hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

canim 2 ay ara verdim ben simdik bu ay da gitmem onumuzdeki ay giderim herhalde.offff bu doktor neden boyle bir yol izliyorki ne yapsam ki ben yaaa....

benim dediklerimden dolayı kafan karıştıysa sakın yapma ben saedce düşüncelerimi dile getirdim zaten arada yumurtalarının olmadğını bilmeden dile getirdim bunları..düzenli yumurtladğın halde sürekli klomen kullanıyor sandım..o yüzden hiç aksatma aşılama tüp konularını sanırsam bu tedavilerdende sonuc almassan konuşur hemen aklını bulandırmak istememiş olabilir...

benim dediklerimden dolayı kafan karıştıysa sakın yapma ben saedce düşüncelerimi dile getirdim zaten arada yumurtalarının olmadğını bilmeden dile getirdim bunları..düzenli yumurtladğın halde sürekli klomen kullanıyor sandım..o yüzden hiç aksatma aşılama tüp konularını sanırsam bu tedavilerdende sonuc almassan konuşur hemen aklını bulandırmak istememiş olabilir...

tamam canim bakalim bu ayida gecireyim yine gidecem doktora artik akkh hayirlisini versin hakkimizda....igneyle daha mi iyi yumurta saglaniyorki acaba var mi bir bilgin...

bağıra cağıra derken azcık açsana bende cektircem de anesteziyle kesin sonuc pek alınamaz diyor bazıları

yaaa kasik bolgende biraz sanci oluyor aciyor yani uzun bir siringayla ilac veriyorlar canim ama bence de anestisiz yap bende okumustum iyi olmayabilirmis...sonrasinda da biraz kanaman oluyor.leke seklinde.cok korkma 10 dk sonunda ayaga kalkip gidiyon

Tarifini veriyorum bu tarifle tüp bebek merkezlerine gitmeye gerek kalmayacak!!!
7 gr(bir tatlı kaşığı) karanfil
7 gr turp tohumu
7gr karabiber
7gr tarçın
7gr kereviz tohumu
7gr şalgam tohumu
7gr mastaki
7gr sinemaki
7gr kebabe(hint eriği)
7gr üzerlik tohumu
7gr acıbadem yağı
7gr çörekotu
7gr ak günlük
7gr anason tohumu
7gr ısırgan tohumu
7gr havuç tohumu
1 corba k. Misk
50gr şeker
500gr bal
şeker ve bal hariç bu tohumları büyük bir havanda iyice dövün daha sonra şekeri ve balı ekleyin karışıma.iyice karıştırın.her gün sabah akşam aç karnına yemeklerden önce bir tatlı kaşığı yiyebilirsiniz.eşinizde yiyebilir.prof.dr adnan ibrahim saraçoğlu hoca osmanlı sarayından bulmuş bu tarifi,fatih sultan mehmetin uyguladığı bir yöntemmiş.ibrahim sracoğlu bu tarifle tüp bebek merkezlerine gitmeye gerek kalmayacak dedi.paylaşmak istedim sizlerle...

doktora sormadın mı ne icin verdin diye bende kullandıydım ama belki baskakullanmaa alanı vardır ben prolaktinim yüksekti düşürmek icin vermisti
canım sordum gebeliği kolaylaştırır dedi ama prospektüsündede 1 ay gebelik düşünmeyin diyo kullandıktan sonra :( anlamadım gitti

Back
X