hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

iyiyim canim fena degil ,,ben okadar gecmise gidemedim goncanin guzel haberinde durdum ,, kac gundur girmyorum simdi bi girersem cikamam ,,malum IREMNEVAninda cenesi mubarek cok dusuk kikiki ( laf aramizda ))

hemşom dedim bağrıma bastım yaptığına bak zillinin neysee ıramazan güü günahım azalır at arkamdan kız hemşom sen adam yanında değildi kaçırdın , ben yanımda bende kaçırcam bu gidişle yumurtlama günümü herifin mide sıkıntısı çıktı paso nazlanıyo anam , bugün yarın anca kendi kendime yumurtlarım ben :2::2::2: neyse kısmet değilmiş....

sağol canımm inşallah

hayırlı olsun canım allah kucağına sağlıkla aldığın günleri de göstersin, beta değerine takılma arkadaşların dediği gibi önemli olan artış oranı inşallah düzenli yükselir bir an önce 1000 e ulaşırda kesesini görürsün bebeişinin....

kızlar topiğimizz hayırlı olsunnn

kız perii hoşgeldin ben senden ümidi kesmiştim aldı bu bebişini tatile gitti galiba diyodum hoşgeldin canımmm özlettin kendini.............

hosgeldin canim.cok ozledim seni...........

hoşş buldumm hemde çok çok hoşşşş buldummm.....hamişsin kısss sennnnn

perimmmmmmmmmm çok merak ettik seniiii sonunda geldinnn nasılsın kızzzzz nohutcum nasıl

ydbuge geldim kuşumm iyimm dadlum nohutcukta iyiii maşşlaahh

kız perii hoşgeldin ben senden ümidi kesmiştim aldı bu bebişini tatile gitti galiba diyodum hoşgeldin canımmm özlettin kendini.............

hoşşbulduk iremm......
kiz slm cakmis kacmisin. hesap ver bakim nerelerdeydin sen?

nettim yoktu ya sweet...modem sıkıntısı yaşadım... neyse hallettimde
sen nasılsınnnnn.... senin barbunya kiki
nasılllll iyisiniz dimiiii....

ydbugecikkk nasılsınnnn??????

heyecanlı ve stresliyim yafrummyımırtlamada yarım bi çarpışma oldu ya malum misafirler vardı...bu ayda hiççç belirtim yok heray psikolojik hamile olurdum bu ay sadece yumurtlamadan bikaç gün sonra memişlerde çok sızlama vardı oda dünden beri azaldı sanırsam pis kırmızılar gelcekkkk

kız perim valla özlettin kendini...yoksun ne zamandır sen giderken ben daha ovu ne gün yapcam diodum yaptım çarpıştım son 4 saymaya başladım bile kikiihhkiiiii

test kolay demii... hadi bakalın 4 günse az kalmışş
inşallah bebiş vardır gübüşünde

o belli olmaz kuşummm... bende hala belirti yok kısss

test kolay demii... hadi bakalın 4 günse az kalmışş
inşallah bebiş vardır gübüşünde

ayyyy inşallahhh aminnnn:) test çok basit yaaa doru günde başlamak lasım ama...ben 16sında başlıcaktım hadi dedim misafir gelcek 15inde yapim anam bi baktım çift çizgi 16 yine çift 17 silik ... geç kalcaktım yaniiiiiiiii...Allahtan 14ü ve 15 i galiba bide 16sı gece yarısından sonra iş tuttuk hayırlısı bakalım ama gerisayımda çok zor yafff 2 gün öncesine kadar olduysa oldu diodum bu ay az oldu die takmıodum ihtimal düşük die...ama gün yaklaşınca bi umut işteee ahhhh ahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…