme gibi şeyler kullanıyormsn

yok vallahi ikinci bebiş olunca allaha bıraktık yawrucuguma ilk ay hatta 14 gün sonra hamiş kaldım ama ikinci bekleticek galiba bizi

normal tedavi canim yaa 2 ayda onu deneyecekmisiz...asilama falan demedi doktor ama detaylida konusmadim acikcasi klomeni 2.kullandigimda sormustum.offf ne olacak bu halimiz bilemedim ben yaaa....

normal tedavi canim yaa 2 ayda onu deneyecekmisiz...asilama falan demedi doktor ama detaylida konusmadim acikcasi klomeni 2.kullandigimda sormustum.offf ne olacak bu halimiz bilemedim ben yaaa....

benimde kafama takıldı ben anladğım kadarıyla 2 iğne yine klomen türünde bi iğneleme olcak yani b ukadar üst üste klomen kullanılması birazcık garipsedim tabi saedce şahsi fikrim doktorlar kadar biz bilemeyiz

canim 2 ay ara verdim ben simdik bu ay da gitmem onumuzdeki ay giderim herhalde.offff bu doktor neden boyle bir yol izliyorki ne yapsam ki ben yaaa....

Back
X